Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Bir Hayri Kozak milyonlarca Galatasaray taraftarına bedel öyle mi yuh lan bize

Daha kotu olur demiyorum asla. Belki daha iyi bile olur. Ama sirf Fenerbahce istiyor diye gorup gorebilecegimiz en karakterli baskani sattik. Galatasaray camiasi bu kadar dustu.

Deep Thought cihazından gönderildi.

sorunda burda zaten. bu fenere ve tff'ye karsi bizde karakterli baskan filan olmuyor. 2 senedir okadar ustumuze geldiler, cit yok.

Daha kotu olur demiyorum asla. Belki daha iyi bile olur. Ama sirf Fenerbahce istiyor diye gorup gorebilecegimiz en karakterli baskani sattik. Galatasaray camiasi bu kadar dustu.

Aynen öyle! Bizim taraftarlar ve divan üyeleri arasında da çok fazla hıyar ağası varmış onu görmüş olduk. Galatasaray taraftarını gözümde fazla büyütmüşüm onu anladım.

Bu Galatasaray camiasindaki fosillere küfür etmek serbest mi? Karaktersiz hainler.

Hayri kozak amca hep konuşuyor şimdi fırsat, aday olsa ya...

Hiçbir teknik direktör başkanına "Asistanım ile görüş" dedikten sonra görevde kalamaz...

Ayrıca seçim kararı almasında en önemli etken de adamın ailesine saldırılması...Şunu sana yapsalar kontrolünü kaybedersin Başkan'dan bunları hasır altı etmesini istiyorsun kimse senin gibi geniş değil birader...
senden ala geniş mi var.adam ol mezhepsızlık yapma.GS baskanının aılesıne saldıralıbılıyorsa sen durumu anla baskanın ne kadar gucsuz.saldırsalar ya azızın aılesıne adamın babası cınayet ışledı serbest bırakıldı.adam gıbı konuş muattap olma.

kımse gondermedı adamı beyler nıye sacmalıyorsunuz kendı kusup gıttı...daha dogrusu sene sonu taraftarın yollayacagını bıldıgı ıcın erkenden gıdıo

Bu fosillere Alp Yalman yakisir. Alin basiniza calin. Gaziantepspor seviyesinde takilin.

Şu Liseliler ne zaman dağılıyor takımın başından akbaba sürüsü gibi

Bir kez daha görüldü ki Galatasarayın düşmanı yine Galatasaraylılar...

Sence yok. Cit olmadigi icin mi ustune geliyorlar? Cit olmasa birakirlar senelerce kalsin.

1.5 sene once bu tff yakinda gidicek dedi, hic birsey olmadi. lig baslayali uc hafta oldu, adamlar hakem ve bariz bilerek yapilmis kaleci hatalarindan dolayi 6 puan aldilar, sen basinda birsey yapmassan butun sene devam eder bu.

Hayri Kozak boş beleş bir insan. Kulübe bir gram faydası yok anca konuşur. Aday ol yönet o zaman çok bi halt biliyorsan.

Yine tahrik etmeye çalışan bir üye.Görüşünü yazdıktan sonra ısrarla neden devam ediyorsun? He ayrıca ben seni hatırlıyorum.Fatih Terim ilk gönderildiğinde bana "Sneijder'e laf atalım çıldırıyor Aysalcılar" diye özel mesaj atan arkadaşsın.Kanına işlemiş sanırım insanları tahrik etmek. :)
sanane görusumden bu 1.biz baskana ne kebapçı demışız ne komısyoncu.hajrovıç olaylarına ragmen.burda kebapcı tayfası karsıt göruslere saygı duymak xorunda forumda kaç kışı kaldıgı sayenızde malum.ayrıca banane sneıjderden top mu oynuyor.

Geri
Üst Alt