Başkan Özbek: "Transfer konuşmayacağım"

Bunların ilk 2'sine daha önce yanıt verilmişti. BB ile anlaşma ile alındığı için ipotek var denmişti. 2. soru içinde Eray Yazgan ve Niyazi Yelkencioğlu katıldığı Altaylı'nın programda tapularının teslim edilebildiğini doğal olarak cins değişikliğinin olduğunu söylemişlerdi. 3. Soru ise doğru bir soru çünkü bunula ilgili bir açıklama yoktu.
e tamam meseal bunların söylenmesinde ne vardı - adama tüm yönetim masası haddini bil o şu bu ...

BB ile alınmadığını söyledi adamda(Leo residans evlerini satıp aldınız dedi - öyle biliyor) - ordan yola çıkıp sorguladı zaten. Zor değil yani "kredi ile aldık ona bağlu ipotek var" demek mesela....ama o zaman konuyu deşerler iyicene..

Cins değişikliğide "doğal" nasıl oluyor bilmiyorum ama - tapu MESKEN tapsuna dönüşmüş olması lazım. yani dönüşümden sonra tapusu çıkar. Adamda bu oldu mu ki sattınız diyor.

yani işleri değil - yapılış şekillerinde emin olmadığı yerleri aylardır soruyorum diyor.

üstüne yagara. ben ona uyuz oluyorum... adam her ne kadar "yalancı" diyemez doğru sınırı aştı ama üstüne gidilmiş - adama diyorlarki "yalan söylüyorsun" - onun üzerine patladı , 12 aydır soruyorum, 1 cevap çıkmadı diye...başkanda kalkıp "sen kimsin ki" diyemez. karşılıklı saygı kaybolduğunda fenere benzersin.

sonralarda bir dayı çıktı ada dökülüyor diye- onuda üstelediler.

Bu tavır rahatsız edici.

taner aşkında öyleydi - sırf çatal dili 5 saniye konuşup "son laf edeyim" merakıyla gelmiş , divan başkanına sataşıyor falan.

ortam fena yani - aptal gerginlik var.

şurda ben apartman yönetiyorm 300 400 TL nin bile hesabını soran arada oluyor bu nasıl birikiyor - bu nerden ödeniyor gibisinden. tek tek sakince açıklamak durumundayım her ay aidat aldığım insan sonuçta..

e tamam meseal bunların söylenmesinde ne vardı - adama tüm yönetim masası haddini bil o şu bu ...

BB ile alınmadığını söyledi adamda(Leo residans evlerini satıp aldınız dedi - öyle biliyor) - ordan yola çıkıp sorguladı zaten. Zor değil yani "kredi ile aldık ona bağlu ipotek var" demek mesela....ama o zaman konuyu deşerler iyicene..

Cins değişikliğide "doğal" nasıl oluyor bilmiyorum ama - tapu MESKEN tapsuna dönüşmüş olması lazım. yani dönüşümden sonra tapusu çıkar. Adamda bu oldu mu ki sattınız diyor.

yani işleri değil - yapılış şekillerinde emin olmadığı yerleri aylardır soruyorum diyor.

üstüne yagara. ben ona uyuz oluyorum... adam her ne kadar "yalancı" diyemez doğru sınırı aştı ama üstüne gidilmiş - adama diyorlarki "yalan söylüyorsun" - onun üzerine patladı , 12 aydır soruyorum, 1 cevap çıkmadı diye...başkanda kalkıp "sen kimsin ki" diyemez. karşılıklı saygı kaybolduğunda fenere benzersin.

sonralarda bir dayı çıktı ada dökülüyor diye- onuda üstelediler.

Bu tavır rahatsız edici.

taner aşkında öyleydi - sırf çatal dili 5 saniye konuşup "son laf edeyim" merakıyla gelmiş , divan başkanına sataşıyor falan.

ortam fena yani - aptal gerginlik var.

şurda ben apartman yönetiyorm 300 400 TL nin bile hesabını soran arada oluyor bu nasıl birikiyor - bu nerden ödeniyor gibisinden. tek tek sakince açıklamak durumundayım her ay aidat aldığım insan sonuçta..
Fatih Altaylı'nın programında açıklamışlar Mecidiyeköy'deki durumu. Orada sorulardan çok yalancı lafına tepki gösteriyorlar gibi geldi bana. Bu adamın Erden Timur ile ilgili de sürekli laf sokması vardı Erden Timur açıklıyordu, yeterli değil diyordu. 3. sorusu yerinde bir soru mesela.

Fatih Altaylı'nın programında açıklamışlar Mecidiyeköy'deki durumu. Orada sorulardan çok yalancı lafına tepki gösteriyorlar gibi geldi bana. Bu adamın Erden Timur ile ilgili de sürekli laf sokması vardı Erden Timur açıklıyordu, yeterli değil diyordu. 3. sorusu yerinde bir soru mesela.
masadan adama söylüyorlar " bilmiyorsun konuşuyorsun, yalan söylüyorsun insanlarda inanıyor" dediler..onun üzerine "siz söylüyorsunuz" diye patladı oda kürsüden.

içerikten çok daha çok adamda açık açık dğeil üstü kapalı soruyor "bir dalavere mi yiyorsunuz" diye. adm divan üyesi - 50 kerede sorma hakkı var 60 kerede. bu yüzden adamı gömmek doğru değil.

dikkat et bu adam hep ekonomik / finansal detaylara hep muhalefet. Aylardır öyle.

haklı haksız demiyorum ama şeffaflıkta şeffaflık diyen yönetim ne uzattığı futbolcu KAP ı açıklar oldu ne üyelerin sorduğuna açık cevap veriyor. Söylenen "kapım açık, kimse gelmiyor" ...25 defa falan cevap bu oldu. Güzel teklifler - haftalar - şimdi aylar olan BB süreci...

sıkıntı orda. bu oldukçada güven alamıyorum.

Yani orada yapılacak sunum vs önemli tabi ama GS nin son kozunu oynayacğı bu işte bu yönetim kadrosuna tam güveniyor muyum ... hayır. Nedenide Riva'nın yazılan çizilen detayları.

ama aklıma şu soruda geldi şimdi ... yetki verilmedi Florya'ya dokunulmadı diyelim.. E kemerburgaz'ı yapıyoruz . Florya arazinde ne yapacağız ? Heralde full altyapı kafasına girilir Kemerbugazdaki full proje bitene kadar.
Florya arazisine imarda alinmiskentabiki bina yapılmalı lakin bu yönetim ve başkana verilmemeli o yetki önceden peşkeş çekmez okadarda değil diyordum ama boey parası sonra sponsor paraları yani gelen milyonlarca dolar nereye gitti net aciklamayip gecistirmesi, bankalar birliğinden konusundaki yalanları ve en önemlisi erden gibi bir adamın florya konusundaki endişeleri vs derken yalan çemberi büyüdü yetki verilmezse zaten güveni kaybedeckleri için çok dayanamazlar mecbur erken seçime giderler evet takıma zararı olur ama bu yönetimden kurtulmak çok daha hayati

Florya arazisine imarda alinmiskentabiki bina yapılmalı lakin bu yönetim ve başkana verilmemeli o yetki önceden peşkeş çekmez okadarda değil diyordum ama boey parası sonra sponsor paraları yani gelen milyonlarca dolar nereye gitti net aciklamayip gecistirmesi, bankalar birliğinden konusundaki yalanları ve en önemlisi erden gibi bir adamın florya konusundaki endişeleri vs derken yalan çemberi büyüdü yetki verilmezse zaten güveni kaybedeckleri için çok dayanamazlar mecbur erken seçime giderler evet takıma zararı olur ama bu yönetimden kurtulmak çok daha hayati
kötü niyet gerçekten varsa %100

yoksada bunu göstermeleri şart.

kötü niyet gerçekten varsa %100

yoksada bunu göstermeleri şart.
Kötü niyet net olarak var ,erden bunu gördü mücadele etti ama degistiremedi ve pes etti ,başkan floryayi nasil almıştı hatırlayın eski bakan murat kurum gsli onun destekleriyle aldik demişti yani bu iyiliğin elbet bir geri dönüşü verilmiş bir sözü vardır yani bunu anlamak için evliya olmaya gerek yok ,ki bu işin sadece bir yönü okadar çok konuda yalanlar varki 2 sezon erden ve Okan Hoca sayesinde gelen şampiyonluklar olmasa dursun Özbek şimdiye kadar çoktan gitmişti

Kötü niyet net olarak var ,erden bunu gördü mücadele etti ama degistiremedi ve pes etti ,başkan floryayi nasil almıştı hatırlayın eski bakan murat kurum gsli onun destekleriyle aldik demişti yani bu iyiliğin elbet bir geri dönüşü verilmiş bir sözü vardır yani bunu anlamak için evliya olmaya gerek yok ,ki bu işin sadece bir yönü okadar çok konuda yalanlar varki 2 sezon erden ve Okan Hoca sayesinde gelen şampiyonluklar olmasa dursun Özbek şimdiye kadar çoktan gitmişti
katılmakla beraber - net bilinmediği için çok dallandıramıyorum. zaman gösterecek. açığa çıktıkça yapılan hatalar ve direkt sorumluları - o zamana saklıyorum agresyonumu.

Doğru bir eleştiri bence.

bunu diyoruz zaten...

yani 2 salonunu 1 soyunma odasını bitirdin - hadi takım çıksın iki koştursun hocam yav ne olcak 3 gün idare edin kampa gitcez modu...bizde "bakın yetişcek dedik, yetişti ( ama 3. kattan sıvacı idman izliyor falan) " diyelim kafasıyla 90larda insan kandırabilirdin belki.

bunu diyoruz zaten...

yani 2 salonunu 1 soyunma odasını bitirdin - hadi takım çıksın iki koştursun hocam yav ne olcak 3 gün idare edin kampa gitcez modu...bizde "bakın yetişcek dedik, yetişti ( ama 3. kattan sıvacı idman izliyor falan) " diyelim kafasıyla 90larda insan kandırabilirdin belki.
Kesinlikle, çok tehlikeli bir yaklaşım bu. Zararı dokunur bize.

Kesinlikle, çok tehlikeli bir yaklaşım bu. Zararı dokunur bize.
Nisan sonu - mayıs başından beri

17 myaısta piknik
o pikniye yetişsin diye garip acele hemen metin oktay tesisleri yazan tabela
sezonu burda açacağız

vs vs .

ya kanal var 5 aydır ordaki arsada yaşadı adam 3 günde bir - bakan gördü neyin bitip bitemeyeceğini.

bana 3 temmuzda idman sonrası artık adı neyse bz havuzu mu bilmemne mi giren futbolcu göstersinler mesela - o yüksek katta tvsinden aletine - ses sisteminden duvarlarındaki yazılara dekorlara kadar bitmiş bi spor salonu göreceğiz deseler şüphe ederim.

Hayır biz transfer yapmıyoruz da avrupa cayır cayır transfer mi yapıyor? Bilmediğimden soruyorum

Sizin bu yönetim tepkiniz hiç hoş değil. Kendi kendimizi yine aşağı çekmeye başladık...
Nooluyo anlamıyorum yahu. öldürecek adamlar var burada

Bu öfke nefret neden bu kadar fazla

Tamam eleştirin de bu kadar büyük umutsuzluğun sebebi ne

Tarihimizin en iyi kadrosunu kurduk 2 yıl şampiyon olduk ve başkan bu adamdı

Temsil yeteneğinin zayıflığından bahsedin tamam da abartıyosunuz

Dursun'un bu çiğ oldu bittilerine umarım Okan Buruk tepki gösterir ve takımı burada idmana çıkarmaz. Abuk sabuk şeyler peşindeler. Bir işi de tam yapsınlar.
Tutunacak son dalımız Okan Buruk kaldı. Onuda yem ederlerse şampiyonluk şansımız Ts ayarına falan düşer şu kadroya rağmen.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Nooluyo anlamıyorum yahu. öldürecek adamlar var burada

Bu öfke nefret neden bu kadar fazla

Tamam eleştirin de bu kadar büyük umutsuzluğun sebebi ne

Tarihimizin en iyi kadrosunu kurduk 2 yıl şampiyon olduk ve başkan bu adamdı

Temsil yeteneğinin zayıflığından bahsedin tamam da abartıyosunuz
Bazen çok sert konuşasım geliyor da tutuyorum kendimi. Yokluktan tırnakları ile kazıyarak bir noktaya gelmiş, bir şirketin sahibi olmuş, Türkiye de okumanın bir ayrıcalık sayıldığı okullardan mezun olmuş, Türkiye nin en büyük kulübünün başkanı olmuş bir adama hakarete varan, bu adam hiçbir şey beceremez diye aşağılayan bir güruh var ve bu güruhun çoğunluğunun hayatta yaşadıkları süre içerisinde ben de şunu başardım diyebilecek tek bir meziyetleri yok.

Sizin bu yönetim tepkiniz hiç hoş değil. Kendi kendimizi yine aşağı çekmeye başladık...
ne yapılsın yani aleni olarak her konuda yalan söyleyen, sözünü tutmayan birini övelim mi alkışlayalım mı?
mesele transfer olup olmaması değil daha sportif a.ş.ye atama yapılmadı,iletişim sorumlusu belli değil.
başkanlık koltuğunu işgal eden kişi dışında konuşan eden yok.
işin en önemli kısmı kulüp temsil edilme yetisini kaybetmekle karşı karşıya

Bazen çok sert konuşasım geliyor da tutuyorum kendimi. Yokluktan tırnakları ile kazıyarak bir noktaya gelmiş, bir şirketin sahibi olmuş, Türkiye de okumanın bir ayrıcalık sayıldığı okullardan mezun olmuş, Türkiye nin en büyük kulübünün başkanı olmuş bir adama hakarete varan, bu adam hiçbir şey beceremez diye aşağılayan bir güruh var ve bu güruhun çoğunluğunun hayatta yaşadıkları süre içerisinde ben de şunu başardım diyebilecek tek bir meziyetleri yok.
Herşeyi çabuk tüketen topluluklara örnek işte bu forum da. Yıllar önce de vardı da bu kadar değildi. Şimdi yaşadığımız hayatın verdiği gerginlikle beraber sıfır tahamül moduna inmiş maalesef.

Geri
Üst Alt