Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Baskan Bu aksam cok net ve ictenlikle sorulara cevap verdi. Anlattiklarina bakilirsa çoğu konunun nasil yalan dolan bir sekilde konusuldugu beli oldu. Su konusmalarindan sonra hala Terim diyen varsa art niyetlidir.

★★★》☆

imparator dediğiniz kişi Galatasaray'ı para için şikecilere satmış
Hala utanmadan ne yüzle bu kişinin adını anıyorsunuz burada?

Mehmet Helvaci yarin Baskan adayligini aciklar.. ;(

üzüldüm hakikaten.

Kulüp yine amatörlere kalacak..

Bari süren gelseydi.

Alp yalmanı genç nesil pek tanımaz.

Kulübü süratle fetret devrine sürükleyecek biridir..

Aysal en doğru kararı verdi ne uğraşacak bu iğrenç düzenle

Reklam nereden cikti Alo Ersin durumlari mi var acaba.

Tapatalk

Üzüldüm gitmesine, yerine daha iyi biri gelemeyecek muhtemelen.

Ancak şunları söylemek lazım; Ünal Aysal Fatih Terim'i kovduğundan beri neredeyse doğru hiç bir şey yapmadı, çok büyük paraları sokağa attı. Kalsaydı bir kaç hafta sonra tribünlerden küfür yiyecekti muhtemelen. Maalesef 1 sene dayanabildi Fatih Terim'i kovduktan sonra. Bundan sonra Ünal Aysal'a bir şey olmaz ama arkasında bir enkaz bıraktı, Galatasaray'ın toparlanabileceğini sanmıyorum. Mustafa Denizli veya Fatih Terim dışında herhangi bir hocanın başarılı olma ihtimali de yok gibi.

Adnan Polat'lı zamanlardan beter olmayız umarım.

Siz şimdi ocak ayında bu ne biçim kadro diye görün karmaşayı.

Paramız yok diye sneijder, yabancı kaleci lüks diye muslera 3'e 5'e bakmadan satılır ilk etapta. Sonra borçlanılır. Yaza doğru bu ocak döneminde eklenen borçlarla ne hale getirmişler kulübü yha denilip 400 milyon borç var denilir.

Riva yok parasına hükümetin adamlarına satılır. Borcu azalttık! (dikkat buraya azalttık) yea derler sonra

adami türkiye'den nefret edecek duruma getirmisler. brakip gider belcikaya büyük ihtimal. böyle ADAMLAR türkiyede fazla durmaz. bitirirler

Yalniz buyuk ihtimal olmam dedi adam, soyle taraftar baski kursa yurusler fln guclu bir yonetimde kursa yenden olur bence.

Hazırlayın kendinizi muslera,melo,sneıjderin satılmasına

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu federasyonu rte getirmiştir ve bu federasyonun tek anlasamadigi klüp Galatasaraydır ve de onlarda bizim baskanimizı yemistir. Cumhurbaşkanlığı resmi sitesine yazacağım bunları rahat olun bari içim öle rahatlar.

Şu paragöz satışcıyı yazıp durmayın şu başlıkta iyice sinirim tepeme çıkıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adi şerefsiz basının gazıyla da Sneijder-Melo kovulur en kısa zamanda göreceksiniz...

Prandelli'nin kovulacağı artık kesin Allah belanızı versin be...

abi kötü oldum gercekten.en iyisi forumdan uzak durmak yoksa bazi tipler yüzünden ihrac falan yiyecegiz.küfür ariyan tipler dolmus..

Ne yapıp ne edip baskanı geri dondurmemiz lazım. Alp Yalman kim ola?

Bakın buraya yazdım. Arsivlerden de 3 sene sonra cıkartıcam sag kalırsak. Unal Aysal su durumda devam etmezse ciddi anlamda cokusumuz baslar. 3 sene sonra oyle bir duruma geliriz ki bırakın CL'yi Uefa Avrupa liginde gruplardan cıkmak bizim icin buyuk basarı olur. 4 sene onceye donus basladı suan.

Şimmdi Adnan Polat gibi biri gelir. Zaaat gaaaç zaaat gaaç diye gazman taraftarların gözüne girip hiçbirşey yapmadan gider. Bizde harcanan bir başka profesyonel için üzülürüz. Adam herşeye net net cevap verdi. O spiker bozuntusu da sıkıştırmaya çalıştıkça da çalıştı. Aziz geçse karşısına tek laf edemeyecek herif. Yine de Aysal hiçbir soru işareti bırakmadı kafada.

Medya vergi borcu bilmemne diye az ortalığı karıştırmaya çalışmamış meğerse. Neyse yiyenlere afiyet olsun. Bağımsız kuruluş olan tffnin tahmin etmediğim hareketleriyle başa çıkmakta zorlandığını söyleyince Terim gittiği dönemde bu adama sallayıp imparatore diye çığıranlara birkez daha küfürlerimi ettim.

Geri
Üst Alt