- 31 Ağustos 2021
- 73.553
- 52.607
- 3.883
e tamam meseal bunların söylenmesinde ne vardı - adama tüm yönetim masası haddini bil o şu bu ...Bunların ilk 2'sine daha önce yanıt verilmişti. BB ile anlaşma ile alındığı için ipotek var denmişti. 2. soru içinde Eray Yazgan ve Niyazi Yelkencioğlu katıldığı Altaylı'nın programda tapularının teslim edilebildiğini doğal olarak cins değişikliğinin olduğunu söylemişlerdi. 3. Soru ise doğru bir soru çünkü bunula ilgili bir açıklama yoktu.
BB ile alınmadığını söyledi adamda(Leo residans evlerini satıp aldınız dedi - öyle biliyor) - ordan yola çıkıp sorguladı zaten. Zor değil yani "kredi ile aldık ona bağlu ipotek var" demek mesela....ama o zaman konuyu deşerler iyicene..
Cins değişikliğide "doğal" nasıl oluyor bilmiyorum ama - tapu MESKEN tapsuna dönüşmüş olması lazım. yani dönüşümden sonra tapusu çıkar. Adamda bu oldu mu ki sattınız diyor.
yani işleri değil - yapılış şekillerinde emin olmadığı yerleri aylardır soruyorum diyor.
üstüne yagara. ben ona uyuz oluyorum... adam her ne kadar "yalancı" diyemez doğru sınırı aştı ama üstüne gidilmiş - adama diyorlarki "yalan söylüyorsun" - onun üzerine patladı , 12 aydır soruyorum, 1 cevap çıkmadı diye...başkanda kalkıp "sen kimsin ki" diyemez. karşılıklı saygı kaybolduğunda fenere benzersin.
sonralarda bir dayı çıktı ada dökülüyor diye- onuda üstelediler.
Bu tavır rahatsız edici.
taner aşkında öyleydi - sırf çatal dili 5 saniye konuşup "son laf edeyim" merakıyla gelmiş , divan başkanına sataşıyor falan.
ortam fena yani - aptal gerginlik var.
şurda ben apartman yönetiyorm 300 400 TL nin bile hesabını soran arada oluyor bu nasıl birikiyor - bu nerden ödeniyor gibisinden. tek tek sakince açıklamak durumundayım her ay aidat aldığım insan sonuçta..