GSC Haber Başkanımız Divan Kurulu Toplantısında Konuştu!

Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.

Benim dedem de Tuğamiral idi. Ama vizyonsuz bir adamdı , Amcam yıllarca C.Başsavcısı olarak calıstı ama vizyonsuz , ileri görüşlü bir adam değildi.

Şu durumda böyle bir Başkan'ın arkasında durmak yerine eleştiriyorlar ise kusura bakma yerim öyle dinazorları.

Fenerbahçeli kongre üyeleri koy bu dinazorların yaptığını yapmaz şuanda.

Kin ve öfke kusuyorum bu canlı cenazelere

fenerbahce kongre üyeleri yapmaz zaten. onlar sikeci baskanlarini secerler haklisin.
Galatasaray farkli camia ki iyikide öyle ve insallah öylede kalacak.
Biat külübü istiyorsan fivan kurulu üyeler ile o zaman baska kapiya lütfen demek zorunda kalacagim Galatasarayli olarak.
Elestiri yapiorlar sadece ki divan toplantisinda bunun herkesin haki ordakilerin.
Ünal aysalin ciftligi degil orasi. hesap sorulacak ve hesapda verecekde.
divandan sonra susulur ve takip edilir. 1-2 kisi haricde sesini cikarmaz ki o kisiler zaten hep ayni. kozak-adnan öztürk..

Başkan ordaki dedelerden daha vizyonlu daha ileri görüşlü bir adam , Başkan diye oraya oturtuyorsan bir zahmet önünü açacaksın. Yada neden hala borç azalmadı demeyeceksin.

Bu adamların içi geçmiş içi. Bu adamlardan ne bekleyebilirsin ki ? Adam önünü göremiyor klüpte söz hakkı var. Tamam otursun divanda yine söz hakkı olsun ama canları istediği gibi başkanla oynamasınlar.

Kimse başkan olmak istemezken Ünal Başkan a rica minnet verdiler görevi. Adamda bana göre başarılı olmuştur 3 senelik süreçte. Biz ne başkanlar gördük ya sen ne anlatıyorsun arkadaşım bana dinazorları mı savunuyorsun ?

Galatasarayın ilerleyişini engelleyen herkes Galatasarayın aleyhine çalışıyordur.

NET!!!!!

3 sene once rıvanın satıs yetkısını verdı zaten dıvan kurulu aysala..su zamana kadar da her istedıklerını yaptılar..iyi ozaman gucu elıne alanı kımse eleştirmesin kımseye hesap vermesin.her istedıgnı yapsın.tayyıp erdogana suna buna nıye kızıyoruz kı ozaman bız? baskansa elbette dıgerlerınden bı farkı var ki baskan olmus her baskan gıbı elbette hesabını da verecek...Ne oylanıyor yada ne yetkısı verılıyor da Galatasaray ılerleyebılecek bırılerının de engelledıgını dusunuyorsun bılmıyorum kı...Canaydın donemınde sırketlerın ayrılması fıkrı de cok buyuk gelecek olan klubu buyutecek ılerletecek dusunce olarak goruluyordu.noldugunu hepımız gorduk

Okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır.

Benim dedem de Tuğamiral idi. Ama vizyonsuz bir adamdı , Amcam yıllarca C.Başsavcısı olarak calıstı ama vizyonsuz , ileri görüşlü bir adam değildi.

Şu durumda böyle bir Başkan'ın arkasında durmak yerine eleştiriyorlar ise kusura bakma yerim öyle dinazorları.

Fenerbahçeli kongre üyeleri koy bu dinazorların yaptığını yapmaz şuanda.

Kin ve öfke kusuyorum bu canlı cenazelere

kongre uyelıgı ve dıvan uyelıgını karıstırmadan yorum yapalım...ordakılerın cogu turkıyenın ılerı gelenlerınden yada klubumuzun eskı futbolcuları yarın bırgun yaslanınca da sana yapılır bu dınazor geyıgı unutmayalım..bu klube klavye basında emek vermedıler

3 sene once rıvanın satıs yetkısını verdı zaten dıvan kurulu aysala..su zamana kadar da her istedıklerını yaptılar..iyi ozaman gucu elıne alanı kımse eleştirmesin kımseye hesap vermesin.her istedıgnı yapsın.tayyıp erdogana suna buna nıye kızıyoruz kı ozaman bız? baskansa elbette dıgerlerınden bı farkı var ki baskan olmus her baskan gıbı elbette hesabını da verecek...Ne oylanıyor yada ne yetkısı verılıyor da Galatasaray ılerleyebılecek bırılerının de engelledıgını dusunuyorsun bılmıyorum kı...Canaydın donemınde sırketlerın ayrılması fıkrı de cok buyuk gelecek olan klubu buyutecek ılerletecek dusunce olarak goruluyordu.noldugunu hepımız gorduk

Adam bugün ki divanda patır patır her eleştiriye cevap vermedi mi ? Bitanesi itiraz edebildi mi ? Bu dinazorlar sadece eleştirmek için eleştiriyorlar. Bence ne yeni dünya düzenine nede şuan ki parapskolojiye dair 1 gram bilgileri yoktur.

Her yetkisi olan konusuyor eleştiriyor , kimse de demiyor başkan helal olsun sen bu pis türk futboluna biat etmedin diye.

Sanırım size biatçı başkan lazım. Tayyiple arası iyi olacak , şikecilerle iş birliği yapan terim td olacak. 2 sene bir şampiyon olacaksın . Oda tayyip baba isterse ;)

Hadi birader git dinazorları besle sen . Kalkıp burda bana demogoji yapma.

Bu zor günde başkan iflasa da sürüklese destek olacaksın köstek değil

Bu yeni gs laflarından ciddi irrite oldum umarım yarın istifa edecek lafları gerçek olmaz

Ünal Aysal seçime hemen gitmelidir. Bunu daha önce yapmaliydi. Bir sürü hatasi oldu ama şu dönem destegimizi vermemiz lazim. Bu adam şike yapmadi. Giderse bile dogru düzgün gitsin. Başimiza Devlet yalakasi biri gelmemeli. Yine ipleri verirsek bizimle oynamaya devam ederler.

Başkan gayet güzel ve net bir şekilde anlatmış şu konuşmasını izlemeden yorum yapan çıkmaz daha inşallah.

"Bizim aslında 3.5 senedir satış yetkimiz var. Zaten tek satılabilecek mülkümüz şu anda Riva, diğerlerini satmak gibi bir imkanımız zaten yok. Ve Riva’yı satmadığımıza göre, ben size burada net olarak zaten böyle bir niyetimizin olmadığını ispat etmiş oluyorum. Yapmak istediğimiz son derece açık. Gayrimenkullerimiz orada duruyor, bir tarafta da 300 küsur milyon dolarlık borcumuz duruyor. Ve bu borç 2011’den beri duruyor; biraz azaltıyoruz, tekrar köpürüyor… Çünkü her borcun faizi var, kur farkı var; bize bunun son üç yılda yüklediği maliyet aşağı yukarı 81,4 milyon dolar. Belgeler huzurunuzda ve emrinizde, istediğiniz vakit inceleyebilirsiniz. Böyle bir borcu daha ne kadar taşıyabiliriz? Mümkün değil ve ben taşımak istemiyorum çünkü siz bana bu kulübün varlıklarını korumamı emrettiniz. Bana verilen görev, bu kulübün varlıklarının koruyuculuğu. Bunların satılıp çarçur edilmesi değil. Bugüne kadar da hiçbir malımızı satmadık, çarçur etmedik. Bundan sonra da niyetimiz bu değil."

Yeterli bu kısım.

#BIRAKMABİZİÜNALAYSAL hashtagı ile birazdan twitterda Türkiye gündemine çıkacağız.
Biz çıktıktan sonra destek verirseniz sevinirim.

Ünal başkanın istifası bizi oldukça olumsuz etkileyecek
oldukça başarılı dönemler geçirdik sayesinde bizi o büyük karanlıktan kurtardı
gitme başkan :(

"Bizim aslında 3.5 senedir satış yetkimiz var. Zaten tek satılabilecek mülkümüz şu anda Riva, diğerlerini satmak gibi bir imkanımız zaten yok. Ve Riva’yı satmadığımıza göre, ben size burada net olarak zaten böyle bir niyetimizin olmadığını ispat etmiş oluyorum. Yapmak istediğimiz son derece açık. Gayrimenkullerimiz orada duruyor, bir tarafta da 300 küsur milyon dolarlık borcumuz duruyor. Ve bu borç 2011’den beri duruyor; biraz azaltıyoruz, tekrar köpürüyor… Çünkü her borcun faizi var, kur farkı var; bize bunun son üç yılda yüklediği maliyet aşağı yukarı 81,4 milyon dolar. Belgeler huzurunuzda ve emrinizde, istediğiniz vakit inceleyebilirsiniz. Böyle bir borcu daha ne kadar taşıyabiliriz? Mümkün değil ve ben taşımak istemiyorum çünkü siz bana bu kulübün varlıklarını korumamı emrettiniz. Bana verilen görev, bu kulübün varlıklarının koruyuculuğu. Bunların satılıp çarçur edilmesi değil. Bugüne kadar da hiçbir malımızı satmadık, çarçur etmedik. Bundan sonra da niyetimiz bu değil."

Yeterli bu kısım.
Unal Aysal Baskan cok zeki bir Baskan, bu ozeti bazi kesimler tekrar tekrar okuyup ne anlama geldigini iyice beyinlerine soksunlar..

Anca bizde olur böyle saçmalıklar aferin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok güzel konuştu ve izah etti ve ne kadar başarılı olduğu ortada , bence dedikleri yapılıp devam etmesi gerekiyor.

Geri
Üst Alt