Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır burada tepki vercek kişiler taraftardır...sıkıştığı zaman yellow gray demesini biliyor ve 4 aydır forvet istendiğini biliyor...olmuyorsa elindekini satmayacaksın....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Hain paragöz satın gitsin diyen siz degilmiydiniz. 2,5m euroluk bütçeyle Welbeck transferi bekleyen taraftar bırak hesap sormayı agzını kapatıp takıma destek olması gerekir bu saatten sonra.

Bu kulup avrupadan men edilecekti direkten döndük beyler biraz empati kuralım.

Açikcası maaşların geç ödendigi bir yerde borçların tavan yaptigi bir dönemde başkanı protesto etmek yıldız transferi istemek şımarıklıktır.

Verilen sözler yerine getirilmemis olabilir ama buna tepki vermesi gereken hocadır. Ultramaslan fln degil.

Yildiz transferi kimse istemiyor ki. Yakinda bir tane santrafor yok ya bir tane (ereni futbolcu olarak gormuyorum). Her takimin en az uc tane santraforu var dunyada biz haric.

Millet bedava oyuncu kiraliyor biz haric.

Iste en son ornek bursali sakho. Adamlar bedava kiraliyor arti maasinida 100 bin eksik veriyorlar.

Ffp dolar vs bos isler bunlar. Sifir planlama ve sifir is bitiricilik var bunlarda.

Bu bahaneleri bir tek bizim “yonetim” kullaniyor. Herkes takir takir calisti

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bol bol masal anlatır.

sent via GSC

Yildiz transferi kimse istemiyor ki. Yakinda bir tane santrafor yok ya bir tane (ereni futbolcu olarak gormuyorum). Her takimin en az uc tane santraforu var dunyada biz haric.

Iste en son ornek bursali sakho. Adamlar bedava kiraliyor arti maasinida 100 bin eksik veriyorlar.

Ffp dolar vs bos isler bunlar. Sifir planlama ve sifir is bitiricilik var bunlarda.

Ya bırakın bunları. Cornelius en az Sakho kadar iş yapar. Niye beğenmediniz ve gelmesini istemediniz? Yıldız futbolcu şart değil diyorsunuz, sonrada oyuncu beğenmiyorsunuz. Evet, yönetim kesinlikle bir forvet almamakla büyük bir hata yaptı; ama sizde bu kadar acımasız olmayın. Daha önce ki yapılan iyilikleri ve doğruları unutmayın.

Boş işler degil abi herkes mallarını niye elden çıkarsın eğer boş iş olsa.

Hocam bazı oyuncular aylarca maaş alamadı geçtigimiz sezonlarda bunları göz ardı etmeyin. Yönetimi simdiden istifaya çagırmak kelle istemek nasıl bir saçmalıktır yani.

Boş işler degil abi herkes mallarını niye elden çıkarsın eğer boş iş olsa.

Hocam bazı oyuncular aylarca maaş alamadı geçtigimiz sezonlarda bunları göz ardı etmeyin. Yönetimi simdiden istifaya çagırmak kelle istemek nasıl bir saçmalıktır yani.

iyide Hakki bir tek ffp bize mi var. bir suru takim bu islerle ugrasiyor ve herkes bir yolunu buluyor.

biz ise koca bir sezona bir santrafor (eren bir santrafor bile degil ama neyse) ile basliyoruz. dunyada esi benzeri yok. iste sana ornek veriyorum ya sakho. bedava kiraliyor bursa ve normal maasinin altinda veriyor.

peki biz bu sacmalik yuzunden cillop gibi gruptan cikamazsak ve buyuk ihtimalle santrafor yuzunden cikamiyacagiz, kaybedecegimiz 10 milyon eurolar ne olucak. vermedigimiz bir milyon euro yuzunden 15 milyon eurodan olmak inanilmaz bir vizyonsuzluk.

Ya bırakın bunları. Cornelius en az Sakho kadar iş yapar. Niye beğenmediniz ve gelmesini istemediniz? Yıldız futbolcu şart değil diyorsunuz, sonrada oyuncu beğenmiyorsunuz. Evet, yönetim kesinlikle bir forvet almamakla büyük bir hata yaptı; ama sizde bu kadar acımasız olmayın. Daha önce ki yapılan iyilikleri ve doğruları unutmayın.

daha oncede buna benzer seye ben kendim adina cevap yazdim.

millet her zaman daha iyi opsiyonlarin adi gectigi icin cornelius ve diger opsiyonlara laf etti. ortada modeste, welbeck, hernandez, vs laflari donerken millet tabii ki cornelius istemez.

ama sen deseydin biz sezona sadece erenle basliycaz diye, bir kisi bile laf etmezdi.

ayrica milletin laf etmesi hic bir sey degistirmiyor. sanki burda birileri corneliusa laf etti diye mi almadilar corneliusu. tabii ki hayir. hic bir bok bilmediklerinden kulubu yonetmekle ilgili iste o yuzden alamadilar.

ya adami bordoya kaptirdilar ya bordo. valla su hani ligue 1 de mi ikide mi onu bile bir suru insanin bilmedigi bordo.

hoca alti aydir santrafor ve stoper diye bagiriyor ve bunu bile yapamadilar.

iyide Hakki bir tek ffp bize mi var. bir suru takim bu islerle ugrasiyor ve herkes bir yolunu buluyor.

biz ise koca bir sezona bir santrafor (eren bir santrafor bile degil ama neyse) ile basliyoruz. dunyada esi benzeri yok. iste sana ornek veriyorum ya sakho. bedava kiraliyor bursa ve normal maasinin altinda veriyor.

peki biz bu sacmalik yuzunden cillop gibi gruptan cikamazsak ve buyuk ihtimalle santrafor yuzunden cikamiyacagiz, kaybedecegimiz 10 milyon eurolar ne olucak. vermedigimiz bir milyon euro yuzunden 15 milyon eurodan olmak inanilmaz bir vizyonsuzluk.
Dursun yönetimi sonrası ilaç gibi geldiler bence profesyonel iş bilen adama benziyor Mustafa Cengiz. En azından twitter ergenlerın lafıyla hoca kovup hoca alan biri değil.

Mali disiplin>senin bu sezon CLde bitirecegin yer. Hem Sakho Diouf isimleri basında geçince neler dendi bir hatırlayın yani.

Mali konular, FFP, transfer yapsaydık yapılan anlaşma gereği Galatasaray zor duruma düşecekti falan filan...

Bence sıralama şu şekilde olacak.

1- Herhangi bir topçuyu bu camiaya yakıştıramazdık rastgele birini alamazdık

2- Geçmişte yapılan yanlış transferlerin sıkıntısını hala yaşıyoruz.

3- Cumartesi uzun bir sezonda başa gelebilecek ufak bir kazadır, hocamıza guvenimiz tam.

4- OH, ITS TUESDAY, LETS GO TO THE GSSTORE THEN.

SM-J720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özür dilemesse, sakin YellowFriday gibi birsey daha yapmassin. Yürümez.

Bu Taraftar gercekleri bilmek istiyor. Yalandan biktik. Insallah Baskan yalan söylemez. Terime laf atmaz.

fikoya kızardım gördüğü kameraya konuşuyor diye bizim başımıza geldi

Açikcası maaşların geç ödendigi bir yerde borçların tavan yaptigi bir dönemde başkanı protesto etmek yıldız transferi istemek şımarıklıktır.

Verilen sözler yerine getirilmemis olabilir ama buna tepki vermesi gereken hocadır. Ultramaslan fln degil.

Bugün amatör küme takımlarının kadrosuna bile baksan 1 tanesi güvenilir en azından 2 adet hatta çoğunda 3 adet santrafor mevcuttur. Sen koskoca Galatasaray'ı yönetiyorsun ve sezona kendi dahil kimsenin inanmadığı bir santraforla başlıyorsun. Bunun yıldız transferi istemekle, borç ödemekle bilmem neyle alakası olamaz. Orta saha yığınla adam doluyken Emre Akbaba'ya o kadar para dökmek zorunda mıydın derler adama. Hadi onu da aldın diyelim. Herkes son gün bile adam kiralayabiliyorken en çok ihtiyacı olan takım nasıl kiralayamaz. Hadi onu da kiralayamadın bari bonservisi elinde oyuncu bul. Birini bul yani. Lukunku bile geldiğinde bir umut olmuş bir kaç maç çevirmişti. En kötü adamı alsan o da bir alternatif olurdu kulübede..

Yine ne sacamlayacak acaba cok merak ediyorum.

Ne guzel iyi bir kura gelmis, lige 3'de 3 yapmisiz sen gelip butun sinerjinin tabiri caizse a koymussun ve halen utanmadan tv ye cikacak oylemi.

Bu arada bir not da forum yonetimine. Ben burda fenerli bir sahte GS liye adam degilsin dedim diye 3 gun ban verdiniz bunun bir aciklamasini bekliyorum.

Hem kolpa hesaplari banlamiyorsunuz hem biz ifsa edince de biz ban yiyoruz. Ne oldugunuz belli degil anasini sattim.

Çocukluk Aşkımsın, Sen İlk Göz Ağrımsın!

Hiç utanmada kalmamış bunda. Bu ve Abdürahim'in yerinde olsam devre arasına kadar ne floryaya uğrarım ne de basına demeç veririm. Ama malum kendisi güvenlik kameralarını görse bile konuşacak. Abdürrahim ile birlikte sadece şov yapmayı seviyorlar Türk Telekom'daki maçlardan sonra.

Çıkar programa felsefik konuşur ama hiçbir şey anlatmaz dinlemeye bile gerek yok.

Bu adamdan ben birsey anlamadim her zaman Televizyon karsisina cikmam diyo Her zaman tv karsisinda ben birsey anlamadim vallah.

Yine mağdur edebiyatı
FFP
Kasa kolaylığı
Maddi zorluklar
Settılmın egrıimınt
O övgüyle bahsettiği scout ekipleri
İnan edin
ve program kapanır
Benim soracağım tek şey Forvet ve stoper takviyesi ile CL gruplarından kolayca çıkabilirdik. Peki 4. bitirirsek bu başarısızlığı neye bağlıyorsunuz diye sorardım beyfendiye

başkan güvenimizi sarstın bir kere!

koskoca Galatasaray'a 1 tane forvet alamadın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt