- 14 Haziran 2009
- 28.861
- 12.872
- 2.698
Mayıs ayındaki kongrede Aziz bunu çiğ çiğ yiyecek zatenAli Koç

Velhasıl kelam mantıklı bir öneri kardeşim destekliyorum.
İyi forumlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayıs ayındaki kongrede Aziz bunu çiğ çiğ yiyecek zatenAli Koç
Mayıs ayındaki kongrede Aziz bunu çiğ çiğ yiyecek zatenOradan bize gelsin biz de adaylığını koysun. Fenerli menerli artık umurumda değil. Dursun denen hırbo Galatasaraylı da ne oluyor amk.
Velhasıl kelam mantıklı bir öneri kardeşim destekliyorum.
İyi forumlar.
Aynen.
Camiamıza davet etmeliyiz, tam aradığımız adam. Vizyoner, genç , prezantabl ve her şeyden önemlisi tam bir gönül adamı.
Kendisinin sosyalist olduğu da bilinen bir gerçektir.
Bundan böyle müstakbel başkan adayımız olarak kendisini Ali Koçarslan ismi ile anmakta bir beis görmüyorum.Aynen.
Camiamıza davet etmeliyiz, tam aradığımız adam. Vizyoner, genç , prezantabl ve her şeyden önemlisi tam bir gönül adamı.
helvacıdan daha sacma olamaz
Kendisinin sosyalist olduğu da bilinen bir gerçektir.
Bundan böyle müstakbel başkan adayımız olarak kendisini Ali Koçarslan ismi ile anmakta bir beis görmüyorum.
İyi forumlar.
Yuh.
Sermaye sahibi ve sosyalist.
1 dogru yorumunu goster renktas da bu msjini kaale alalim
Şu konuda bile mevzuyu kendine yontuyorsun ya mübarek ben böyle bir şey görmedim.Koçarslaner daha iyi değil mi ?
hangi konuda yorum istiyorsun rekttas?
Şu konuda bile mevzuyu kendine yontuyorsun ya mübarek ben böyle bir şey görmedim.
İyi forumlar.
O helvacı o helvacı ise eğer o helvacı masada kalır heis demedi deme.ne biliyim herhangi bir konuda anlat biseyler de ona gore dr. helvaciyi masaya yatirayim
Bunu bilmemenize şaşırdım renktaş. Che Guevara'dan sonra en karizmatik sosyalisttir kendisi.
Ali Koc: Kapitalizmin ortadan kalkması gerek - Cumhuriyet Ekonomi Haberleri
cem uzan mı ?
olur da başkan olursa kulubü donsuz tumansız bırakır hırsız herif.
ne biliyim herhangi bir konuda anlat biseyler de ona gore dr. helvaciyi masaya yatirayim
Peki Sinan Bey'in sizi sevmiyor oluşuna verdiğiniz reaksiyon da bu ben merkezcilik ile ego tatmini ile alakalı bir durum mudur?Ben merkezli bir insanım, egoist birisiyim. Foruma da tamamen egomu tatmin için giriyorum.
İyi forumlar.
Hocam troll yapıyorsun farkındayım ama bu böyle değil.
Siyaset bilimi öğrencisi olarak sana şöyle açıklayayım:
Tüm dünyada burjuvazi her zaman sosyalizmi - komünizmi veya onun zıttı tüm düşüncüleri iyi bilir iyi kavrar. Düşmanın yöntemlerini bileceksin ki önlem al. Fakat Türkiye de burjuvazinin kafası gelişmediği için. Çoğu hala zengin olsa da kafa yapısı köylü olarak kaldığı için bu durumu hiç kavrayamadılar. Ali Koç bunlardan farklı çünkü kendisi Avrupa'da eğitim almış. Uluslararası alan da konferanslar vermiş oradaki burjuvazi ile çeşitli iştişareler de bulunmuş tam bir AMERİKAN BURJUVAZİSİ diyebiliriz yani.
Bu söylemlerin altında bu yatıyor işte. Mesela çok değil 1 yıl önce de Bill Gates böyle bir söylemde bulunmuştu. Çünkü adamlar şunun farkına vardı gerçekten zenginler ile fakirler arasındaki ayırım çok büyüyor. Orta sınıf dediğimiz normal gelir tabakası daralırken zengin ve fakir sayısı artışa geçiyor. Artış ise tam ters orantılı olarak fakir tabanında oluyor. Tam olarak bu korkudan dolayı yani kendi maddi ekonomik iktdarlarını devam ettirmek için çeşitli tavizlerden vermeleri gerektiğini savunuyorlar.
Peki Sinan Bey'in sizi sevmiyor oluşuna verdiğiniz reaksiyon da bu ben merkezcilik ile ego tatmini ile alakalı bir durum mudur?
İyi forumlar.