Başkan Özbek: "Transfer konuşmayacağım"

Başımızdaki kişiler güven verse, bu kadar yangın yapılmaz aslında. Sorun transfer yapılmamış olması değil. "Acaba transfer yapılamayacak mı?" korkusu. Sebep tamamen güvensizlik yani.
Tarihin en iyi kadrolarından biri kurulmuş. 2 senedir de şampiyon oluyoruz ve sorun güvensizlik he. Sorun ne biliyor musun sorun sabırsızlık. Transfer sezonu resmi olarak başlayalı daha 6 gün olmasına rağmen sabırsızlık

Acaba transfer yapılmayacak mıymış. Hee evet yapılmayacak sallayın yönetime

Öv alkışla mı diyorum? Her konuda yalan söylüyor derken? Yalan söylüyorsa kanıtlarını sun. Bir şeyi şu zaman yapacağım deyip o tarihte yapamamak yalancılık değildir. Gecikmedir.. sportif AŞ ataması içln tarih var. Atanacak adam da belli. İletişimi kuracak adam da bellidir. Şu anda transfer ile ilgileniyor dur.

Yönetemiyor beceriksiz diyorsan sana da soruyorum. Kaç kişiye yöneticilik yapıyorsun? Hayatta planladığın herşeyi tam zamanında mı yaptın?

Eleştiri var hakaret var. Başkanlık koltuğunu işgal eden diyorsun. İşgal etmek nasıl olur? Rekor oyla seçilerek mi işgalcilik yapılıyor. Sen eleştiri yapmıyorsun bildiğin hakaret ediyorsun.
İmzamı atıyorum 👏

Transferde geç kalındığını söyleyen arkadaşlara soruyorum

Avrupa’da bizimle eş değer hangi takım transfer açıkladı şu ana kadar. Yahu kimse bişey açıklamıyor çünkü euro 24 gerçeği var ortada. Herkes bekliyor fiyatlar düşsün kartlar açılsın

Yoksa bjk gibi gider 28 e 3 yıllık 30 yaşında adam alırsın

Sakin olun sakin

Dursun Özbek

böyle açıklama mı olur ya ergen gibi

Yahu avrupada bizim seviyemizde hangi kulüp transfer yaptı da yangın yapıyonuz

Rafaya 28 veren salaklarla bir mi tutuyorsunuz bizi

Biz bjk gibi 15 transfer yapmıcaz

Her transfer dönemi aynı mevzular arkadaş boşu boşuna yangın
Başkan ve yöneticiler çıkıp, ilk kampa transferler yetişecek diye haberler pompalanirsa, ve gerçeklesmez ise tabiki de bu şekilde yangın yapılır. Şu an yaratılan hava transferler sirasinda ağır bocalayacakmisiz hissi veriyor.

Öv alkışla mı diyorum? Her konuda yalan söylüyor derken? Yalan söylüyorsa kanıtlarını sun. Bir şeyi şu zaman yapacağım deyip o tarihte yapamamak yalancılık değildir. Gecikmedir.. sportif AŞ ataması içln tarih var. Atanacak adam da belli. İletişimi kuracak adam da bellidir. Şu anda transfer ile ilgileniyor dur.

Yönetemiyor beceriksiz diyorsan sana da soruyorum. Kaç kişiye yöneticilik yapıyorsun? Hayatta planladığın herşeyi tam zamanında mı yaptın?

Eleştiri var hakaret var. Başkanlık koltuğunu işgal eden diyorsun. İşgal etmek nasıl olur? Rekor oyla seçilerek mi işgalcilik yapılıyor. Sen eleştiri yapmıyorsun bildiğin hakaret ediyorsun.

1)Kemerburgaz için 2023 eylül-ekim demişti.
Yıl 2024 temmuz oldu artık lafını yememek için şantiyeden hallice yerde sezonu başlatacak.

2)BB'den çıkması en büyük seçim vaadi idi.Seçimden önce ısrarla yeni yönetim borçsuz şekilde devir alacak dedi geldiğimiz nokta malum.

3) Açıklamadan sonra Avrupa kadrosuna transfer yetişmedi ve playoff maçlarını sol beksiz oynayıp elendik.

Bunların haricinde basketbol salonu,Leo Residence konularında çeşitli vaatlerine rağmen hala somut bir ilerleme yok.Florya arazisi konusunda Süheyl hocanın çıkışı olmasa konuyu oldu bittiye getirecekti.Neyse ki insanlarda bir farkındalık yarattı, kamuoyu ve camia takipçisi olacaktır.

Bilmiyorum yeterli mi?
Yalan söyleyen birine yalancı demek hakaret değildir. Yineliyorum Dursun Özbek insanların,taraftarın gözlerinin içine baka baka yalan söylemektedir.
Ayrıca son gün adaylığını koyan birine karşı rekor oyla seçilmesi çok bir anlam ifade etmiyor. Evet bana göre makamı işgal ediyor. Ancak suç Özbek de değil onu 3 kere seçen, karşısına düzgün bir aday çıkaramayan GS Genel Kurulundadır.
Mesajlarla alakalı bir rahatsızlığın varsa raporlarsın gereken yapılır.

tüm tartışmaların yanı sıra,

hayatımda ilk defa bir cümleye "öv" ile başlandığını gördüm yau.

1)Kemerburgaz için 2023 eylül-ekim demişti.
Yıl 2024 temmuz oldu artık lafını yememek için şantiyeden hallice yerde sezonu başlatacak.

2)BB'den çıkması en büyük seçim vaadi idi.Seçimden önce ısrarla yeni yönetim borçsuz şekilde devir alacak dedi geldiğimiz nokta malum.

3) Açıklamadan sonra Avrupa kadrosuna transfer yetişmedi ve playoff maçlarını sol beksiz oynayıp elendik.

Bunların haricinde basketbol salonu,Leo Residence konularında çeşitli vaatlerine rağmen hala somut bir ilerleme yok.Florya arazisi konusunda Süheyl hocanın çıkışı olmasa konuyu oldu bittiye getirecekti.Neyse ki insanlarda bir farkındalık yarattı, kamuoyu ve camia takipçisi olacaktır.

Bilmiyorum yeterli mi?
Yalan söyleyen birine yalancı demek hakaret değildir. Yineliyorum Dursun Özbek insanların,taraftarın gözlerinin içine baka baka yalan söylemektedir.
Mesajlarla alakalı bir rahatsızlığın varsa raporlarsın gereken yapılır.

Ben yazdım onu. vaadlerini yetiştirenemek zamanında yapamamak yalancılık değildir. Kemerburgaz da çalışma var mı? Var.. Florya da ihale yapılıp oldu bittiye getirilmiş mi? Hayır. Bb den çıkmak için yolu da çok önceden çizmişti ki Florya nın peşinatı ile bb den çıkılacaktı. Ama bunları da hiç söylenmemiş gibi algılayıp yalan söyleniyor deniyor.

Yol haritası belli adamın. Florya ihalesi elde edilen gelir ile bb den çıkılması.daha sonra da gelen gelir ile fon kurulması. Bu yolu izlemez de Florya ihalesinden gelecek parayı alıp bir güzel yer bb den çıkmaz fon oluşturmaz ise istediğiniz kadar sövebilirsiniz.

Yukarıda da yazdım dursun korumak falan değil. Ama henüz olmamış olaylardan dolayı Galatasaray başkanına hakaret etmek en çok Galatasaray a zarar verir...

Ben yazdım onu. vaadlerini yetiştirenemek zamanında yapamamak yalancılık değildir. Kemerburgaz da çalışma var mı? Var.. Florya da ihale yapılıp oldu bittiye getirilmiş mi? Hayır. Bb den çıkmak için yolu da çok önceden çizmişti ki Florya nın peşinatı ile bb den çıkılacaktı. Ama bunları da hiç söylenmemiş gibi algılayıp yalan söyleniyor deniyor.

Yol haritası belli adamın. Florya ihalesi elde edilen gelir ile bb den çıkılması.daha sonra da gelen gelir ile fon kurulması. Bu yolu izlemez de Florya ihalesinden gelecek parayı alıp bir güzel yer bb den çıkmaz fon oluşturmaz ise istediğiniz kadar sövebilirsiniz.

Yukarıda da yazdım dursun korumak falan değil. Ama henüz olmamış olaylardan dolayı Galatasaray başkanına hakaret etmek en çok Galatasaray a zarar verir...
Adam alenen tarih verip yerine getirememiş bu yalancılık,manipülasyon değil diyorsan söyleyecek birşey yok zaten.
Florya peşinatı olayı çok sonradan ortaya çıktı.İlk söylediğinde bunlardan hiç bahsetmemişti.Süheyl hoca çıkış yapınca ggerçekler gün yüzüne çıktı yoksa Florya için iş işten geçebilirdi. Zaten eli kolu bağlı olduğundan tatil zamanı yetki için genel kurula gidiyor.

Projenin kontrolünü üstlenici firmaya verirsen sonu Riva gibi olur. Para gelecek diye diye 8 sene geçti hala gelecek. Florya’da da peşinatı alırsın, inşaat uzar, satış uzar 2032de gelir napıyoruz biz deriz. Fon oluşmasını istiyorsan her şeyin kontrolü sende olacak, olayın esprisi zaten o, Galatasaray yaparsa hızlıca satabilirsin, X firma yaparsa o iş öyle yürümez.

Dursun Özbek’in 1-2 değil sayısız yalanı var.

Aylardır söylüyorum bu adam ve yönetiminin derdi ve önceliği gs değil, öncelikleri bir an önce yetki alıp önceden söz verdikleri şahıs ve kurumlara bir anne florya arazisinin tüm izinlerini vermek ,o yüzden buna onay veren herif genel kurul üyesi gs geleceğini satmış olacak

Projenin kontrolünü üstlenici firmaya verirsen sonu Riva gibi olur. Para gelecek diye diye 8 sene geçti hala gelecek. Florya’da da peşinatı alırsın, inşaat uzar, satış uzar 2032de gelir napıyoruz biz deriz. Fon oluşmasını istiyorsan her şeyin kontrolü sende olacak, olayın esprisi zaten o, Galatasaray yaparsa hızlıca satabilirsin, X firma yaparsa o iş öyle yürümez.

Ben tam tersini düşünüyorum. Kendin yaparsan maliyeti de üstlenmen gerek. Bb gibi belini büken gelirlerinin yarısı temlikli iken kendin yapmaya kalktığında süreç uzar gider. 2 senede 1 yönetim değişiyor. Yeni gelecek yönetimin projeye hakim olana kadar 5 6 ay geçer kalır 1.5 sene... O tam işlere hakim olacakken yeni yönetim ve yine süreç uzadı vs. Fon oluşturmak zor bir olay değil. Bir karara bağlanır ve yükleniciden alınacaknher kuruş fona aktarılır. Ben bilmiyorum ama biz ne zaman kendi imkanlarımızla bir proje yapmaya kalksak elimize yüzümüze bulaştırıyoruz. Şu rezidance olayı bile bunun bir göstergesi. Esas ben Galatasaray ın bu projeyi kısa süre içerisinde bitirip kazanç sağlayacak bir mali yapıda olduğunu düşünmüyorum. Kredibilitesi bile yoktur şu yüksek kredi oranları ile kredi verecek.

Biliyorum Erden Timur varken herkes daha çok güveniyordu başkana. 2 ay öncesine kadar doğru olan bir yönetimin 2 ay içerisinde bu hallere düşmesi gerçekten bizden başka herkesin faydasına oluyor. Benim derdim bu. Birliktelik sahibi olmadığımız zaman bizi bu futbol ortamında çok pis harcayacaklar...

Ben tam tersini düşünüyorum. Kendin yaparsan maliyeti de üstlenmen gerek. Bb gibi belini büken gelirlerinin yarısı temlikli iken kendin yapmaya kalktığında süreç uzar gider. 2 senede 1 yönetim değişiyor. Yeni gelecek yönetimin projeye hakim olana kadar 5 6 ay geçer kalır 1.5 sene... O tam işlere hakim olacakken yeni yönetim ve yine süreç uzadı vs. Fon oluşturmak zor bir olay değil. Bir karara bağlanır ve yükleniciden alınacaknher kuruş fona aktarılır. Ben bilmiyorum ama biz ne zaman kendi imkanlarımızla bir proje yapmaya kalksak elimize yüzümüze bulaştırıyoruz. Şu rezidance olayı bile bunun bir göstergesi. Esas ben Galatasaray ın bu projeyi kısa süre içerisinde bitirip kazanç sağlayacak bir mali yapıda olduğunu düşünmüyorum. Kredibilitesi bile yoktur şu yüksek kredi oranları ile kredi verecek.

Biliyorum Erden Timur varken herkes daha çok güveniyordu başkana. 2 ay öncesine kadar doğru olan bir yönetimin 2 ay içerisinde bu hallere düşmesi gerçekten bizden başka herkesin faydasına oluyor. Benim derdim bu. Birliktelik sahibi olmadığımız zaman bizi bu futbol ortamında çok pis harcayacaklar...
Bu süreci ET açıkladı, 15 senede 80 milyar liralık değer yaratan kişi benim için referanstır bu sektörde.

İlk etap maliyeti bizim üstlenmemiz gereken, onu sattığın anda ki Galatasaray adıyla hemen satabilirsin, sonraki süreci zaten finanse etmiş olursun ve gelen her şey fona girmeye başlar. Buradaki süreç birinci etap satışlarının tamamlandığı ana kadar risk taşır, sonra yürür gider.

X firmaya gel yap dediğimizde o inşaatların bitiş süresi, kar realizasyonu onların kontrolünde olacak bunda hemfikirizdir. İlk seçenekte sende olma ihtimali var ee fon oluşturamıyorsan Florya’yı niye satıyorsun zaten.

abi zaten Riva'daki en trajik iş 1incisi 20 ye 80 paylaşım oranı denmesi - doğruysa...ve bu 20 içinde sana sadace kaba inşaat halini vercek - beton tuğla çatı yani başka hiç yok.

herifler zaten punduna getirmiş - kendi alacağı evleri orda firma kurup + gelirle ucuza bitirip satıyor.

ayvayı yemişiz ordan büyük şekilde. bugüne vursan allah bilir kaç katı gelir hesaplayabilirdin.

1000 müstakil villa deniyordu yani - 2 milyar dolar bandını rahat zorlardın total gelirde.

orayı berbat eden adam kağıt üstünde satıp işini görünce projenin akıbetine bile bakmayabilir benim gözümde.

Geri
Üst Alt