- 3 Ağustos 2009
- 7.821
- 2.544
- 2.248
faruk süren fatih terim ikilisini tekrar istiyoruz
FT şikecilerle el sıkıştı. Bu klüpten adım dahi atamaz artık o yüzden güzelce uyku haplarınızı alın ve rüyanıza uykunuzda devam edin :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
faruk süren fatih terim ikilisini tekrar istiyoruz
Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.
Benim dedem de Tuğamiral idi. Ama vizyonsuz bir adamdı , Amcam yıllarca C.Başsavcısı olarak calıstı ama vizyonsuz , ileri görüşlü bir adam değildi.
Şu durumda böyle bir Başkan'ın arkasında durmak yerine eleştiriyorlar ise kusura bakma yerim öyle dinazorları.
Fenerbahçeli kongre üyeleri koy bu dinazorların yaptığını yapmaz şuanda.
Kin ve öfke kusuyorum bu canlı cenazelere
Başkan ordaki dedelerden daha vizyonlu daha ileri görüşlü bir adam , Başkan diye oraya oturtuyorsan bir zahmet önünü açacaksın. Yada neden hala borç azalmadı demeyeceksin.
Bu adamların içi geçmiş içi. Bu adamlardan ne bekleyebilirsin ki ? Adam önünü göremiyor klüpte söz hakkı var. Tamam otursun divanda yine söz hakkı olsun ama canları istediği gibi başkanla oynamasınlar.
Kimse başkan olmak istemezken Ünal Başkan a rica minnet verdiler görevi. Adamda bana göre başarılı olmuştur 3 senelik süreçte. Biz ne başkanlar gördük ya sen ne anlatıyorsun arkadaşım bana dinazorları mı savunuyorsun ?
Galatasarayın ilerleyişini engelleyen herkes Galatasarayın aleyhine çalışıyordur.
NET!!!!!
Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.
Benim dedem de Tuğamiral idi. Ama vizyonsuz bir adamdı , Amcam yıllarca C.Başsavcısı olarak calıstı ama vizyonsuz , ileri görüşlü bir adam değildi.
Şu durumda böyle bir Başkan'ın arkasında durmak yerine eleştiriyorlar ise kusura bakma yerim öyle dinazorları.
Fenerbahçeli kongre üyeleri koy bu dinazorların yaptığını yapmaz şuanda.
Kin ve öfke kusuyorum bu canlı cenazelere
3 sene once rıvanın satıs yetkısını verdı zaten dıvan kurulu aysala..su zamana kadar da her istedıklerını yaptılar..iyi ozaman gucu elıne alanı kımse eleştirmesin kımseye hesap vermesin.her istedıgnı yapsın.tayyıp erdogana suna buna nıye kızıyoruz kı ozaman bız? baskansa elbette dıgerlerınden bı farkı var ki baskan olmus her baskan gıbı elbette hesabını da verecek...Ne oylanıyor yada ne yetkısı verılıyor da Galatasaray ılerleyebılecek bırılerının de engelledıgını dusunuyorsun bılmıyorum kı...Canaydın donemınde sırketlerın ayrılması fıkrı de cok buyuk gelecek olan klubu buyutecek ılerletecek dusunce olarak goruluyordu.noldugunu hepımız gorduk
motorcu musun sen hayırdır bilader?
yalaka değilim diye mi? (bazıları gibi)
yalaka değilim diye mi? (bazıları gibi)
Imkansiz seyler istemeyelim Ismail, o donemler bitmistir..Elini cebine atacaksın başkan.
Unal Aysal Baskan cok zeki bir Baskan, bu ozeti bazi kesimler tekrar tekrar okuyup ne anlama geldigini iyice beyinlerine soksunlar.."Bizim aslında 3.5 senedir satış yetkimiz var. Zaten tek satılabilecek mülkümüz şu anda Riva, diğerlerini satmak gibi bir imkanımız zaten yok. Ve Riva’yı satmadığımıza göre, ben size burada net olarak zaten böyle bir niyetimizin olmadığını ispat etmiş oluyorum. Yapmak istediğimiz son derece açık. Gayrimenkullerimiz orada duruyor, bir tarafta da 300 küsur milyon dolarlık borcumuz duruyor. Ve bu borç 2011’den beri duruyor; biraz azaltıyoruz, tekrar köpürüyor… Çünkü her borcun faizi var, kur farkı var; bize bunun son üç yılda yüklediği maliyet aşağı yukarı 81,4 milyon dolar. Belgeler huzurunuzda ve emrinizde, istediğiniz vakit inceleyebilirsiniz. Böyle bir borcu daha ne kadar taşıyabiliriz? Mümkün değil ve ben taşımak istemiyorum çünkü siz bana bu kulübün varlıklarını korumamı emrettiniz. Bana verilen görev, bu kulübün varlıklarının koruyuculuğu. Bunların satılıp çarçur edilmesi değil. Bugüne kadar da hiçbir malımızı satmadık, çarçur etmedik. Bundan sonra da niyetimiz bu değil."
Yeterli bu kısım.