Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Bu adam şike mi yaptı, adam mı öldürdü ya da ahlaksız bişey mi yaptı? Ne hakla bunları söylüyorsunuz?

Ki, burda atıp tutan zırtoların aldığı eğitimin katbe katını alan bir adam Ünal Aysal... O yüzden hepiniz çöplüğünüze...

Uzun süre kararsızdım ama Avrupanın en nankör, en mal taraftarı bizde arkadaş.

Sizlere Adnanlar gibi, Azizler gibi başkanlar müstehak. Bu adama destek çıkmayan Galatasaraylıyım demesin.

Çünkü benim gözümde değildir.

Lan son 3 senede kaç kupa kaldırdık neler başardık. Tabiki hataları olacak, ama zaten hiç bir insan hatasız olamaz.

I am the one who knocks!

Umarım kulübü batırmadan gider.Bir transfer sezonu daha bu kafayla kaldıramayız.

Kamil abiden yada burada deli ettiğin birçoğumuzdan yüzyüze ateş isterken bile cekinirsinde burada böyle yazarsın güzel kardeşim. Bu kadar kişi uyariyorsa vardir bir nedeni değil mi?@berat kardeş

umarım tez zamanda bırkıp gidersin beceremiyorsan bırakmakta erdemdir klüp borçtan batmak üzere lütfen sen git bu işi senden daha iyi yapacak biri elbet bulunur

Kararını açıklaması lazım artık. Beklemenin bir anlamı yok, ona göre diğer insanlar aday olup olmamayı değerlendirir. Bir çok "düzgün" insan Ünal Aysal aday olursa aday olmamayı seçecektir diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt