Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be donk fedakarlık yapmış imza parası bile istememiş kiyamam.koskoca Galatasaray ile billur gecmis donk

Abi neden sivasin ,dogru seyler soyluyor . donk 1.85 eder etmezde degilim ama donk gittiginde ikame edecegin oyuncu bonservis veya imza parasi almayacak mi , bu maas seviyesini gorunce "yok ben 1 milyona oynarim" mi diyecek ? menejer paralari ?

donk gitseydi kimse gelmese de olur diyene saygim var , ama yerine adam alinacaksa maliyeti gunun sonunda donktan fazla olacakti , sozlesmeyi de kimseye 1+1 e ikna edemezsin

hak verdim

La adamın kötü bir söylemi yok gerçekler bunlar,sövecekseniz Dursuna sövün bu adamlık bişey yok

Adamın dediği kötü olan tek şey donk ücreti ama sıkıntı şu hangi oyuncuya el atsak böyle oluyor. Donk 1.5 olsa güzel olurdu. Onun dışında basketbol konusunda haklı. Tolga gibi götüm başım ağrıyor olayında haklı. Hemde sonuna kadar haklı. TL olarak transfer yapmaya çalışıyoruz Türk sporcularda diyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

saçmalasada finansal muhabbetlere bukadar ağlaması umut verici aslında
tersini düşünün bide pasta börek diye umut ve para dağıtmaya çalıssa daha vahimdi
enazından kendi döneminde min. zarar yapsın yeter

Galatasaray başkanı bahane üretmez çözüm bulur, çözümü bulamıyorsa o koltukta işi yoktur gelmeden bu sorunlar biliniyordu ağlak olmaya gerek yok yani çözüm üretsinler FFP anlaşması gibi

Donk'un yerine alacağımız adam ismi cismi bilinen biri olmak zorunda mı? Potansiyeli olan birini bulmak bu kadar mı zor? Böyle birinin maliyeti yedi haneli rakamları bulmaz diye düşünüyorum.

Adamin soyledigi neyi begenmiyorsunuz, neyin hayal kirikligina ugradiniz

Bu toplanti yanlis bir sey yok, hatta tam ihtiyacimiz olan seffaflik bu

TL konusunda haklı.Gerekirse devlet düzenleme yapmalı.Yerli tayfa baş kaldıramaz sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt