Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Kebapçılar kına yaksın (özellikle ekşidekiler )

not:hiç bir taktiği olmayan birini efsane diye yutturacaksınız,üstelik kader ortaklarına baktığınızda nasıl biri olduğunu görürsünüz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendi kendini geriye götürdüğü gibi tekrar yükselişe geçecek hamleler yapacak bir adamdı. Yazık oldu. Üzüldüm.

Galatasaray da artık proje mroje yok.Borç batağından kurtulamayacağız.Bitti artık .Bir onay vermediler borçlar için.Ünal Aysalın yapacağı proje Galatasarayı ekonomik yönden ulaşılmaz yapacaktı.ENGELLEDİLER.Olay siyasidir bu kadar net

Yazıklar olsun.

şikecileri savunacak olan Alp yalman gelirse yanmışız demektir.

Turk Futbolu kaybetti, bizde sadece bu seneyi degil belki de 3-4 yilimizi kaybedecegiz.. Turk futbolu bu aksam benim icin bitmistir..

Artik mac kackac bitmistir hiccc umrumda degil daha, arada sirada sizlerle muhabbet ederim okadar.. Zaten bu sezon Anderlecht maci haric bi tane lig macini izlemedim.

Alp Yalman gibi 90 yasinda olan ve 80 li yillarin zihniyetini tasiyan biri bu kulubun Baskan i olacaksa bayram edersiniz (!)..

Unal Aysal bu kulubun Baskan i oldugu surece hep bir umidim vardi, hep ileriye bakardim. Kafamda hayaller kurardim. O yuzden Baskan i hep sevecem ve bu Kulube yaptigi ve yapmak istedigi butun hizmetler icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Benim taraftar olarak hakkım varsa helal olsun.Yaptıklarıyla yapamadıklarıyla söylemleriyle benim gözümde efsane olmuştur Ünal Aysal.

En azından yeni yönetimi desteklicem diyor kafasında Galatasaray'ı bitirmemiş güçlü baskan güçlü yönetimle inşallah daha iiyi oluruz yaşattığın basarılar için teşekkürler baskan

Hakkını helal et başkan. Değerini bilemediler.

Seni koruyamadık kurttan kuştan. :(

Yazık oldu. Yine bir değişim yine bir karmaşa... Umarım takım ve teknik ekip çok etkilenmez bu değişimden.

sence teknik ekip kalicakmi saniyorsun? secimin ertesi gun kovarlar prandelliyi, getirirler mustafa denizliyi olup bittiye getirirler !!

galatasaray-divan-kurulu-980x500.jpg

Şu tablodan kurtulmamız lazım.

Medya ve at gözlüklü yöneticiler yüzünden profesyonel bir adamı kaybettik.

Bok u yedik ben diyeyim. 2-3 sene boyunca bizi ciddi bir kaos bekliyor

Küçük Galatasaraya hoş geldiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alp Yalman, Mehmet Helvacı ve aday olursa Haluk Ulusoy arasında geçecek gibi gözüküyor. Muhtemelen Yalman alır.

Geri
Üst Alt