Başkan Duygun Yarsuvat'tan Açıklama

Alp Yalman'a rahmet okutan bir başkan profili. Ne günlere kaldık.

Ne halt etmeye geldin o zaman defol git

Sent from my iPhone using Tapatalk

mevcud sartlar altinda alf yarlmond gelmeli dedik mi? yarr.
100 yasinda cumle kuramayan herifi bulastirmayin dedik mi? no doubt.
neticede albayragi bu kulubun tepesine dikmeyin dedik mi? sure as f.

so shut yer fug amach!!

Mac icinde düsündügüm gercek oluyor, adamlar prandelli kendi gitsin ki sezon sonuna kadar alacagi parayi biz vermeyelim diye, allah sizin belanisi verin hangi dünyada yasiyorsunuz? adam kendi giderde alacagi parayi birakir mi? sirf parasini vermemek icin lig sampiyonlugunu tehlikeye sokuyorlar, nerdesin albayrak? sirf gaz vermekle olmuyor göster bakaliim galatasaraylini da gönder su hocayi, icabinda parasini kendi cepbinden ver o senin sözde okadar sevdigin galatasaray icin bunu feda etmek yeri degilmidir?

lafa geldimi mangalda kül birakmazlar icrata gelince en ufak tasin arkasina saklanirlar birakin ya biri bana albayrak söyle albayrak böyle demesin sözde o geldimi floryada hersey düzelecekti, bazi savali arkadaslar da albayrak gelecek lucesuyu getirecek diye düsünenler bile vardi

Aziz mi gönderdi ulan sizi bu kulübe? Daha ne kadar rezil olucaz? Ama diyorum ya bu emanetçi dedenin derdi Galatasaray falan değil. Galatasaray 4 yemiş 10 yemiş umrunda değil, zaten maçı izlemediği de belli. Bu adamın derdi işte ölmeden Galatasaray Baskanlığı da yapmış olalım, bunu da tadalım, cvye yazdıralımdır. Emanetçi bir dede ve apo adlı bir zırcahil tarafından yönetiliyoruz sonra gel burada kendini parala. Yazık bize.

Keşke imkan olsa da mayıs'a kadar tüm faaliyetleri dondurabilsek.

Burada bosuna demedik alp yalman gelsin diye. Bu dede futboldan ne anlar? Abdul futboldan ne anlar? Abdul anca ay lav yu diye dolanır ortada.

Alp Yalmanın en azından futboldan anladıgını adım gibi biliyorum

Inanc kalmamis takimda.

Hayirlisiyla kalan 2 macta minimum seviyede gol yiyerek elenelim onumuze bakalim.

Bu sezon toplam 40 maçımız daha olsa yiyeceğimiz 100-150 gol daha var anlaşılan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aziz mi gönderdi ulan sizi bu kulübe? Daha ne kadar rezil olucaz? Ama diyorum ya bu emanetçi dedenin derdi Galatasaray falan değil. Galatasaray 4 yemiş 10 yemiş umrunda değil, zaten maçı izlemediği de belli. Bu adamın derdi işte ölmeden Galatasaray Baskanlığı da yapmış olalım, bunu da tadalım, cvye yazdıralımdır. Emanetçi bir dede ve apo adlı bir zırcahil tarafından yönetiliyoruz sonra gel burada kendini parala. Yazık bize.

E biz seçtirmedik mi Alp Yalman Fb'nin adamı diye bunları?

Hacı abi artık bu saatten sonra men etsinler bir zahmet her maç 4 gol yiyoruz bitsin artık bu çile

Rezalet!!! Gs baskanina yakismayacak aciklamalardir bunlar. Bütün suc taraftarin öyle mi?

Megersem yanlis adami desteklemisiz. Gecici olarak baskamliga gelen birinden hayir gelir mi?!

Alp yalman gelseydi nesteri vuracakti. Son pismanlik neye yarar, herseyin bedeli var! Ahh ahhh.

Koca GS kulubü kimlere emanet edilmis. Gs kulubu YONETILEMIYOR!

Baslarim prandelli'nin yalniz kalmasina. Dzemaili'yi sol acik oynatan heriften hayir mi gelir?! Hakan balta hic oynamamis, birden bire ilk 11'de cikiyor. Tarik bir var bir yok. Pandev sadece cl maclarinda olurdu simdi onu da kesti.

IDDIA EDIYORUM BU YONETIM BU KAFAYLA OCAK AYINI GOREMEZ!

Koca GS kulubü kimlere emanet edilmis. Gs kulubu YONETILEMIYOR!

Baslarim prandelli'nin yalniz kalmasina. Dzemaili'yi sol acik oynatan heriften hayir mi gelir?! Hakan balta hic oynamamis, birden bire ilk 11'de cikiyor. Tarik bir var bir yok. Pandev sadece cl maclarinda olurdu simdi onu da kesti.

IDDIA EDIYORUM BU YONETIM BU KAFAYLA OCAK AYINI GOREMEZ!

Boşa iddia etme, 1-2 ay sonra seçim kararı bile alsalar karardan 1 ay sonra seçim oluyor.dolayısıyla ocağı görürler.Ama bu kafayla giderseler ocakta takım ne halde olur onu kestirmek zor değil

Bu adamı ben galatasaray başkanı olarak görmüyorum galatasaray ünaal aysel tarafından sahipsiz bırakılmıştır taraftar gereğini yapıp tt deki ilk maçta bunlara haddini bildirmeli

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt