Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Aysal'in olayi meshur fikradaki gibi,
Turklerin kazaninin kapagini kapatma, nasil olsa birisi cikacak olursa digerleri asagidan ceker.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Adi şikecilere 4. yıldızı bizden önce taktıracaklar. Bir futbol keyfimiz vardı, siyaset onun da içine etti. :mad:

hocasını 5.haftada gönderen şampiyon takımın yonetimini dagıtıp acaip bir yönetimle tekrar göreve gelen başkanımız ünal aysalın 3.haftada seçime gitmesine şaşırdık mı ?şaşırmadık

Hiçbir teknik direktör başkanına "Asistanım ile görüş" dedikten sonra görevde kalamaz...

Ayrıca seçim kararı almasında en önemli etken de adamın ailesine saldırılması...Şunu sana yapsalar kontrolünü kaybedersin Başkan'dan bunları hasır altı etmesini istiyorsun kimse senin gibi geniş değil birader...

Geçen sene bugün Terim ayrıldığında yıkılmıştım, bugün de Aysal'ın gidişine üzüldüm.Yine olan biz taraftarlara olacak.

Kimi sevdiysek gitti.

Başkan ikna edilebilir mi bilmem ama edilemiyorsa yine Ünal Başkan gibi yenilikçi bir Başkan adayı çıkmalı ortaya.

Her ne kadar zaman zaman abartıldığı düşünsem de mesela Haldun Üstünel Başkan olsun..

Moralim bozuldu, yazik oldu. Hersey icin Tskler Baskan. Yazik gercekten yazik....Yabanci siniri olmasaydi hersey cok güzel olacakti aslinda....

Terimciler ,
F.T. ,
F.T.'nin medyadaki köpekleri ,
Kader ortakları tüpçü ,
şikeciler ,
hayri kozak ve türevi işe yaramaz canlılar ,
divan kurulu ve o işe yaramaz dinazorlar ,
tüm GS düşmanı medya ,
içimizdeki staddan forumlara heryerdeki sözde taraftar özde aktrol sözde Galatasaraylılar ,
şikeci koruyucusu şikeci yandaşı hırsız başları ,
KINA YAKIN HEPİNİZ , SEVİNİN , OYNAYIN RAHAT UYUYUN GÜLÜN EĞLENİN !

Bu işin içinde de Padişah var adım gibi eminim. Bırakırken saydığı nedenler çok yüzeysel. Geri vitesim yok diyen birine geri vites yaptıranlar var. Bundan sonrası için iyi şeyler beklememek lazım. Adnan Polat dönemine geri dönüş yapılır büyük iht. Bu arada ne Alp Yalman, ne de Bizans helvacı Yeterli isimler değil. Adnan Öztürk falan adaylığını koyar ve seçilirse Kulüpten de soğumaya başlarım.

polat donemi milleti okadar korkutmuski aysal gidersek batariz filan diyenler var haha evet, aysal giderse sacma sapan oyunculara harcadigi paralardan dolayi batariz. suanki durumda olmamamizin tek sebebi kendisidir, ve hala bu adamin arkasinda duranlar var. cekip giterse, batariz diyen arkadaslar biraz oturup dusunsun neden batariz diye.

insallah aday maday olmaz.

hocasını 5.haftada gönderen şampiyon takımın yonetimini dagıtıp acaip bir yönetimle tekrar göreve gelen başkanımız ünal aysalın 3.haftada seçime gitmesine şaşırdık mı ?şaşırmadık
Yine tahrik etmeye çalışan bir üye.Görüşünü yazdıktan sonra ısrarla neden devam ediyorsun? He ayrıca ben seni hatırlıyorum.Fatih Terim ilk gönderildiğinde bana "Sneijder'e laf atalım çıldırıyor Aysalcılar" diye özel mesaj atan arkadaşsın.Kanına işlemiş sanırım insanları tahrik etmek. :)

Çok üzücü durum, dön be başkan.

Bu camiada kimsenin vermeye cesaret edemeyeceği kararları veren, kimsenin almayacağı riskleri alan yegane adamdı. 3 senede nereden nereye getirdiğini herkes gördü. Kupaları tek tek saymaya kalktılar da, o bile zor geldi. Kulübü içinde bulunduğu arabeskten ve kafatasçılardan arındırmak için muazzam hamleler yaptı. Değişimler kolay değildir, çoğu zaman bunun için acı çekmen gerekir, bunun sancılarını yaşamaktan da çekinmedi. Ayrıca Türk futbolunun katili iki şike kardeşine karşı bu kadar kararlı durabilen biri daha olmamıştı, bundan sonra da zor gelir. Daha geleli 1 ay olmadan yaptığı "Bu ateş üfleyerek sönmez" başlıklı açıklaması efsane olarak kalacak.

Bundan sonrası bizim için hayırlı olsun diyelim, elbette birileri gidecek birileri gelecek. Biz başkalarının yaptığı gibi kişileri kulübün üzerinde tutmayacağız, gelene de destek olacağız elbet. Ama bundan sonraki süreç daha da zor olacak bizim için o kesin. Bugünden bile memnuniyetsiz olanlar, yarın yeni gelenler için kim bilir neler söyleyecek.

Ağzına sağlık renktaş.İçimden geçenlerin tam metni.

Borç rakamlarını umarım buradaki AYSAL düşmanı zat-ı muhteremler dinlemiştir ,
bir örnek biz -15 , fener -240 , karga -360 ,
ve biz batıyoruz değil mi Allah topunuzu nasıl biliyorsa öyle yapsın .....
Yok abi sen yalan söylüyorsun. Bunlar ancak TV lere, gazetelere, Ertem gibi hıyarlara inanırlar. Battık abi biz batttttttıık...

I am the one who knocks!

polat donemi milleti okadar korkutmuski aysal gidersek batariz filan diyenler var haha evet, aysal giderse sacma sapan oyunculara harcadigi paralardan dolayi batariz. suanki durumda olmamamizin tek sebebi kendisidir, ve hala bu adamin arkasinda duranlar var. cekip giterse, batariz diyen arkadaslar biraz oturup dusunsun neden batariz diye.

insallah aday maday olmaz.
Daha kotu olur demiyorum asla. Belki daha iyi bile olur. Ama sirf Fenerbahce istiyor diye gorup gorebilecegimiz en karakterli baskani sattik. Galatasaray camiasi bu kadar dustu.

Deep Thought cihazından gönderildi.

nerde hangi çomaktan bahsediyorsunuz.eyyam yapılıyor basketbol takımımız hükmen maglup ilan ediliyor.adamlar şike yapıyor hala aynı ligde oynuyoruz.daha bu hafta alınan penaltı meydanda.tff başkanı gidecek diyor adamın rahatı yerinde.soruyorum çomak nerede.

2 sene arka arkaya şampiyonluk,Avrupa'da başarı...Çomak sokmak bunlar...Şike lobisi Galatasaray'ı perişan görmek ister her zaman. Polat ile de istediklerini alıyorlardı,fb'ye karşı sesimizi dahi çıkaramıyorduk.Bunların üzerine düğmeye basıldı ve şu an söylediklerin de alenen yapılıyor. Meydan yine fb'ye kalmıştır maalesef...Adamlar dizayn ediyorlar diğer kulüpleri siyasetin desteğiyle...

Son düzenleme:
beyler yapmayın karsınızda zekı adam var...onun yerıne koyup dusunun kımse ıcın bırakmıyor kendı ıcın bırakıyor...bılıo sene sonu olacakları ıyı hatırlanayım dıye yapay gundem olusturdu...nası terımı suclu gosterdıyse sımdı kozak ı dıvan kurulunu hedef gosterıo gelmeyın oyuna aysalın.

Ne diyeyim arkadaş? Üzüntümü nasıl dile getireyim bilemiyorum ;(

Geri
Üst Alt