Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs başkanına hakaret mıdır yorum
Yalaka demek bir hakarettir renktaş.Evet hakaret var mı itirazın neyi beğenmedin ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalaka demek bir hakarettir renktaş.
Yahu adam niye önlem alsın. Eğer bırakmak isteseydi ibrayı beklemezdi zaten seçim kararı alırdı.Secimin bugun olmamasinda burak elmas’in da katkisi var
Isine geldigi icin herhangi bir önlem almadi mahkeme veya daha farkli durumlara karsi
Ibrasizliktan bagimsiz secim karari alsaydi ve istifa etseydi bugun secim yapilirdi
Sirf baskanlik görevine devam etmek icin bu tarz yollara girdi
Sadece elmas degil albayrak yusuf gunay gibi isimler de ayni yola bas vurdular yani onlarin da ihrac edilmesi gerekiyor
Benim var itirazım. Beğenilir beğenilmez ama Galatasaray Başkanına hakaret edilmez.Öyle değil mi zaten rengim bu adam koçun yalakası değil mi var mı buna itirazı olan
Secimin bugun olmamasinda burak elmas’in da katkisi var
Isine geldigi icin herhangi bir önlem almadi mahkeme veya daha farkli durumlara karsi
Ibrasizliktan bagimsiz secim karari alsaydi ve istifa etseydi bugun secim yapilirdi
Sirf baskanlik görevine devam etmek icin bu tarz yollara girdi
Sadece elmas degil albayrak yusuf gunay gibi isimler de ayni yola bas vurdular yani onlarin da ihrac edilmesi gerekiyor
Benim var itirazım. Beğenilir beğenilmez ama Galatasaray Başkanına hakaret edilmez.
Hakaret fikir özgürlüğüne girmiyor renktaş. Bilgin olsun.Sana göre öyle bana göre değil. Fikri hür vicdanı hür.