- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Almamis. O 2 Mio'nun icinde Menajer parasi da varmis yanlis anlamadiysamDonk niye zam almış ben hala anlamadım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almamis. O 2 Mio'nun icinde Menajer parasi da varmis yanlis anlamadiysamDonk niye zam almış ben hala anlamadım![]()
Donk niye zam almış ben hala anlamadım![]()
O zaman seçilmeden önce hayal satmasınlar yok 14 dalda şampiyonluk, alt yapıya önem, taraftarın dediği olacak vsUretiyor bu isler surec
Gelip 1 gunde kurtaramaz degistirin artik su zihniyeti
Buna bir ek daha yapıyorum. Baktığımız zaman toplam maliyeti düşmüş oluyor ama kısıtlama olmasına rağmen 1,9 milyon euro alacak. Bizim gelirlerimizin büyük kısmı TL ve Donk bunun 10 Milyon lirasını alacak. Bu miktar az bir miktar değil. Bunun yanında maaş çıtası yine yüksek tutuluyor. Ben bu yaşta bir oyuncuya verilen bu parayı bu etkenler çerçevesinde doğru bulmuyorum. Bulmak isteyen adı sanı duyulmamış, potansiyeli olan oyuncuları sudan ucuza bulup getiriyorlar.Donk'un yerine alacağımız adam ismi cismi bilinen biri olmak zorunda mı? Potansiyeli olan birini bulmak bu kadar mı zor? Böyle birinin maliyeti yedi haneli rakamları bulmaz diye düşünüyorum.
bitanesi sormasimi selcuk 3millin euro aliyor, niye göndermirsonuz diye
Aksini söyleyenlerin zaten karşı bir çözüm üretme gibi bir derdi yok boş boş konuşuyorlar laf olsun.Ayni paraya donku almasan Fernando sakatlanınca kim oynayacak vs diye gene ağlyacaklardı.Para fazla kabul ama yapacak bir şey yok en az 3 orta saha olması gerek ki bir transfer daha yapmamız lazımhak verdim
5 aydamı olucak hepsi ?? nasıl bi kafa yapın var senin yaO zaman seçilmeden önce hayal satmasınlar yok 14 dalda şampiyonluk, alt yapıya önem, taraftarın dediği olacak vs
bitanesi sormasimi selcuk 3millin euro aliyor, niye göndermirsonuz diye
baskan ne yapsin? adam sefafca acikliyor kulübün durumunu. kendinsi getirmedi bu duruma bu kulübübaskan beni ikna edemedi.
Tolgaya fena çaktı be başkan