Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Mart Ayı Olağan Toplantısında açıklamalar yaptı ve Ağustos-Eylül 2023'te Kemerburgaz Tesisleri'ne taşınacaklarını açıkladı. Mecidiyeköy, Florya ve Büyükçekmece projelerine dair bilgiler de veren Özbek ayrıca stadın yanında 62...
www.haberturk.com
1)Kemerburgaz için 2023 eylül-ekim demişti.
Yıl 2024 temmuz oldu artık lafını yememek için şantiyeden hallice yerde sezonu başlatacak.
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Dönemimiz bitmeden bu sözümüzü tutarak yeni yönetimin Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş şekilde göreve başlamas...
www.trtspor.com.tr
2)BB'den çıkması en büyük seçim vaadi idi.Seçimden önce ısrarla yeni yönetim borçsuz şekilde devir alacak dedi geldiğimiz nokta malum.
3) Açıklamadan sonra Avrupa kadrosuna transfer yetişmedi ve playoff maçlarını sol beksiz oynayıp elendik.
Bunların haricinde basketbol salonu,Leo Residence konularında çeşitli vaatlerine rağmen hala somut bir ilerleme yok.Florya arazisi konusunda Süheyl hocanın çıkışı olmasa konuyu oldu bittiye getirecekti.Neyse ki insanlarda bir farkındalık yarattı, kamuoyu ve camia takipçisi olacaktır.
Bilmiyorum yeterli mi?
Yalan söyleyen birine yalancı demek hakaret değildir. Yineliyorum Dursun Özbek insanların,taraftarın gözlerinin içine baka baka yalan söylemektedir.
Mesajlarla alakalı bir rahatsızlığın varsa raporlarsın gereken yapılır.