Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkalarının yediği naneler adamın kucağına kaldıAdam enkaz devraldi yapacak birsey yok
Dursun ve unal'in Derhal ihrac edilmesi gerekiyor
Abi neden sivasin ,dogru seyler soyluyor . donk 1.85 eder etmezde degilim ama donk gittiginde ikame edecegin oyuncu bonservis veya imza parasi almayacak mi , bu maas seviyesini gorunce "yok ben 1 milyona oynarim" mi diyecek ? menejer paralari ?
donk gitseydi kimse gelmese de olur diyene saygim var , ama yerine adam alinacaksa maliyeti gunun sonunda donktan fazla olacakti , sozlesmeyi de kimseye 1+1 e ikna edemezsin

daha fazla para almiyor kendisiDonk niye zam almış ben hala anlamadım![]()
Burada kina yakiyorlardi Ataman giderken. Adam hem basariliydi hem Galatasarayli. Dedik, linc edildik. Alin aha simdi Mahmutiyi gorun!Mahmudi'ye ödenen para facia
Ataman beleşe kalacaktı gidip daha kötüsüne 1.25 milyon dolar verildi ha ULAN DURSUN
Galatasaray başkanı bahane üretmez çözüm bulur, çözümü bulamıyorsa o koltukta işi yoktur gelmeden bu sorunlar biliniyordu ağlak olmaya gerek yok yani çözüm üretsinler FFP anlaşması gibi