Başkan Özbek: "Transfer konuşmayacağım"

Başkanım transfer :
Hushhush.gif

Başkanım Topkapı peki..4-5 bin mezun:

noders.gif
mikrofon.webp
blablabla4.gif

Temmuz ortasına kadar transferi kapattık gibi bir şey ima etmedi mi geçen

Temmuz ortasına kadar transferi kapattık gibi bir şey ima etmedi mi geçen
etmedide Euro yavaşlattı...falan filan.

yetki kongresine kitli şu an - ben 6 temmuzda kongrede yetki alırsa kamp süreci ya da ilk kamp dahilinde bir şeyler bekliyorum...

yetki alamazsa " çok iyi kadromuz var" ile devam eder.

Avrupa Sampiyonasi sonra, istedigimiz oyuncularin piyasa degeri cok fazla yükseldi, simdi alternatiflerini ariyoruz demeye baslar belki.

Biz Galatasaray başkanı sanıyorduk, Topkapı Üniversitesi rektörü çıktı

Temmuz ayına girince iyi topçuların 80%’i anlaşmış oluyor zaten. Geç kaldık bile. Her sezon olduğu gibi.

Birde bizim Euro 24’ü beklememiz kadar saçma bir şey yok. Sanki Euro 24’de milli takımlarda oynayan topçulardan transfer edecekler.

Son düzenleme:
Geçen sene cüzdanı gösterip duruyordu bütün parayı erden cebinden karşıladı demek ki

Bunun bir kere karısı izin vermez para harcamasına hatta Beşiktaş’a para yolluyor bile olabilirler

etmedide Euro yavaşlattı...falan filan.

yetki kongresine kitli şu an - ben 6 temmuzda kongrede yetki alırsa kamp süreci ya da ilk kamp dahilinde bir şeyler bekliyorum...

yetki alamazsa " çok iyi kadromuz var" ile devam eder.
Evet doğru, devre arasıda hatırlayın para harcamayin bankalar birliğinden çıkacaz demişti
Simdide floryayi önceden söz verdiği kişilere verme dışında birsey düşünmüyor o yüzden kongreye kadar bekleyin dediyse şaşırmam, herzaman söylüyorum galatasarayin geleceği transferden önemlidir umarım akıllı davranır üyeler ve yetki vermezler ve güveni kaybedince seçime gideriz zaten ,ben bunları söylüyorum diye bazı arkadaşlar kızıyor ama gerçekler acıdır maalesef ve bu yönetimden kurtulursak inanıyorum güçlü bir başkan gelecektir

Başkanım çok paramız gitmesin diye gizlemeye çalışıyor

ne desin? çalışmalarımız devam ediyordan başka bir şey bekleyen var mı? ha ben de bayılmıyorum başkana ama yani biz de bekliyoruz ki 5 transfer hemen açıklansın..

Arkadaşlar turnuva devam ediyor.

ilgilendiğimiz oyuncular final oynayacak potansiyele sahip ülkelerde top koşturuyor biliyorsunuz.

misal hojbej
misal ilkay,
bonus misal fofana

sizi sayın başkana, transferi yürüten ikizlere, kulübün kasasına ve başkanın cüzdanına güvenmeye davet ediyorum

Yav milletin ıskartaya çıkarmış topçusunun peşine düşeceğiz işte neyi alamadınız. Euro 24 konusu da bizim için değil transfer yapacak olanlar için. Temmuzun başında sezonu açılacak ülkeler var millet anlaimasını yapacak kadroda düşünülmeyenlere de biz talip olacağız.

Zannediyorsunuz ki şampiyonada oynayan birine gidip 15 falan verip alacağız :asd:

Geri
Üst Alt