Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Akbaba çok iyi bir transfer ama alınmasaydı Galatasaray 'ın sonu mu olurdu ki bu kıt durumda 4 mil. € verdik. Neden sene sonuna kadar beklemedik ?

Veya şöyle söyleyim planlama yapılırken 2 tane forvet oyuncusu 1 tane stoper lazımken neden yedek sol bek transferi yaptık biz ?

Bana çıkıp yok bütçe yok FFP filan demesin kimse tinerciler Aboubakar-Talisca-Pepe-Gomez 'i getirirken FFP yok muydu ? onların durumu bizden bile beterdi. Veya 6 tane transfer yaptık bunlarda FFP yoktu da sıra forvet transferine gelince mi FFP akıllarına geldi ?

Madem 1 tane bile forvet alamıycaksın neden mikrofon karşısına geçip 2 tane forvet alıcaz diye atıp tutuyorsun taraftar tepkisi göreceğini bile bile

Sorun kesinlikle ama kesinlikle FFP- bütçe filan değil bence ...

Toplam 31 yüksek geliyor yayın için
Total 300 civarı zira
Türkiyeye %10 üzeri düşüyor
Evet ben de şaşırdım ama 1992'den itibaren baktığında türkiyenin şampiyonlar ligine katkısı değerlendirilirse normal bakma bu bizim fmcilere biz fransaya arap ve rus sermayesi girmese dünyanın ve avrupanın 5.ligiydik her açıdan saha zeminleri hariç tabii

Son güne kalmamış olabilir ama ne kadar zaman harcadıkları önemli değil mi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onemli tabi anlattigina gore 28ine kadar teknik ekip gorusmus. Sonra baskana getirilmis, hukukcular bakmis ve uygun bulunmadigi icin baskan transferi yapmamis. Ben anlattigindan bunu anladim

ub.msji

Keşke avatarına gösterdiğin ihtimamı yakın galatasaray tarihine de göstersen 4-5 dediğinin arsenal ve dortmund olduğunu bilirdin
Bilmediğime o kadar eminsin yani... Schalke bayernin arkasında 2. bitirdi alman ligini. Sen gerçi benden daha bilgili olduğun için bunu kesin biliyorsundur. Moskova Rusya Şampiyonu ve bizim liginde milli takımında çok önünde. Porto 1. Sınıf takımlara çok yakın bir kulüp.
Trabzon'a karşı oynanan oyun ile bunları yenecegimize inanıyorsan seni ayrıca tebrik ederim.

Valla bende aciksasi tam bilmiyorum adamı yurtdışı ndaki arkadaşların olumlu referansı yüksek spor kamuoyu beğeniyor
Transfer bu tutmayabilir

Orası öyle kimsenin 20 atacağının garantisi yok tabi. İnş gelir devre arası ama iş işten geçmemiş olması lazım ben bu kadronun en kötü kafa kafaya gireceğine inanıyorum cl ne olur bilmem açıkcası.

Emre akbaba'yi 4 milyon aldik,sat/al dengesini artida tutmak icin mecburen oyuncu satisi gerekiyordu

Sorun cikaran ve teklif gelen tek oyuncu gomis olunca satildi,ucuza satilmasi beceriksizlik olarak kabul edilebilir

Emre akbaba transferi de malum,sidik yarisi ve taraftar baskisi olayi buralara getirdi
Yok abi yok yönetici isen bunların hepsi bahane. İşin yönetmek, Gomis sana bu teklifle geldi değil mi? Otur düşün; hani en kötüsünü düşünüyormuş ya en kötü tablo bu, bunu düşünebilse sence göze alabilir miydi? Kesinlikle alamazdı. Adam 1 istiyorsa 500 verip ikna edecektin eğer en kötü ihtimal bu ise.

Emre Akbaba bir transferi 3 ay içinde bitiremiyorsun üstüne ısrar ediyorsun yine taviz veriyorsun son teklifi verip çekilecektin zamanında sonra işler hiç bu aşamaya gelmezdi Fener'e de gitse kimsenin umrunda olmazdı 3 ay boyunca aynı adamı almaya çalışmasalardı.

Veeeee tüm bunları geç koskoca dünyada bedelsiz kiralayabilecek bir forvet bulamadılar ise 3 ay içinde bu üsttekileri de yapamadılar ise orada olmalarının izahı nedir?

Bilmediğime o kadar eminsin yani... Schalke bayernin arkasında 2. bitirdi alman ligini. Sen gerçi benden daha bilgili olduğun için bunu kesin biliyorsundur. Moskova Rusya Şampiyonu ve bizim liginde milli takımında çok önünde. Porto 1. Sınıf takımlara çok yakın bir kulüp.
Trabzon'a karşı oynanan oyun ile bunları yenecegimize inanıyorsan seni ayrıca tebrik ederim.
Sen de okuduğunu anla 0 puan çeksek diyoruz başkan da aynısını dedi hedefimiz 0 puan alamaz mıyız sence :)

Düsüncelerim degismedi. Cok iyi niyetli fakat Galatasaray'a baskan olabilecek biri degil. Bir sonraki yönetimde yer alip giderlerden sorumlu olabilir Cengiz baskan.

55 milyon euro diyosun ama ocakta bu hataların telafisi olacak demiyosun başkan..

Böyle yarım kadrolar kurup sezona başlarsan bir daha rüyanda görürsün Şampiyonlar Ligini ve o 55 miyon avroyu.

O değilde 55 milyon güzel para demeden geçmek istemedim
De zira şimdi başkan tekrar söyledi 2 seneye borç bitiyor dedi sen de çünkü bizden başka söyleyen yok her nedense hani euroyu 8 tlden çarpıyorlardı ya borç hesaplarken şimdi nedense kur düşecek diyorlar gibi gibi sankim :)

Başkanın tarigi dile getirmesi hata
Başkan biraz ağır olmalı bu konularda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt