Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç-bir soruya cevap vermedi. Yazıklar olsun.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baskan bütün güvenimi kazanmak durumda

Ben anlamadım arkadaş forvet transferi yapılmamasının sorumlusu kim şimdi herşeyi teknik ekip yapıyor diyor başkan

Mustafa Cengiz: "Abdurrahim Albayrak da hocamızın beyanına dayanarak öyle söyledi."

Anlaşılan forvet transferini Terim yapamamış.

Mustafa Cengiz'den yanlış hesap iddialarına cevap: "Türk dizi film sektörünün nasıl bu kadar iyi yerlere geldiğini, spor medyasını okuyunca anlıyorum." (TRT Spor)

Beyler uefa bizi hasta, uefa bizim herhalde

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Cvplar cok net
Anlamayanlar hatayi kendinde aramak durumundadir

Benim anladığım topu scout ekibine attı gibi. Adamların önerdiği oyuncuların oluru yokmuş sanırım onun gibi bişey dedi. Salaklar 2 tane kiralık oyuncu önerememişler mi enteresan.

Cok sacmaliyor bu, inanilir gibi degil.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Teknik ekip alternatif uretmedi diyor iste adam

ub.msji

Hocamızdan gelen hiç bir talebi reddetmedik derken adam alt tarafı forvet istedi niye alamadınız o zaman. Sadece Modeste harici araştırma bile yaptıklarını zannetmiyorum. Hatayı kabul etmesi erdem ama bu takım forvetsiz şampiyonlar liginde başarısız olursa, ligde yarıştan koparsa hatayı kabul etmesinin hiç anlamı yok.

Mustafa Cengiz: "Biz her adımımızı sorgulayarak atıyoruz. UEFA affetmez! Bizim ayrıca FFP için yaptığımız savunma Milan'a örnek oldu. Milan bizim savunma yöntemimizi kullandı ve 2 yıllık cezadan kurtuldu.

Adam bulmasını da oyuncuyla görüşmeleri de Fatih Terim yapacaksa neden sayın Mustafa Cengiz başkanlık koltuğunda oturuyor ki ?

Oldu olacak imzaları da Fatih Terim atsın başkanımızı böyle işlerle yormayalım ...

Benim anlamadigim sey, Sakho, Cornelius gibi adamlar scout mu lazim? Adamlarin bu yaslarindan sonra yetenkeleri ve özellikleri belli. Böyle kisilere scout lazim degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt