Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Ünal Aysal kaç defa televizyona çıktı ama bugün konuştuğu kadar açık konuşmadı.

Her şey net artık.

Fatih Terim'de konuşacağım diyor sürekli artık susmasın bir zahmet. Çıkıp konuşsun ona göre değerlendirmemizi yapalım.

Hep dedim Terim-Aysal neden 2'si bir arada yürümesin diye ama hatalıymışım. Arada çok büyük bir fark var o kadar yürümesi bile mucizeymiş.

Bulunduğu kurum inandırıcılıktan uzak kılacak onu ama konuşma zorunda. 1 gram Galatasaray taraftarını seviyorsa ona hala inanan konuşacak bugün Aysal'ın yaptığı gibi.

asilliğine avrupalılıgına bısey dıyen yokkı adamın...adam bu talebi gordum sene sonu cok kotu seyler olacaktı ben gıdıyorum dıyor resmen..soz verdıgı hıcbıseyı yapmadan takımın ıcıne edıp bıraktı bunu gormek bu kadar zor olmasa gerek...unal aysal 5 sene sonra parislerde amerıkalarda gezerken bız 5 sene sonra hala burak ın 3.3m euro para kazanmasını konuscaz
Benim bu kararı almamdaki en büyük neden türk sporundaki kirli düzendir demedi mi? Yani konuyu saptırmayın. Söz verdiği hiçbirşeyi yapmadı mı? Yukarıda paylaştığım başarı tablosunu da görmedin mi? Burak ve Selçuk'a sözleşme imzalattı doğrudur. Öyle bir yerli oyuncu yokluğu var ki şu selçuk ve burak dahi değer ediyor bu ülkede napsın adam? Bu bir hata ise ki bana göre de hatadır tek hatası bu olsun. Stanculara culiolara zapatalara 15 milyon avro vermekten iyidir. Şikeciler ve rüşvetçiler el birliği ile fener için kurdular tezgahı! Yabancı sınırını dahi o şikeci takıma göre düzenliyorlar. Ne yapsın bu adam? Aziz denen haysiyetsiz şerefsiz gibi mafyalık mı yapsın?

Sabit fikirlisiniz kabul edin artık! Daha farkında değilsiniz ama çok arayacaksınız bu adamı demedi demeyin... :red:

Bazı arkadaşlar anlamıyor yada anlamak istemiyor medyanın gazına gelindi bide bu adamdan daha iyi aday yok yok yok

takım iyi yada kötü gider bunu bilemeyiz ama para işinden bu adam kadar iyi anlayan biri zor gelir

Biraz daha imkanı olsa bi sermaye artışı daha yapıp klubu kurtaracaktı

Basketbol şubesini ayırayım diyor hemen auvvvvvvvv

ulan bu adam gelmeden basketin hali ortadaydı zaten o zaman nie kimse çıkıp bişe demedi bu kadar umursuyolardıysa

Ayrıldığı zamanda eski halinden kötü olmazdı sanırım

medyanın gazına gelen yok arkadasım..taraftar bıgunden bı gune ıstıfa demedı baskana..sermaye artırımını yapsa 70m dolar gelırımız olacaktı olmadı dedı oyle kurtulcak halımız yok her sene sermaye artısı yapmadıkca

Aysal haluğu istiyormuş söylentileri var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mal mal ayni seyi 1000000000000000000 kere ne yaziyonuz, beyin fonksiyonu 8-bit chip ile mi calisiyor ?

Bi susun yatin ya, 1 sene sonra ben size sorarim, ozaman dersiniz ; bu Unal Aysal keske kalsaydi falan diye, simdiki muhtemel adaylara bi bakin Allahini severseniz, hic birsey bilmiyorsaniz Galatasaray tarihine bi goz atin, eski Baskanlarin yaptiklarina bi bakin, nasil kulub yonetmisler. Hangi zihniyet ile. Sonra gelin konusun.

Yok batirmis yok icine etmis, 3 senede kac tane kupa kazandik HABERINIZ VARMI ?!

Avrupa da adi unutulmus bir Galatasaray tekrar Elit Takimlar arasina girebildi, marka degerimiz Avrupa standartlarina cikti. 3 sene once surunurken simdi kafaniz dik duruyor.@!

Son düzenleme:
Başkan ikan edilemezse, ulusoy ikna edilmeli aksi takdirde duman olduk duman, bu sene digitürkplay almadım seneye de kombine falan almam..

ıstıfa da bı hızmettır saolsun takımın ıcıne edıp bıraktıgı ıcın

Üst üste gelen 3,5,8.liklerden, yıllardır süre gelen amatör branşlardaki rezaletlerden sonra bünyenize ağır geldi tabi kaldıramadınız son 3 yılda olanları. Adamın sayesinde bilmediğiniz spor dallarını falan takip etmeye başladınız, yeni şeyler öğrendiniz. Sonuçta gereğinden fazla şımarttı sizi. O yüzden bu söylediklerini anlayışla karşılıyorum.

İşin kötüsü biz bize kaldık.

Başarısızlık durumunda kime kızacağız? Yeni yönetim "bana ne, ben mi kurdum takımı" diyecek, muhtemelen Prandelli'yi bir kaç ay sonra kovacak, tazminat girecek kulübe. Yeni teknik direktör kim olur bilmiyorum ama gelen adam da "bana ne, ben mi kurdum takımı" diyecek yeni yönetim gibi..

Futbolculara küfür eder durur artık taraftar neye yarayacaksa..

Bu arada seneye %90 yabancı sınırı kalkar ama biz Avrupa'da olmayız, belki UEFA'ya kalırız.. :red:

Benim bu kararı almamdaki en büyük neden türk sporundaki kirli düzendir demedi mi? Yani konuyu saptırmayın. Söz verdiği hiçbirşeyi yapmadı mı? Yukarıda paylaştığım başarı tablosunu da görmedin mi? Burak ve Selçuk'a sözleşme imzalattı doğrudur. Öyle bir yerli oyuncu yokluğu var ki şu selçuk ve burak dahi değer ediyor bu ülkede napsın adam? Bu bir hata ise ki bana göre de hatadır tek hatası bu olsun. Stanculara culiolara zapatalara 15 milyon avro vermekten iyidir. Şikeciler ve rüşvetçiler el birliği ile fener için kurdular tezgahı! Yabancı sınırını dahi o şikeci takıma göre düzenliyorlar. Ne yapsın bu adam? Aziz denen haysiyetsiz şerefsiz gibi mafyalık mı yapsın?

Sabit fikirlisiniz kabul edin artık! Daha farkında değilsiniz ama çok arayacaksınız bu adamı demedi demeyin... :red:

valla ya o kararı degıstırcekler yada degıstırmeyenler degıscek gıbı bı ıddıalı soz soylemıceksın gucun yoksa...ozellıkle yenı sezondan ıtıbaren cok kırlı kampanyalar yapıldı baskana karsı orası kabul...turkıyede kırlı duzen de var ama kırlı duzenlede mucadele etmeyı bılmek gerek..baskan kalsa bu kırlı duzenle mucadele edebılecek mıydı? tff tbf yı degıstıremedıgınden bu kırlı duzenede bısey yapamayacagını anlamamız gerek

Ünal Aysal kaç defa televizyona çıktı ama bugün konuştuğu kadar açık konuşmadı.

Her şey net artık.

Fatih Terim'de konuşacağım diyor sürekli artık susmasın bir zahmet. Çıkıp konuşsun ona göre değerlendirmemizi yapalım.

Hep dedim Terim-Aysal neden 2'si bir arada yürümesin diye ama hatalıymışım. Arada çok büyük bir fark var o kadar yürümesi bile mucizeymiş.

Bulunduğu kurum inandırıcılıktan uzak kılacak onu ama konuşma zorunda. 1 gram Galatasaray taraftarını seviyorsa ona hala inanan konuşacak bugün Aysal'ın yaptığı gibi.
FT bu saatten sonra konuşsa nolur konuşmasa nolur? Geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye... :red: Şu noktaya gelmemizdeki temel sebeplerden biridir kendisi bu artık su götürmez bir gerçek. Kimse kusura bakmasın ama benim için imparator diye birşey yok artık.

He bu durumdan tek bir şekilde kurtulabilir; Mevcut siyasi iktidar ve onun başındaki adam bana baskı yaptı, tehdit etti ve elimden birşey gelmedi diye açıklama yaparsa tekrar gözüme girebilir. Aksi için benim için artık yok denecek kadar az... Gitsin tayyibistan milli takımının imparatoru olsun banane?

ilk olarak sen o arkadaşın bana yazdıgını oku sonra alıntı yaparsan sevinirim.objektif olmuş olursun.
Ben hepsini okuyorum da sadece bunu merak ettim sordum.

Biz her yere hade hödö diye saldıran bir başkan mı istiyoruz arıyoruz.

Hani türk futbolunda her yöne hade höde yapan bir adam var ki bir noktaya geldikten sonra süt dökmüş kedi kıvamında bundan bile mi hiç ders almıyoruz.

Ha bende isterim her yere ayar versin başkanın yalan değil fakat orada kocaman bir AMA çıkıyor ortaya.

AMA arkasında büyük bir güç olmalı ki bunları yapabilsin, AMA böyle bişey yapabilecek adamın Türkiye ile bir bağı, evi, eşi, akrabası hiç bir şeyi olmamalı. AMA gücü olmalı var mı böyle bir adam. YOK

Ünal AYSAL bizim için büyük bir güçtü aslında, kullanmadık kullanmasını bilemedik.

medyanın gazına gelen yok arkadasım..taraftar bıgunden bı gune ıstıfa demedı baskana..sermaye artırımını yapsa 70m dolar gelırımız olacaktı olmadı dedı oyle kurtulcak halımız yok her sene sermaye artısı yapmadıkca

Var arkadasım burada 1-2 saattir yazılanlar ortada

Gelecek olanıda göreceğiz bakalım inşallah daha iyisi gelir ama zor

70m dolar gelir dediğin şeyle döviz kredini bitiriyosun neredeyse az bişeymi 3 senede 81 m dolar sadece faiz ödemişiz

ayrıca özsermayede + seviyeye çıkacaktı ki ileride ffp yüzünden başımız daha az ağrırdı böyle bişey olsaydı

İstifa demedi ama arkadan sallayan çok

Üst üste gelen 3,5,8.liklerden, yıllardır süre gelen amatör branşlardaki rezaletlerden sonra bünyenize ağır geldi tabi kaldıramadınız son 3 yılda olanları. Adamın sayesinde bilmediğiniz spor dallarını falan takip etmeye başladınız, yeni şeyler öğrendiniz. Sonuçta gereğinden fazla şımarttı sizi. O yüzden bu söylediklerini anlayışla karşılıyorum.

ne adnan polatmıs arkadas..Galatasaray eşittir adnan polat mı yanı.akepe gıbı bız gıdersek eskı turkıyedekı gıbı krızler cıkar hastanede kuyrukta beklersınız demekten farkı var mı bunun.unal aysaldan once basarımız yok muydu? Galatasaray ı unal aysal mı Galatasaray yaptı cok abartıyorsunuz bazı seylerı

Bizim bu fatihcilere yıldırım Demirören gibi şerefsizler layık! Karaktersiz insanlar.. Kına yakın..

valla ya o kararı degıstırcekler yada degıstırmeyenler degıscek gıbı bı ıddıalı soz soylemıceksın gucun yoksa...ozellıkle yenı sezondan ıtıbaren cok kırlı kampanyalar yapıldı baskana karsı orası kabul...turkıyede kırlı duzen de var ama kırlı duzenlede mucadele etmeyı bılmek gerek..baskan kalsa bu kırlı duzenle mucadele edebılecek mıydı? tff tbf yı degıstıremedıgınden bu kırlı duzenede bısey yapamayacagını anlamamız gerek
Bu kirli düzeni değiştirebilecek bir tane adam söyle bana? Bırakın abi bu işleri. Federasyon düşecek dediğinde siyasi gücün bu derece arkasında olduğunu bilmiyordu. Bunu da daha sonradan ima etti zaten. Alp Yalman, Faruk Süren ve Haluk Ulusoy'un bu düzeni değiştirebileceğine gerçekten inanıyor musunuz?

Şikeci ve rüşvetçi lobisi başkanı yedi işte bu kadar basit. Adamda bu ülkeden ne köy olur ne kasaba dedi çekti gitti işte... Şimdi ayıklayın pirincin taşını... Hiç Ünal Aysal'a suç bulmasın kimse...

Ulan şu işide sabah akşam dua etmezsem namerdim, gelsinler ne kadar haysiyetsiz yönetici varsa öldürsünler de kurtulalım ne bu ya yeter be..

İşin kötüsü biz bize kaldık.

Başarısızlık durumunda kime kızacağız? Yeni yönetim "bana ne, ben mi kurdum takımı" diyecek, muhtemelen Prandelli'yi bir kaç ay sonra kovacak, tazminat girecek kulübe. Yeni teknik direktör kim olur bilmiyorum ama gelen adam da "bana ne, ben mi kurdum takımı" diyecek yeni yönetim gibi..

Futbolculara küfür eder durur artık taraftar neye yarayacaksa..

Bu arada seneye %90 yabancı sınırı kalkar ama biz Avrupa'da olmayız, belki UEFA'ya kalırız.. :red:
en doğru yorum.biz bize kaldık.yeni yönetim bu takımı ben mı kurdum zaman lazım diyip sıyrılacak.teknik adam tam bir kaos vardı diyecek.herkes birbirine topu atacak.bu sezonda çöpe atılacak.bu istifanın 3.hafta yapılması klubun altına dinamit koymaktan farksız.sene sonu bıraksın zaten GS taraftarı herhangi bir tepki göstermiyor.

u4ehuhyq.jpg

Geri
Üst Alt