Başkan Ünal Aysal Stadyum Programına Konuk Oldu

Yav esas sana sormak lazım Galatasaray eşittir Fatih Terim mi? Terim'i göndermese tek kelime etmeyecektin yalansa yalan de. Hem sadece Adnan Polat değil ki, ondan önce Özhan Canaydın'ı da gördük 10 senesi çöpe gitti bu kulübün. Kolay mıydı her şeyi bir anda mükemmel yapabilmek? Hem Aysal gidince batarız demiyorum ki ben, bana göre senin düşünce tarzın doğru değil, kulübün içine etti falan diyorsun, bir bak 3 senede nereden nereye gelmişiz.

Yeni gelecek isme de elbette destek olacağız, inşallah Aysal döneminden daha da başarılı oluruz, keşke olabilsek. Ama zaten 1 senedir yeterince öfke kustunuz, e istediğiniz de oldu, daha ne istiyorsunuz canını mı istiyorsunuz adamın anlamadım ki.

olay FT olayı degıl...baskana kızgınlıgım ruya bı yonetım kurulmusken ruya bı takım kurulmusken herseyı aksine cevırmesı...belkı suan ust uste 4. sampıyonluk u bıle konusmuyor avrupada ne yaparızın hesabını yapacakken balıkesırspora dahi yenılır hale geldık...cok onemlı bı fırsatı kacırdık tum sınırım ofkem buna

Vizyonu ve kişiliği böylesine büyük olan bir başkanı örümcek beyinli insanlar yüzünden kaybetmek çok üzücü.
Yabancı sınırı kararının tek bir klübün keyfine bırakılmadığı kukla federasyonlarla önümüzün kesilmeye çalışılmadığı bir ortamda başkanlık yapsaydı çok çok daha büyük işler yapardı eminim buna.
Değerini zaman geçtikçe daha iyi anlayacağımıza eminim.

olay FT olayı degıl...baskana kızgınlıgım ruya bı yonetım kurulmusken ruya bı takım kurulmusken herseyı aksine cevırmesı...belkı suan ust uste 4. sampıyonluk u bıle konusmuyor avrupada ne yaparızın hesabını yapacakken balıkesırspora dahi yenılır hale geldık...cok onemlı bı fırsatı kacırdık tum sınırım ofkem buna

Renkdaş ft olayı değil diyosun ama saha sonuçlarını öne sürüyosun

yönetim çıkarmıyor kadroyu

ft nın butun istediği adamlar alınmıstı ve onun nasıl gittiğinide gördük sonuç Ft ye geliyor

Bu sene için haklısın ama geçen sene başkanın bir sucu yok

Aynen öyle güzel kardeşim aynen öyle! Ben bizim taraftarı gözümde fazla büyütmüşüm. Bu taraftara 3 senede 2 şampiyonluk cl çeyrek finali falan fazla onu anladım. Bu taraftar beşiktaşlılar gibi 8 senede 1 şampiyonluk falan hakediyor, avrupada trömsö karpaty liviv kepazeliklerini hakediyor. Bundan sonra bulsunlar bakalım 3 senede 2 şampiyonluk. Kıymetini anlayacaklar da iş işten geçmiş olacak. Müstehaktır ama onu gördüm bugün!!

4 sene üst-üste şampiyonluk ve UEFA döneminden sonra hangi dönemde bu kadar ezici bir şekilde Türkiye'nin 1 numarası olmuştuk? Hem ekonomik , hem sportif anlamda. Fenerbahçe'yi ezdik resmen Ü.Aysal döneminde. Kulüp gelirleri açısından çok çok gerideyken önlerine geçtik. Forma kombine satışlarında önlerine geçtik. 3 senede 2 şampiyonluk , süper kupalar türkiye kupası kazandık. Basketbolda 24 sene aradan sonra şampiyonluk geldi, fenerin çok gerisindeyken rekabete girer hale geldik. Kadın basketbol takımı fenere karşı sürekli rezil olurken tüm kupaları toplar hale geldik. Daha onlarca başarı hem ekonomik hem de sportif başarı anlamında. Stancu'lar dan Drogba'lara.. Daha ne diyeyim. Hataları yok mu? Bir sürü var, her yöneticin olur. Her sporcunun, her insanın olur. Ama çok açık ve net biçimde Galatasaray'ı şimdiye kadar en iyi yöneten başkandır Ünal Aysal. Çok üzüldüm . Veda böyle olmamalıydı, erken ve üzücü oldu. En çok koyan da spor mafyası ve siyasi, medya destekçilerine kurban gitmesi oldu.

Bazı mesajları okuyunca cem yılmaz geliyor aklıma "Yer çekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin" Aynen bu geliyor.

Kimse kimseye küsmesin, kimse gönderilmesin o çok iyi o. Başarılı olalım, şampiyon olalım, ş.liginde 2.tur yetmesin çeyrek yarı final oynayalım. Her sene iyi adamlar büyük isimler gelsin.

Başkan hükümeti deviricem demeye gitirdi wuuw onu yapsın, yok önce tff'yi indirsin.

AB sınırsız olsun renkleri sarı kırmızı diye ispanyaya girmedim diyen ab bakanına rağmen bu kural gelsin. Getirilsin.

Ama bu sürede borçlarda azalsın. Sermaye artırımı yapılmasın, küçük yatırımcı mağdur olmasın ama.

Ya şakasınız yada fifa kariyerinde ki para hilesi ile karıştırıyorsunuz.

Gerçek hayata bir dönün

Allahtan bu ülkede yaşamıyorum. Adalet yok. Hak yok.

Düzene uymazsan boynunu eğmezsen hemen kafanı koparmak için her yola başvuruyorlar. Dört yandan saldırıyorlar.

Aysal bizim için büyük bir şanstı, bir daha onun gibisi gelmez.

Allah bilir başımıza hangi rantçı hangi yalakayı musallat edecekler.

Allah sonumuzu hayır eylesin, başka birşey demiyorum.

Soğudum vallah iyice futboldan soğudum. Futbol siyaset olmuş ama bunu hâlâ inkâr eden beyinsizler var.

I am the one who knocks!

baskan ekonomının bu kadar kotu oldugunu bılmıyordu , baskan sıyası ıradenın tff nın bu kadar ardında oldugunu bılmıyordu...baskan futbolu bılmıyordu..baskan neyı bılıo Allah aşkına? Fener ıstedıgı an m. aydınları degıstırebılıo ama bızım neden yok bu lobımız? sıkecı rusvetcı lobı baskanı yedı o konuda haklısın..ama dha guclu yonetımle saldırılar daha kolay atlatılabılırdı dıye dusunuyorum..klupte ılla kı eleştırı olacak bı Allahın kulu da eleştırmesın mı yahu adamı..bu kadar mı biat kulturune alısıgız
Şu boldladığım kısım için şunu diyebilirim ancak; Neden mi? Çünkü bu dünyadaki en büyük şikeci taraftarı dünyanın en büyük rüşvetçisi! Malesef ülkemizdeki tek siyasi güç!
attachment.php

attachment.php

Bu arada biat kültürüne falan alışık değilim. Biat kültürüm olsa şu yukarıdaki resimde olan adama tapınırdım ki bu forumda da bu dediğimden çok var. Ben başkanın eleştirilmesine karşı değilim. Çok ağır eleştirilerde yapmışımdır lakin şikeci ve rüşvetçi medyası istedi diye yediler bizim Başkanı... Taraftar ve divan da buna çanak tuttu. Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum. Şimdi yukarıda resmini paylaştığım adama biat edebilecek tıynetteki başkanlarla size mutluluklar diliyorum.

Ekli dosyalar

• 1392105460775.webp
    1392105460775.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 253
  • asdfasfs.webp
    asdfasfs.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 283
4 sene üst-üste şampiyonluk ve UEFA döneminden sonra hangi dönemde bu kadar ezici bir şekilde Türkiye'nin 1 numarası olmuştuk? Hem ekonomik , hem sportif anlamda. Fenerbahçe'yi ezdik resmen Ü.Aysal döneminde. Kulüp gelirleri açısından çok çok gerideyken önlerine geçtik. Forma kombine satışlarında önlerine geçtik. 3 senede 2 şampiyonluk , süper kupalar türkiye kupası kazandık. Basketbolda 24 sene aradan sonra şampiyonluk geldi, fenerin çok gerisindeyken rekabete girer hale geldik. Kadın basketbol takımı fenere karşı sürekli rezil olurken tüm kupaları toplar hale geldik. Daha onlarca başarı hem ekonomik hem de sportif başarı anlamında. Stancu'lar dan Drogba'lara.. Daha ne diyeyim. Hataları yok mu? Bir sürü var, her yöneticin olur. Her sporcunun, her insanın olur. Ama çok açık ve net biçimde Galatasaray'ı şimdiye kadar en iyi yöneten başkandır Ünal Aysal. Çok üzüldüm . Veda böyle olmamalıydı, erken ve üzücü oldu. En çok koyan da spor mafyası ve siyasi, medya destekçilerine kurban gitmesi oldu.
Malesef :(

Zaten ondan kuyusu kazıldı...Ünal Aysal'ı barındırmazlardı bu ortamda ben pek şaşırmadım şahsen. Bu kadar çamura(Fenerbahçe'ye) bulaşmış bir Türk futbolunda vizyonist bir insan düşünmek abesle iştigal...

Sende haklisin renkdas. Tas gibi takimi üste 100 milyon verip les gibi bir takim haline getirdiler. Ama bunun temelini Terim atti. Adam gibi bir yerli kadro kuramadi. Sadece Aysal sorumlu degil bugünki durumdan.

Polat emrenin istediği ücreti vermeyerek kaybeti.
Ünal aysal yönetimide hakan calhnoğluyu ve belki alper potuku almayarak kaybeti diye biliriz belkide.

Polat emrenin istediği ücreti vermeyerek kaybeti.
Ünal aysal yönetimide hakan calhnoğluyu ve belki alper potuku almayarak kaybeti diye biliriz belkide.

Yönetimlerin gidişini böyle 2-3 oyuncu transferlerine , ya da günlük sportif başarılara bağlamamak lazım. Ünal Aysal istifaya zorlandıysa, bunun futbol takımının durumuyla hiç bir alakası yok . Çok daha karmaşık meseleler

Ünal Aysal gibi bir vizyonlu ve finansal zekası üstün olan beyefendi bir adamın hükümet , futbol mafyaları , yandaş medya ve galatasaray divan kurulundaki dinazorlar tarafından el birliği içerisinde başkanlıktan el çektirilmesi Türk futbolu ve sporu adına dehşet verici bir kayıptır.Siz demirören , aziz yıldırım gibi adamlara layıksınız.Daha da futbol izlemem bu ülkede , store ürünleri dışında hiçbir yayın kuruluşuna da para ödemem.

Yönetimlerin gidişini böyle 2-3 oyuncu transferlerine , ya da günlük sportif başarılara bağlamamak lazım. Ünal Aysal istifaya zorlandıysa, bunun futbol takımının durumuyla hiç bir alakası yok . Çok daha karmaşık meseleler

Biliyorumda, üstümdeki yorujdan dolayı aklıma geldi sadece. Basit bir acıklama dediğin gibi aja biraz futbola konuyu çekmek istedim.

Uzunca bir süre kutsal Galatasaray taraftarlığımı askıya alıyorum.

Helal olsun Medya

Helal olsun Terimciler

Helal olsun Divan

Helal olsun Hükümet

Helal olsun TFF.

Uzunca bir süre kutsal Galatasaray taraftarlığımı askıya alıyorum.

Helal olsun Medya

Helal olsun Terimciler

Helal olsun Divan

Helal olsun Hükümet

Helal olsun TFF.

Aynı hisleri paylaşıyorum. Galatasaray bizim sevdamız ama artık bu iğrenç tiyatronun bir parçası olmak istemiyorum. Umarım günün birinde birşeyler değişir

boşuna dememişler kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur daha iki gün önce aysala sayanlar gelmiş burda şimdi savunuyor

tff medya hükümet mazeret çok tamam bunlar doğrudur belki kuyusu kazılmıştır.ama aysalın hatalarıda bir değil iki değil üç değil 50 tane

şikeci aziz bile fedarasyona istediğini yaptırıyormu? nasıl yaptırıyor beni ilgilendirmez klübünü haksız bile olsa savunuyormu istediği şekilde kararlar aldırıyormu

eee aysal neden yapamadı çünkü ilk iki sene hükümetle ilişkileri Albayrak hallediyordu.terimde bu konularda iyidir.ikiside gidince medyada kayboldu

tff ilede ilişkiler hükümetle de kötüleşti

diyeceksiniz sporda siyasetin ne işi var olmamalı doğru ama burasıda türkiye rte cumhuriyeti buna göre oyuncaksın oyunu.oynamazsan işte böyle

bırakmak zorunda kalırsın başkanlığı tff istifa etmeli dedin ettiremedin? bunların hesabı sorulacak dedin soramadın sana haksız cezalar verildi

itiraz bile edemedin.ettiğinde de anında reddedildi demekki bi ağırlığın yok

üzgünüm ama türkiyede işler lobi ile yürüyor aysal temiz bi adam bu yüzden yanında bi hükümet yalakası birde fedarasyonla ilişki kuracak dediğini yaptıracak

eli maşalı adam şarttı candan erçetinle bu işler olmuyor maalesef

Galatasaraylılık yarına kadar değil mezara kadardır diyorum başka bir şeyde demek istemiyorum

Geri
Üst Alt