Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

kımse gondermedı adamı beyler nıye sacmalıyorsunuz kendı kusup gıttı...daha dogrusu sene sonu taraftarın yollayacagını bıldıgı ıcın erkenden gıdıo

E iyi işte mutlu olun, sene sonu gönderecektiniz madem, o sizi o kadar bile bekletmeden gitti işte. Daha napsın sizin için?

takım illk 3 haftada 3 galibiyet anderlect galibiyetlerini alsaydı aysal gidermiydi gitmezdi.taraftar tarafından ıslıklanacagıma kendim gideyim dedi.akıllıca bir hareket.

İşte böylesine asil bir adamı kaybettik anlamıyor musunuz hala? Yani sadece şu programa bakın, şu programda konuşan adamın asaletine, beyefendiliğine, zekasına bakın. Bir de yanına a.polat, y. demirören ve a.yıldırım denen şahsiyetleri koyun. Nasıl bir tablo çıkıyor ortaya siz söyleyin! Bu adam ne kulübünü şike bataklığına sürükledi, ne rakip takım taraftarlarına senin ananı avradını diye gariz küfürler etti ne de başkanlığı döneminde 9 adet ezeli rakip şampiyonluğu gördü. Hiçbirşeye bakmayın sadece şu fotoğrafa bakın! 3 sene içinde oldu bunlar;

13605-baskan-unal-aysal-stadyum-programina-konuk-byvhmtpceaagqil.jpg-large.jpg

Ayıptır günahtır yav el insaf!

asilliğine avrupalılıgına bısey dıyen yokkı adamın...adam bu talebi gordum sene sonu cok kotu seyler olacaktı ben gıdıyorum dıyor resmen..soz verdıgı hıcbıseyı yapmadan takımın ıcıne edıp bıraktı bunu gormek bu kadar zor olmasa gerek...unal aysal 5 sene sonra parislerde amerıkalarda gezerken bız 5 sene sonra hala burak ın 3.3m euro para kazanmasını konuscaz

Bizim kogremizin Haluk Ulusoy'u seçeceğini sanmıyorum, büyük sürpriz olur.

Ali Dürüst'ün başkanlık yapabilecek maddi gücü yok, ancak yönetimde yer alabilir 2. başkan vs. olarak.

Faruk Süren bir dönem çok zordaydı maddi olarak, sonradan toparladı mı bilmiyorum ama onun aday olma ihtimalini de zayıf görüyorum.

Mehmet Helvacı dersek, onun çapı da başkanlığa yetmez.

Geriye Alp Yalman kalıyor, açıkçası 20 seneye yakın zaman geçti başkan olduğu dönem üzerinden. Alp Yalman'ın başarılı olma ihtimali yok bence.

Adnan Öztürk neler yapıyor acaba?

Aysal ile bütün taraftar bi heyecan gelmişti ki bu tribünlere ve tüm branşara yansıdı.. Şimdi o heyecan Aysalın gitmesiyle kayboluyor sanırım çünkü nasıl bi yönetim geliceğini yıllara dayanan tecrübelerden biliyoruz az çok.. Gerçekten idealist bir başkanı kaybettik

Son düzenleme:
O değilde. Şaka maka enkaz bırakdı resmen belkide futbol takımı olarak.
Zor sürec bizi bekliyor . Inşallah hayırlısı ile çıkarız bu zor dönemden.
Ünal aysalın yaptığı veya yapamadıkları için teşekür eder ve kalan hayatında başarılar dilerim.

Servetini dışarıda yapan biri olduğu için burada sıkıntı çıkaramadılar.Başka oyunlarla adamı bezdirdiler şimdi gelecek kişi büyük ihtimal adnan polat türevi bir pozisyona düşecek 4-5 içinde neden çünkü siyaset futbolu yönettiği için

Ailesine laf uzatmaya başladılar işte...

Yahu şunu anlayamıyoruz : Evet Ünal Aysal'ın hataları olmuştur,eleştirin,yeri geliyor ben de eleştiriyorum. Lakin şike lobisinin dizayn etmeye çalıştığı bir durum varsa şayet,o durum onların hoşuna gitmiyordur.

Yeter be aynı şeyleri 1000 kere yazdın.

Haluk ulusoy en mantıklısı bu düzene bu adam lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olm adamin esine laf attilar, kac kere soyledi yayinda benim aileme neden satasiyorlar diye. Su adama yapilan ayip demek yerine, oyle bisey yok, gacti diye geziyrsunuz hala.

Deep Thought cihazından gönderildi.

kimse anlamıyor başkan degişti.ilk göreve gelen başkan yok.seçimden sonra o karambolda yonetımı degıştıren teknık adamını kovan acaip transferler yapan tv lerden ekranlardan ayrılamayan baskana donuştu.ılk geldıgınde aysal hajrovıç kazmasına 9 mılyon euro yedırırmıydı.hyacanını kaybettı.GS başkan ıçın sosyal projeydı.

Başkanı yedi bitirdiler. Kim gelecek şimdi ? Neler olacak ? Tam bir kaos.

Faruk Süren ve Ali Dürüst aday olmam demiş. Üç isim var ismi geçen, Alp Yalman, Adnan Öztürk ve Mehmet Helvacı.. A.Öztürk ve Helvacı uzak dursun bu kulüpten. Alp Yalman'ın da başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

Ulan keşke Monaco gibi taraftarsız bir klüp olsak .............

Bazı arkadaşlar anlamıyor yada anlamak istemiyor medyanın gazına gelindi bide bu adamdan daha iyi aday yok yok yok

takım iyi yada kötü gider bunu bilemeyiz ama para işinden bu adam kadar iyi anlayan biri zor gelir

Biraz daha imkanı olsa bi sermaye artışı daha yapıp klubu kurtaracaktı

Basketbol şubesini ayırayım diyor hemen auvvvvvvvv

ulan bu adam gelmeden basketin hali ortadaydı zaten o zaman nie kimse çıkıp bişe demedi bu kadar umursuyolardıysa

Ayrıldığı zamanda eski halinden kötü olmazdı sanırım

Hay sizin gibi bu ülkeyi de futbolu da yönetenlerin,

anasını, avradını, soyunu, sopunu, gelmişini, geçmişini, sülalesini, yedi ceddini, ölsünü, dirisini....

tanımaz olsaydım:mad: nerden bulaştı bunlar bizim başımıza, acaip sinirliyim şu anda, Allah belanızı versin be..

Geri
Üst Alt