Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.377
- 2.264
- 2.278
Yav esas sana sormak lazım Galatasaray eşittir Fatih Terim mi? Terim'i göndermese tek kelime etmeyecektin yalansa yalan de. Hem sadece Adnan Polat değil ki, ondan önce Özhan Canaydın'ı da gördük 10 senesi çöpe gitti bu kulübün. Kolay mıydı her şeyi bir anda mükemmel yapabilmek? Hem Aysal gidince batarız demiyorum ki ben, bana göre senin düşünce tarzın doğru değil, kulübün içine etti falan diyorsun, bir bak 3 senede nereden nereye gelmişiz.
Yeni gelecek isme de elbette destek olacağız, inşallah Aysal döneminden daha da başarılı oluruz, keşke olabilsek. Ama zaten 1 senedir yeterince öfke kustunuz, e istediğiniz de oldu, daha ne istiyorsunuz canını mı istiyorsunuz adamın anlamadım ki.
olay FT olayı degıl...baskana kızgınlıgım ruya bı yonetım kurulmusken ruya bı takım kurulmusken herseyı aksine cevırmesı...belkı suan ust uste 4. sampıyonluk u bıle konusmuyor avrupada ne yaparızın hesabını yapacakken balıkesırspora dahi yenılır hale geldık...cok onemlı bı fırsatı kacırdık tum sınırım ofkem buna