Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soyledigi her seyde hakli, sacmaliyor bu nasil baskan diyenler sacmaliyor

Amatorce elestirisi yapilabilir ama bizim su an amator bir baskana ihtiyacimiz var, kulubu koruyacak, stabilize edecek vs.

Donk'a teklif yapan bariz bjk,fiko fenere saldırdığı gibi denemiş

Yalniz baskan dediki 2.5 bide menejer 1.5 yani 4 mil vermissiz Donk icin.

Senelik 1.5 maas 407.000 menejer ucreti ailik 50bin ev kirasi ve ucak biletleri

Burdaki bazı arkadaşlar ne bekliyodu acaba klüpte herşey güllük gülistanlıkmı diyecekti? önüne gelen oyuncuya dünya kadar parayı önüne serip trasfermi edecekti gerçekleri konuşuyor ve minimum zararla nasıl klübü kurtarırım diyor o taptığınız adamlar daha verdiği sözleri yerine getirip klübe sponsor dahi olmuyor

bitanesi sormasimi selcuk 3millin euro aliyor, niye göndermirsonuz diye

Donk'un yerine alacağımız adam ismi cismi bilinen biri olmak zorunda mı? Potansiyeli olan birini bulmak bu kadar mı zor? Böyle birinin maliyeti yedi haneli rakamları bulmaz diye düşünüyorum.
Buna bir ek daha yapıyorum. Baktığımız zaman toplam maliyeti düşmüş oluyor ama kısıtlama olmasına rağmen 1,9 milyon euro alacak. Bizim gelirlerimizin büyük kısmı TL ve Donk bunun 10 Milyon lirasını alacak. Bu miktar az bir miktar değil. Bunun yanında maaş çıtası yine yüksek tutuluyor. Ben bu yaşta bir oyuncuya verilen bu parayı bu etkenler çerçevesinde doğru bulmuyorum. Bulmak isteyen adı sanı duyulmamış, potansiyeli olan oyuncuları sudan ucuza bulup getiriyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt