Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Mafya başkan lazım aysal beyefendiydi döve döve eğitecen hükümeti tüpçüyü azizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

umarım mehmet helvacının içinde olduğu yönetim kazanmaz

çünkü açık açık polat zamanına dönecez bunu söyledi çok para harcıyo dedi

alp yalman vakti zamanında bu kulübün ağzına etti.

Terim bize çok zarar verdi.

Aysal çok tırmaladı,ama çokda kıskanıldı.

arkadaşlar haklı.

Muslera snejder ve melonun gidişine herkes kendini hazırlasın.

Sarplı petreli bratulu devir,tekrar başlıyor...

Geçen dedim ya doymuşluğun olayı bu.

2 başarı görünce götümüz kalkıyor dibe düşmemiz lazım 2 sene sürünürüz biri gelsin kurtarsın deriz.

Borç tabi 500 olmuş olur sonra gelir işleri rayına sokar çat içerden başlar herşey.

Önce çatırdar sonra bozulur.

En son açmayın dedeler çıkar ortaya.

Sonsuz döngüye devam

artık rahat bir uyku uyuyabilirim sanırım
geleceğimiz aydınlığa kavuştu
batırdı ve kaçtı inşallah bundan sonrası hayırlı olacak

Mustafa Sarp, Zapata, Culio, Stancu, Caglar, Pino, Mehmet Batdal dan Sneijder, Drogba, Muslera, Selcuk Inan, Telles, Eboue'lere getiren adam, hemde borclanmadan. Böyle baskan bidaha nah gelir

Herhalde aday olmayacağım dedi yanlış duymadıysam. Bir umut. Bırakması çok kötü olacak. Alp Yalman denilen eleman 2011'de neredeydi yahu. Neden şimdi.

Zor günde Aysal paralı adam gelsin az götü doğrultunca gitsin hep bu eski kafalılar yüzünden ulan Rivayı nerenize ne yapacaksınız adam Gyo kurup bişeyler yapacam dedi madem o kadar çok biliyosunuz kendiniz niye proje oluşturup yönetime sunmazsınız?

Şimdi gelen bundan daha ileri götüremez çünkü vizyon olmayacak gelecek kişilerde

büyük ihtimal kararından geri dönecek.öyle kolayca gidemez.giderse de illa ki faruk süren gelecek.en azından taraftarın istediği olacak.

Bazıları eski düzeni çok özlemiş. Mehter takımı düzenini; 1 ileri 2 geri.Osman altunterim'de twitterdan " Yeaa ben demiştim"cilik yapıyor.
"Ünal Aysal kulübün tapusunu alacak yeaaa" diye feryad edenler , Fatih Terim'e küllüm tapusunu vermeye çalışıyorlar.
80'lere geri dönüşe hazır olun. Öyle ŞL de üstüste 3-4 yıl ÇF ler devri bitiyor. Eskisi gibi "Avrupanın devlerini dize getirdik hadi kutlayalım" devri yeniden geliyor.

Bunda Galatasaraylı dinazorların payı da var, Galatasaray düşmanlarınında .
Hayır, elbette belki de daha iyi olabilir. Ama başkanlık için adı geçenlere bakınca hiç te öyle düşünmüyorum.Karamsarlığımın sebebi de budur.

Alp yalman baskan olursa klubun felaketi olur. Eger baska mantikli aday cikmazsa Unal aysalin gidisine uzulurum

Melo devre arasında yollanır hazır olun.

Geri
Üst Alt