Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.086
- 428
- 1.708
Ben izliyorum telefondan ama anlaşılmadı bir şey, millet ayağa kalktı, başkan reklama girin dedi, reklama girdi GSTV.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim öldü?
Ünal Aysal: Bugün en ciddi sorunumuz, futbolun ülkemizde VASIFSIZ kişilerin elinde olması
Söylemedi mi? Yapma Şükrü bu kelimeyi kullanmamistir ama buna benzer çok kelime kullandiBunu söylemesi iyi de neden gitme karari almadan önce söyleyemedi?
Söylemedi mi? Yapma Şükrü bu kelimeyi kullanmamistir ama buna benzer çok kelime kullandi
Ben 2 3 konusmasinda ciddi ciddi hatırlıyorum ve resmi siteden bir o kadar da açiklama yayinlandi karşidakiler yüzsüz tükürsen yarabbi şükür derler.Bu konu hakkinda bu kadar açik konustugunu hatirlamiyorum.
cozmeyı onerdıgı sey rıva arazısını degerlendırmektı bu yetkı zaten dıvan kurulunca ona gecen sene verılmıstı..istedıgı gıbı satabılır yada baska bı proje yapabılırdı.bunu bahane etmeye gerek yok ınandırıcı olmuyor cunku.hala buna ınanan varmıdır bılmem de asıl ıstedıgı ve verılmeyen sey sırketın yonetım kurulunu da belırleyen hısselerı olan a hısselerının satısı ıcın onay ıstedı unal bey dıvan kurulu ne oluyor dıyınce hemen planını devreye koydu..ılk geldıgınde bıraktıgımde 100m dolardan asagıda bırakıcam zamanlada sıfırlanacak borclar dedı 818 mılyon tl borcla bırakıyor..arkasından yas tutacak aglayacak degılız..Allah onunu acık etsın ne dıyelım