GSC Haber Başkan Özbek'ten Açıklamalar

bana asıl sıkıntı analiz ve tespitte değil de oyun planını 90 dk tam konsantre uygulamada varmış gibi geliyor, bu da hocanın hatası zaten ama teknik ekiple çözüleceğini sanmıyorum
Mesela Sane'yi çözemedik hiçbirimiz.Saneyi doğru kullanabilecek/kullandırtabilecek bir hoca olsa yanında fenamı olur.Belki çözülecek olay. Mesela oyunun belli sürelerinde kilit açamıyoruz belki bunu çözebilecek mesela defansta dizilişte sıkıntılarımız olabiliyor belkide bunu çözebilecek bir hoca.öyle ahım şahım paralarada değil.Fenamı olur.Alman bir arkadaş vardı 2 sene önce.Katkısı olmuştur kesin.

Mesela Sane'yi çözemedik hiçbirimiz.Saneyi doğru kullanabilecek/kullandırtabilecek bir hoca olsa yanında fenamı olur.Belki çözülecek olay. Mesela oyunun belli sürelerinde kilit açamıyoruz belki bunu çözebilecek mesela defansta dizilişte sıkıntılarımız olabiliyor belkide bunu çözebilecek bir hoca.öyle ahım şahım paralarada değil.Fenamı olur.Alman bir arkadaş vardı 2 sene önce.Katkısı olmuştur kesin.
yani faydası olabilir tabi benimki sadece öngörü ama sane konusuna daha da katılmıyorum renktaş potansiyel olan adam iyi oynamasa da belli eder o herif bitmiş bildiğin

“Frankfurt maçından sonra teknik ekibe takviye konuşuluyor. Yönetim olarak böyle bir ihtiyaç düşünüyor musunuz?”

Dursun Özbek: “Bu bir turnuva, 8 maç var. Hedeflerimiz var. İlk 8'in içinde, daha sonra 24'ün içinde mutlaka olmalı ve devam etmeliyiz.”

Yönetim gözünü karartmış galiba

Aksi sonuçta Okan ile yollar ayrılabilir

Hele ligi garantilersek filan kesin yaparlar

yani faydası olabilir tabi benimki sadece öngörü ama sane konusuna daha da katılmıyorum renktaş potansiyel olan adam iyi oynamasa da belli eder o herif bitmiş bildiğin
Şu aşamada kesinlikle ondan fayda almaya bakmalıyız.Yapılacak başka birşey yok.Mevki değiştirerek bunu belki başarabiliriz.Konu sadece Sane olayıda değil.Hızlı oyun oynamakta olan takımlara bir set hücumu geliştirmek zorundayız.Farklı bakış açıları daima iyidir.Bence gerçekten iyi asistanlara ihtiyacımız var.Okan hocamla kavga edebilecek.öyle olmaz böyle olur diyebilecek.En azından.

basarili olmazsa kovarim biloyu diyor

Geri
Üst Alt