Başkanımız Burak Elmas'ın Maç Sonrası Yaptığı Açıklama

Yok yere basarisiz olup kötü hatirlanacaksin. Bu kadar ahmakca ayagina sikan baskan görmedim.

ya mac sonu neden hocaya sallasin

Senide götürecek kendisiyle birlikte

Doğru yönetimi yanlış td ile kaybedeceğiz

Neyseki polatın rijkaardın arkasındayız diyip 2 hafta sonra gönderdiği günleride gördük biz,öyle teselli edelim kendimizi

Yeni kurulan ve gençlerden oluşan bir takımız. Böyle puan kayıpları olacak hatta büyük ihtimalle bu sene şampiyon da olamayacağız. Yeter ki bu hamleler devam etsin. Elbet başarı gelecek. Fatih Terim de bu başarının en büyük mimarı olacak

Sorun 1 maçlık puan kaybı filan değil.

Bu takımın teknik direktör sorunu var, Fatih Terim kendine gelmediği müddetce o koltuk boştur.
ben artık bu bekleyişin boş olduğunu düşünüyorum terimin kendine gelmesi için en az bi 10 yıl gençleşmesi lazım. zaten taktik deha değildi bunu hepimiz biliyorduk ama takım üzerinde gaz verme etkisi de kalmadı bikaç yıldır, oyuncu değiştirmeyi bilmemesi de cabası.

Yeni kurulan ve gençlerden oluşan bir takımız. Böyle puan kayıpları olacak hatta büyük ihtimalle bu sene şampiyon da olamayacağız. Yeter ki bu hamleler devam etsin. Elbet başarı gelecek. Fatih Terim de bu başarının en büyük mimarı olacak
Renktas sorun fatih terimde sorun genç olmamızda veya yeni takım olmamızda değil. Şunu artık bir kabul edelim.

Yangına gerek yok.Burak başkanım uluların ulusu yüce imparatorumuz ile bu ekibi şampiyonluğa taşıyacaktır.

ben artık bu bekleyişin boş olduğunu düşünüyorum terimin kendine gelmesi için en az bi 10 yıl gençleşmesi lazım. zaten taktik deha değildi bunu hepimiz biliyorduk ama takım üzerinde gaz verme etkisi de kalmadı bikaç yıldır, oyuncu değiştirmeyi bilmemesi de cabası.
Benim anlamadığım bu takım büyük maçlarda ve lazio maçında gayet iyi oynuyor,3 senedir ne oluyorsa ondan sonra ki maçlarda oluyor. Sanki lig 2 maçlık. Bunun sorumlusu sen ben değilsin herhalde. Teknik direktör sorunumuz var, ve utanmadan oyuncusu teknik direktörü taraftara posta koyuyor.

başarı dediğin şampiyonluksa ve bunun için 3 yıl beklememizi istiyorlarsa sağlam saçmalıyorlar. bu kıytırık ligde tinerciler bile geberik haliyle ganyancıyla şampiyon oldu. 3 yıl sonra şl yarı final ve uefa finali vaadetmiyorlarsa ne anlamı var ozaman bu yapılanmanın. biz bu yapılanmayı yaparken şampiyonluğu gözden çıkarmadık tam tersi avrupada da başarıyı yanına eklemek için yaptık. bizim ölü halimiz bu ligde şampiyonluğun en büyük adayıdır herzaman, aksi kesinlikle başarısızlıktır. bayern, real madrid kendi liglerinde neyse, onlar nasıl şampiyonluk dışındaki herşeyi başarısızlık sayıyorsa biz de öyleyiz.

10 numara açıklama yapmış tabi size takım galip gelince kameraya çıkan yönetim lazım hala laf edenler var.

Geri
Üst Alt