- 6 Eylül 2014
- 83.135
- 56.738
- 4.283
diagne top filan tutmuyorki. Oyunu orda tutuyor Halil.kanatlar beslerse diagne çok saplar renktaş eldekini değerlendirmek daha mantıklı değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diagne top filan tutmuyorki. Oyunu orda tutuyor Halil.kanatlar beslerse diagne çok saplar renktaş eldekini değerlendirmek daha mantıklı değil mi
darius kim hocamHALİL ÖNEMLİ.
HUCUMDA PAS KONUSUNU ÇÖZMEK İSTİYORSAK ELZEM.
TOP İLERİ GİDİYOR DUVARA CARPMIS GİBİ GERİ GELİYOR.
HALİL MORUTAN ÇİKİLDAO DARİUS VE TAYLAN AYAKLARINDA MIKNATIS OLAN OYUNCULAR GİBİ. BU BEŞLİ İLERİDE OLSUN NET DİYORUM TOPLA OYNAMA YÜZDESİ %60'A FALAN CIKAR. HOCANIN SİSTEM O ZAMAN ANLAM KAZANIR.
adı bizimle geçmişti.darius kim hocam
Halil mutlaka olmalı hucumda calım atan Kerem Morutan dısında Halil de cuk oturur hızlı fısek gıbı bır takım oluruz.Halili yerli olmasa da isterdim, sistemi sevmiyorum ama bu sistemde diretilecekse uygun oyuncu ve uyduğunu bildiğimiz oyuncu, kerem halil ilişkisi pas trafiği geçen sezon gördük.
halili almak yerli kuralı konusunda rakiplerimizin kural kalksın diyerek isyan etmesine sebep verecek bir transfer. iyi yerlileri almalıyız ki avantaj bize geçince diğerleri ne oluyor arkadaş diyebilmeli. mesela fenerbahçe ile beşiktaşta çok fazla yabancı oyuncu var seneye tahminimce bir düzenleme yapılır diye tahmin ediyorum.Halil sadece yerli oyuncu olduğu için değil yetenekli oyuncu olduğu için önemli bir oyuncu. Meziyetleri var ve yaşı çok genç.. Çok fazla söze gerek yok..5-6 olsa bile bence bedava..
Aynen, + olarak yabanci serbest olsa dahi Halil yine de formayi kapar. Sadece yerli diye aldigimiz oyuncu olmayacak.halili almak yerli kuralı konusunda rakiplerimizin kural kalksın diyerek isyan etmesine sebep verecek bir transfer. iyi yerlileri almalıyız ki avantaj bize geçince diğerleri ne oluyor arkadaş diyebilmeli. mesela fenerbahçe ile beşiktaşta çok fazla yabancı oyuncu var seneye tahminimce bir düzenleme yapılır diye tahmin ediyorum.
Oyun hızlanır evet. Ama bireysel olarak Halil ağır bir oyuncu.Halil mutlaka olmalı hucumda calım atan Kerem Morutan dısında Halil de cuk oturur hızlı fısek gıbı bır takım oluruz.
halil ağır ama adam eksiltebilen pas atabilen striker bir forvet.Oyun hızlanır evet. Ama bireysel olarak Halil ağır bir oyuncu.
Agır derken cok hızlı degıl belkı ama adam eksılten yeteneklıbır oyuncu agır oldugunu dusunmuyorum bıtırıcılıgını gelıstırse farklı yerlere gelır.Oyun hızlanır evet. Ama bireysel olarak Halil ağır bir oyuncu.