Başkan Burak Elmas, Fatih Terim ve Bahattin Demirbilek ile Görüştü!

Buyukcekmece yapılacak olan tesisi ben karşılarım diyen biri vardı seçimden önce demir kardeşlerden hatırlayan var mı?

Buyukcekmece yapılacak olan tesisi ben karşılarım diyen biri vardı seçimden önce demir kardeşlerden hatırlayan var mı?
Adamın ismini hatırlayamıyorum da Beşiktaş tesislerine ismini veren Nevzat Demir'in kardeşiydi. Maliyeti tamamen karşılayacakmış ama tek şartı tesislerin isminin Nevzat Demir olmasıymış. Olumsuz yanıt alınca bari diğer abimin ismini koyun demiş ona okey vermişler. Metin Öztürk seçilirse yapacaktı, sonradan kim seçilirse seçilsin yapacak dedi Metin Öztürk.

Edit: Mesajı tam okumadan yazmışım :)

Adamın ismini hatırlayamıyorum da Beşiktaş tesislerine ismini veren Nevzat Demir'in kardeşiydi. Maliyeti tamamen karşılayacakmış ama tek şartı tesislerin isminin Nevzat Demir olmasıymış. Olumsuz yanıt alınca bari diğer abimin ismini koyun demiş ona okey vermişler. Metin Öztürk seçilirse yapacaktı, sonradan kim seçilirse seçilsin yapacak dedi Metin Öztürk.

Bunu gundemde tutalim orada da bir alt yapi tesisi cok onemli

Bu Cumartesi Öztürk Burak Elmas ile görüşecekti diğer proje ve sponsorları sunarken bundan da bahseder bence ve Burak Elmas bunu kabul eder. Çünkü Burak Kemerburgaz projesinden bahsederken orası sadece U-19 ve A takım için olacak, Diğer Alt yapı için Büyükçekmece'deki yeri değerlendireceğiz ama oranın finansmanı hazır değil demişti.

Kemerburgaz vs projeler için Burak Başkan sürekli Ozan Şener (Sera Grup) ile Özen Kuzu (Kuzu Grup) isimlerini ön plana çıkardı ve projelerin onlarla yürüyeceğini söyledi. Tabi Demirbilek'in Florya'da olması bile bu işlere girebileceğinin göstergesidir. Ama doğrudan bu büyük projelerin içinde yer almayabilir. Her sene Florya'ya sezon başı gelip Fatih Hoca'ya tesiste yapabileceği birşey var mı diye sorduğu söyleniyor. Ve aralarının iyi olduğu. Neyse fazla müteahhit göz çıkarmaz.

bu adamda öyle sanıldığı gibi büyük bir servet yok diyorlar
Diyen pok yemiş..

İstanbul’un ünlü mekanlarından birinin güvenlik müdürü bir dostum bahsetti

Mekana geldiğinde garsonlardan bulaşıkçılara bodyguardlardan barboylara kadar herkese öküzleme para dağıtıp gitmiş

Dünyanın en büyük inşaat şirketlerinden birinin sahibinden bahsediyoruz ve bu adam henüz 77 doğumlu..

1821863057.jpg
adamı ilk sakallı tanıyınca sakalsız hali biraz komik duruyor....aynı Golum gibi

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt