Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Muslera gider sneıjder gider hazır olun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lanet olsun ya yazıklar olsun. Ünal Aysal , Aziz Yıldırım değil. Kararından dönmez. Lanet olsun bu ülkeyi ve sporunu yöneten para babalarına.

Henüz hiçbirşey bitmiş değil döndürülmesi lazım kararından..
Adam resmen küsmüş. Ben ihtimal olduğunu düşünüyorum..
Bundan 2-3 sene sonra takımını avrupada izlemek isteyen Galatasaraylı bu duruma sessiz kalmamalı !!!

süren dürüst biri cikar insallah ortaya. onarda en az bizim gibi seviyor kulübü. bu alp yalman'i baskan ettirmezler

Yildiz oyuncularimiz (Muslera, Melo, Sneijder) da giderse amator takimi oluruz cok NET.

Artık keşke uyansa bizim taraftar ve bu düzene hayır dese. Ama nerde

Selçuk ve Burak gereksizlerini yollayip Hakan ç ve iyi bir santrafor alsa bugün hala baskandi.

Başkanın şu lafı çok hoşuma gitti bende geri vites yok dedi ya helal olsun sana baskan

Herşeyi anlarımda siyaset dolayısıyla yorulması mantıklı gelmiyor bir türlü. Tabi medyaya çokta yansımayan şeyler varsa bilemem ama RTE ile arası iyi diye biliyorum.

Fatih Terim - Demirören - Aziz vs Aysal seç deseler RTE Aysal'ı seçer. Diğerleri piyondur bu ülkede. Bilmediğimiz şeyler var heralde.

Başkan ilk başta danıştığın isimleri çok özenle seç, yönetim kurulunu işi bilen adamlardan oluştur yine seçilirsin. Akıllı adamsın artık olayların nasıl işlediğinide biliyorsun.

Başkan : Ünal Aysal
2. Başkan : Ali Dürüst
Futbol Direktörü : Haldun Üstünel
Basketbol Direktörü : Hakan Üstünberk
Teknik Direktör : Cesare Prandelli

Kur şu yönetimi sende rahatla bizde rahatlayalım.

Bundan sonra 17 haziran duruşu olmaz basbakan arar çıkın maça derler.

Geri
Üst Alt