- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Hala Terim muhabbeti yapiliyor, komik.
Neyse "YENI" GALATASARAY hayirli olsun.
Deep Thought cihazından gönderildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüşün umrumda değil zaten.Gelip burada defalarca belirtip tahrik etmen umrumda sadece.Yoksa görüşü kale alınmayacak biri olduğun Sneijder ile alakalı mesajından sonra açıkca belli olmuştu.sanane görusumden bu 1.biz baskana ne kebapçı demışız ne komısyoncu.hajrovıç olaylarına ragmen.burda kebapcı tayfası karsıt göruslere saygı duymak xorunda forumda kaç kışı kaldıgı sayenızde malum.ayrıca banane sneıjderden top mu oynuyor.
baskan takımın halını göruyor kaçıyor.burda baskan şöyle böyle.3 haftada GS ı bırakıp kaçan zaten baskan olmasın.şike yapıp hapis yatan adam hala kaçmadı..
senden ala geniş mi var.adam ol mezhepsızlık yapma.GS baskanının aılesıne saldıralıbılıyorsa sen durumu anla baskanın ne kadar gucsuz.saldırsalar ya azızın aılesıne adamın babası cınayet ışledı serbest bırakıldı.adam gıbı konuş muattap olma.
İşte böylesine asil bir adamı kaybettik anlamıyor musunuz hala? Yani sadece şu programa bakın, şu programda konuşan adamın asaletine, beyefendiliğine, zekasına bakın. Bir de yanına a.polat, y. demirören ve a.yıldırım denen şahsiyetleri koyun. Nasıl bir tablo çıkıyor ortaya siz söyleyin! Bu adam ne kulübünü şike bataklığına sürükledi, ne rakip takım taraftarlarına senin ananı avradını diye gariz küfürler etti ne de başkanlığı döneminde 9 adet ezeli rakip şampiyonluğu gördü. Hiçbirşeye bakmayın sadece şu fotoğrafa bakın! 3 sene içinde oldu bunlar;klubu sattıgını hangı lafından anladın? 4 maclık anlastık dedı tupcuyle...sonrasında da baskanın haberı olarak gıtmısler sozlesme ımzalamıslar kı daha sonradan sozlesmenın resmı de cıktı ıkı tarafada hayırlı olsun yazıyordu 4 yıllık soyle boyle para fılan yazmıyordu..baskanın her dedıgıne de ınanmıyorum acıkcası...ayrıca baskanın sozlerınden bı noktayı cımbızla cekmek gerek..adnan polat camıanın degısım talebını anlayamadı ben anlıyorum dedı..
Ünal Aysal ile Aziz Yıldırım arasında büyük fark var...Ünal Aysal dışarıda güçlü,içeride ise Aziz gibi destekçisi olmayan biri. Ayrıyetten Aziz Yıldırım, Türk futbol dünyasına uyan bir profil: kavgacı,tehditkar,zalim,sahtekar...Aziz Yıldırım köşeye sıkışınca şantaj yapabilen de biri : "Sandıkta görüşürüz"...Ünal Aysal Türkiye için fazla Avrupalı/medeni...
Ünal Aysal ile Aziz Yıldırım arasında büyük fark var...Ünal Aysal dışarıda güçlü,içeride ise Aziz gibi destekçisi olmayan biri. Ayrıyetten Aziz Yıldırım, Türk futbol dünyasına uyan bir profil . kavgacı,tehditkar,zalim,sahtekar...Aziz Yıldırım köşeye sıkışınca şantaj yapabilen de biri : "Sandıkta görüşürüz"...Ünal Aysal Türkiye için fazla Avrupalı...
780. Defa ayni mesaji attiginda anlamistik sonraki 140 tekrara gerek yoktu. Ciddiye almadik sadece.bi soyleyın bana baskan klubun borclarının 100m doların altında bırakacam dedı mı? dedı yaptı mı? hayır..klubun hısselerını gerı alacam ddı aldı mı? hayır..bıcok oyuncu ıle 5 yıllık fahiş fıyata sozlesme yaptı prandellıyı getırdı sımdı bırakma kararı alıyor...Allah askına sacmalamayın artık adam bızı yarı yolda bırakıyor neresını goremıyorsunuz bunun...her sene dıvan kurulunda baskanı haşlıyorlar bu sene noldu demezler mı? resmen kaçış planını devreye soktu buyrun artık bu klubu 1 senede getırdıgı hale bakın gurur duyun
ilk olarak sen o arkadaşın bana yazdıgını oku sonra alıntı yaparsan sevinirim.objektif olmuş olursun.Kulüp başkanı mı arıyoruz fight club'a dövüşçü mü önce bunu kesinleştirelim
Galatasary genel kurulundan böyle bir sonuç çıkacağına ihtimal vermiyorum, ama içimde hafif bir şüphe yokta değil umarım haklı çıkmazsın.Hala Terim muhabbeti yapiliyor, komik.
Öyle de tutuyor...Zaten Türkiye komik bir ülke, ciddi insanların ülkesi değil yani...Bana göre bu Türk futbol tarihinin en komik tehdidi bu olmustur...