Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Erdem ALKAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Önlerden yerimizi alalım.

Hadi bakalim merakla bekliyoruz aciklamalarini.

Bu taraftari uzme sakin..

Şu Aysal düşmanları Sneijder gol atınca, Muslara top kurtarınca sevinmesin ya.

Heh işte şöyle yerlere çıkıp konuş başkan.Basın toplantısı falan da yap.Resmi siteden açıklama yapmak yetmiyor.Yüzünü görmemiz lazım spor bültenlerinde.Programda adaylığını açıklar herhalde.

Heh işte şöyle yerlere çıkıp konuş başkan.Basın toplantısı falan da yap.Resmi siteden açıklama yapmak yetmiyor.Yüzünü görmemiz lazım spor bültenlerinde.Programda adaylığını açıklar herhalde.

olm görüp napcan la
insanları kandırıyo anca

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

olm görüp napcan la
insanları kandırıyo anca

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

Çok pasif kalıyor hacı.Hakkımız yendiğinde çıkıp konuşamıyor.Anca resmi siteden açıklama yapıyor.Onun yapamadığını Terim yapmıştı Mersin ve Ordu maçlarında.Çıkıp konuşsa dün Fener'e verilen penaltıdan bize de gelecek,cins cins maçlarda puan kaybetmemiş olacağız.

Galiba sen basket maçından çekildikten sonra soğudun başkandan.

Çok pasif kalıyor hacı.Hakkımız yendiğinde çıkıp konuşamıyor.Anca resmi siteden açıklama yapıyor.Onun yapamadığını Terim yapmıştı Mersin ve Ordu maçlarında.Çıkıp konuşsa dün Fener'e verilen penaltıdan bize de gelecek,cins cins maçlarda puan kaybetmemiş olacağız.

Galiba sen basket maçından çekildikten sonra soğudun başkandan.

evet kardeşim o gün bugün ayarım
HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ
-kongrede-
DEMOKRASİYİ SEVİYORUM

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

Valla bu konuda 2-3 defa fikir değiştirdim ama artık kafam net, bence bırakması lazım, tamam medya uğraşıyor şunu yapıyor bunu yapıyor eyvallah'ta aldığı yanlış kararları da medya baskısıyla almadı heralde. iki'dir sezona olağanüstü seçimli kongreyle başlıyoruz, oyun değil ki bu save edip baştan başlayasın, candan Erçetin yönetime girdiğin de buna karşı olanlarla uzun uzun tartışmıştım, sandım ki profili düşük kişileri yönetime sokacak ve ardından profesyonelleri görevlendirecek ve bu düşük profilli yönetim sayesinde de profesyonellerin işine karışılmayacak ama öyle olmadı. Hal böyle olunca spor(!) programlarına meze olduk, bizim medyamız bu yapacak bir şey yok gerçek yöneticilik bunların olacağını öngörüp ona göre davranmak değil midir? Herşey olup bittikten sonra tüm yükü medyaya ve çeşitli odaklara yıkmak en hafif tabirle saflıktır

Geri
Üst Alt