Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.890
- 20.640
- 2.333
Bir Hayri Kozak milyonlarca Galatasaray taraftarına bedel öyle mi yuh lan bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha kotu olur demiyorum asla. Belki daha iyi bile olur. Ama sirf Fenerbahce istiyor diye gorup gorebilecegimiz en karakterli baskani sattik. Galatasaray camiasi bu kadar dustu.
Deep Thought cihazından gönderildi.
Aynen öyle! Bizim taraftarlar ve divan üyeleri arasında da çok fazla hıyar ağası varmış onu görmüş olduk. Galatasaray taraftarını gözümde fazla büyütmüşüm onu anladım.Daha kotu olur demiyorum asla. Belki daha iyi bile olur. Ama sirf Fenerbahce istiyor diye gorup gorebilecegimiz en karakterli baskani sattik. Galatasaray camiasi bu kadar dustu.
Bir Hayri Kozak milyonlarca Galatasaray taraftarına bedel öyle mi yuh lan bize
senden ala geniş mi var.adam ol mezhepsızlık yapma.GS baskanının aılesıne saldıralıbılıyorsa sen durumu anla baskanın ne kadar gucsuz.saldırsalar ya azızın aılesıne adamın babası cınayet ışledı serbest bırakıldı.adam gıbı konuş muattap olma.Hiçbir teknik direktör başkanına "Asistanım ile görüş" dedikten sonra görevde kalamaz...
Ayrıca seçim kararı almasında en önemli etken de adamın ailesine saldırılması...Şunu sana yapsalar kontrolünü kaybedersin Başkan'dan bunları hasır altı etmesini istiyorsun kimse senin gibi geniş değil birader...
Sence yok. Cit olmadigi icin mi ustune geliyorlar? Cit olmasa birakirlar senelerce kalsin.sorunda burda zaten. bu fenere ve tff'ye karsi bizde karakterli baskan filan olmuyor. 2 senedir okadar ustumuze geldiler, cit yok.
Sence yok. Cit olmadigi icin mi ustune geliyorlar? Cit olmasa birakirlar senelerce kalsin.
sanane görusumden bu 1.biz baskana ne kebapçı demışız ne komısyoncu.hajrovıç olaylarına ragmen.burda kebapcı tayfası karsıt göruslere saygı duymak xorunda forumda kaç kışı kaldıgı sayenızde malum.ayrıca banane sneıjderden top mu oynuyor.Yine tahrik etmeye çalışan bir üye.Görüşünü yazdıktan sonra ısrarla neden devam ediyorsun? He ayrıca ben seni hatırlıyorum.Fatih Terim ilk gönderildiğinde bana "Sneijder'e laf atalım çıldırıyor Aysalcılar" diye özel mesaj atan arkadaşsın.Kanına işlemiş sanırım insanları tahrik etmek.![]()
+Bazilari fatih terim bolumunu dinlememis, yada anlamak istemiyor, terim resmen kaça kaça gitmis, aslolan gs'imis hadi ordan