Başkan Özbek: "Transfer konuşmayacağım"

Cüzdanı salladığında bende para çok merak etmeyin dediğini zannediyorduk halbuki cüzdan boş benden medet ummayın diyormuş.

Siz halen transfer peşindemisiniz yav? Agustostan önce olmaz o iş. Gezin eglenin

Evet doğru, devre arasıda hatırlayın para harcamayin bankalar birliğinden çıkacaz demişti
Simdide floryayi önceden söz verdiği kişilere verme dışında birsey düşünmüyor o yüzden kongreye kadar bekleyin dediyse şaşırmam, herzaman söylüyorum galatasarayin geleceği transferden önemlidir umarım akıllı davranır üyeler ve yetki vermezler ve güveni kaybedince seçime gideriz zaten ,ben bunları söylüyorum diye bazı arkadaşlar kızıyor ama gerçekler acıdır maalesef ve bu yönetimden kurtulursak inanıyorum güçlü bir başkan gelecektir
Yani orada yapılacak sunum vs önemli tabi ama GS nin son kozunu oynayacğı bu işte bu yönetim kadrosuna tam güveniyor muyum ... hayır. Nedenide Riva'nın yazılan çizilen detayları.

ama aklıma şu soruda geldi şimdi ... yetki verilmedi Florya'ya dokunulmadı diyelim.. E kemerburgaz'ı yapıyoruz . Florya arazinde ne yapacağız ? Heralde full altyapı kafasına girilir Kemerbugazdaki full proje bitene kadar.

yani dün uyuz oldum ...

adam ÇOK NET 3 soru sordu...

1) SATIN ALDIĞIMIZ bir şeyin üzerinde neden ipotek var ?

2) burayı neyle satın aldık ? Mecidiyeköy bilmemne...e orayı otelden daireye çevirip ruhsatını halletiniz mi ki sattınız ??

3) Bütün inşaat vs yetkileri yanında neden Kredi çekme yetkisi ayrıca isteniyor ?

çok ama çok NET 3 soru sordu adam...

taşlanmadığı kaldı

Ne yazikki bu klubun basina yine musallat oldun.Yeniden gittigin gün 2.bayramimiz olacak zira senin ve senin gibi zihniyetlerin bu klube katabilecegi hicbirsey yok.

yani dün uyuz oldum ...

adam ÇOK NET 3 soru sordu...

1) SATIN ALDIĞIMIZ bir şeyin üzerinde neden ipotek var ?

2) burayı neyle satın aldık ? Mecidiyeköy bilmemne...e orayı otelden daireye çevirip ruhsatını halletiniz mi ki sattınız ??

3) Bütün inşaat vs yetkileri yanında neden Kredi çekme yetkisi ayrıca isteniyor ?

çok ama çok NET 3 soru sordu adam...

taşlanmadığı kaldı
Bunların ilk 2'sine daha önce yanıt verilmişti. BB ile anlaşma ile alındığı için ipotek var denmişti. 2. soru içinde Eray Yazgan ve Niyazi Yelkencioğlu katıldığı Altaylı'nın programda tapularının teslim edilebildiğini doğal olarak cins değişikliğinin olduğunu söylemişlerdi. 3. Soru ise doğru bir soru çünkü bunula ilgili bir açıklama yoktu.

Erden Timur'un gideceği belli olduğunda söylemiştim, iki senedir şampiyon olmamıza rağmen yeni sezona dair gerçekten hiç bir beklentim yok.

Okan hocayı bile kovabilir bu Dursun ilk kötü gidişatta. Kötü gidişatın mimari kendisi olsa bile.

Erden timur olmayınca inanılmaz huzursuz oluyorum transfer döneminde aklıma adnans brotherların olduğu o karanlık dönemler geliyor inşallah yanıltırlar bizi

Geri
Üst Alt