Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tarz basliklari "bugun , yarin.." diye ana gore degisken kelimeler ile degil , sali carsamba gibi kesinlik arz eden zaman birimleri ile acin

Baslikta hala yarin var . Yani carsamba mi baskanin programi ?

Benzer durumu esnaf kapilarinda da goruruz , 15 dakikaya buradayim .. sen onu ilk koydugundan 1 dk sonra goren insan icin 14 dakika , gelmene 2 dk kalan adam icin 2 dakika ..

:asd:

"Geliyorum"

Kötü günde taraftarı çağırırken iyiydi ama? Herşeyi geç Galatasaray'ı forvetsiz bırakmak Galatasaray a ihanettir

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alinti yaptigin kisi kadar polyanna degilim ama surada hakli , biz boyle her konuda her yonetimi gomersek , sonra neden aday cikmiyor , elini tasin altina koyan cikmiyor deme hakkimiz olmaz

Herkes kacar , bunlarla mi ugrasacagim der

Dozaji dogru ayarlamak lazim , demek istedigim o

Evet bencede, hepsi istifa etsin, alalım forvetleri, seneye şampiyonlar ligine gitmesekte olur.Para bok zaten.Hepsi bilerek yaptı hain bunların hepsi asalım keselim, öldürelim.
Kendi demedi mi o başkan zıvırtısı ; eksiye düşersek, düştüğümüz kadar ceza öderiz diye. Ayrıca şu kadroyla sadece forvet yüzünden şampiyonlar liginden elendin, lig de gitti.. Nası gidecen şampiyonlar ligine len sen. Hadi bunu da açıkla!

Alinti yaptigin kisi kadar polyanna degilim ama surada hakli , biz boyle her konuda her yonetimi gomersek , sonra neden aday cikmiyor , elini tasin altina koyan cikmiyor deme hakkimiz olmaz

Herkes kacar , bunlarla mi ugrasacagim der

Dozaji dogru ayarlamak lazim , demek istedigim o

Olay şu. Taraftar mutlak karizma ve azami doğruları yapan bir yönetim görmedikçe kendi müdahil olmaya devam edecek.

Cengiz yönetimini destekleme sebebi de taraftarın istediğini yapma konusunda ettiği sözlerdi. Forvet mi istiyor fon yaratıp alacak. Sen yellow weekend tarzı etkinlikler ile pas atarsan onlar da yönetimde böyle hak ister belli ölçüde. Bu işin doğasında var. Ayrıca son dönemde çok çekildi bu yönetememe sorunsalıdan.

Kendi demedi mi o başkan zıvırtısı ; eksiye düşersek, düştüğümüz kadar ceza öderiz diye. Ayrıca şu kadroyla sadece forvet yüzünden şampiyonlar liginden elendin, lig de gitti.. Nası gidecen şampiyonlar ligine len sen. Hadi bunu da açıkla!

Forvetin olsa da şampiyonlar liginde çeyrek final bile göremeyiz bu kadroyla.Hatta gruptan bile çıkar mıyız şüpheliyim.
Lig ne zaman gitti, daha 4. haftada mı ? Bu mu taraftarlık ? bu mu destek olma.

İşte bu sebeple sen izleme arkadaşım.Boşver.Şampiyon olunca sevinmeye gelirsin.

Forvetin olsa da şampiyonlar liginde çeyrek final bile göremeyiz bu kadroyla.Hatta gruptan bile çıkar mıyız şüpheliyim.
Lig ne zaman gitti, daha 4. haftada mı ? Bu mu taraftarlık ? bu mu destek olma.

İşte bu sebeple sen izleme arkadaşım.Boşver.Şampiyon olunca sevinmeye gelirsin.
Gruptan çıkınca ne kadar para gelecek biliyor musun? O mantıkla hiç gitme o zaman şampiyonlar ligine? Kaç yaşındasın sen? İyi bir forvetin olsa bu gruptan hayli hayli çıkarsın! Ha o zıvırtı başkanına söyle çıkıp da 2 forvet alacağız şu bu demeyecek! Galatasaray manav yönetilir gibi yönetilmez. Vardı ama az önce bitti eren var ondan vereyim mi mantığı!
Ayrıca izleyip izlememem senin gibi uçurtmalara kalmadı! Galatasaray benim mutluluk müessesem. Store da harcadığım paranın haddi hesabı yok! Portekiz deplasmanına şimdiden uçak bileti rezerve ettim. Haddini bil kimin izleyip kimin izlemeyeceğine burnunu sokma! Eleştiriyoruz eleştirmeye devam edeceğiz. Mustafa Cengiz gittiğinde sende onunla gidebilirsin diyor muyum ben sana? Moron musun sen

Gruptan çıkınca ne kadar para gelecek biliyor musun? O mantıkla hiç gitme o zaman şampiyonlar ligine? Kaç yaşındasın sen? İyi bir forvetin olsa bu gruptan hayli hayli çıkarsın! Ha o zıvırtı başkanına söyle çıkıp da 2 forvet alacağız şu bu demeyecek! Galatasaray manav yönetilir gibi yönetilmez. Vardı ama az önce bitti eren var ondan vereyim mi mantığı!
Ayrıca izleyip izlememem senin gibi uçurtmalara kalmadı! Galatasaray benim mutluluk müessesem. Store da harcadığım paranın haddi hesabı yok! Portekiz deplasmanına şimdiden uçak bileti rezerve ettim. Haddini bil kimin izleyip kimin izlemeyeceğine burnunu sokma! Eleştiriyoruz eleştirmeye devam edeceğiz. Mustafa Cengiz gittiğinde sende onunla gidebilirsin diyor muyum ben sana? Moron musun sen

Tebrikler çok büyük adammışsın gerçekten.Terbiyeni de belli ettin daha 3 mesajında.
Yaşım yazıyor zaten, 10 senedir kombine sahibiyim.Seninle burada Galataraylı'lığımı yarıştıracak değilim.
Sana diyeceğim birşey yok daha tartışmayı bile bilmiyorsun.İki tane farklı görüşte birşey yazsam, "senin evin nerde?" ye gidecek konu.Senden korktuğumdan değil, Muattabım olmadığından.Kötü söz sahibine aittir.

Hadi yallah.

Tebrikler çok büyük adammışsın gerçekten.Terbiyeni de belli ettin daha 3 mesajında.
Yaşım yazıyor zaten, 10 senedir kombine sahibiyim.Seninle burada Galataraylı'lığımı yarıştıracak değilim.
Sana diyeceğim birşey yok daha tartışmayı bile bilmiyorsun.İki tane farklı görüşte birşey yazsam, "senin evin nerde?" ye gidecek konu.Senden korktuğumdan değil, Muattabım olmadığından.Kötü söz sahibine aittir.

Hadi yallah.
Bak bak bak nasılda kuyruğu kıstırıp kaçışlarda :) kişinin kapasitesine Göre tartışmasını iyi bilirim. Başkanının yalanlarını savunamaz haldesin. O yüzden ben şöyle Galatasaraylıyım böyle Galatasaraylıyım havasına giriyorsun. He oldu kombine sahipleri daha büyük diğer Galatasaraylılardan öyle mi? Sucuk ekmekci misin yoksa? :) senin verdiğin 700 liralık kombinenin kat be kat fazlasını harcayan taraftarlar var!

kendini acındıracak,şartlar böyleydi diyecek. yine zararlı biz çıkacağız.

Dostlarim bu forumda GS ile ic icelik konusunda benle yarisacak bir adet uye yok . GS de uzun sureli lisansli eski sporcuyum , 15 senedir kongre uyesiyim , onceki biletli donem haric 1999-2000 sezonundan baslayarak 20 senelik araliksiz kombine sahibiyim . Basar ile Can in gittigi deplasman sayisinin karesi kadar deplasmana gitmisimdir (umarim bu toplam 10+ filandir) ... bunun haricinde GS disinda da belli basli tum milli maclara , basketbol avrupa sampiyonalari dunya sampiyonalari ve sampiyonlar ligi , avrupa ligi finallari gibi major maclara gidiyorum

Cunku belli bagimli zaman kisiti olan bir yerde calismiyorum ve maddi imkanim musait

Ama buradan 2 sonuc cikar !

- tum bunlara ragmen bir GS tartisi koyup da , sadece cop posetinden kendisine forma yaratan 10 yasindaki cocuk bile benden daha GS li olabilir , bu sacma tartismayi artik sona erdirin

- eger ben gidip gorev almiyor talip olmuyorsam , eger ben aldigim urunu almaya devam ediyorsam , mudahil olmuyorsam , kalkip da bu ise soyunmus hic bir insana karismam ve had gormem kendimde

Calan cirpan , kulubu bilet isteye borca gomen , aysal , dursun gibiler haric kimseye de isin icerigine tam hakim olmadan sallamam

Elestiri bir haktir ama dozajinda .. surekli her gelen yonetime baskana teknik ekibe akil veren arkadaslarin yuzde kaci bu gidisata yon verecek bir girisimde bulundu bugune kadar

Onlar ugrassin biz de noter gibi onay mercii olalim .ne guzel dunya

Kemerburgaz
Riva ve Florya gelirleri
Borçların ödeme planı
FFP ve transferler
Basketbol Salonu

Bunlar sorulacaktır. Yine geçiştirirse hiç bir planı olmadığına kanaat getireceğim.

Genç bir ekip gelmeli artık.

O yüzden seçimde Ozan Korkut’u istiyordum.

Bak bak bak nasılda kuyruğu kıstırıp kaçışlarda :) kişinin kapasitesine Göre tartışmasını iyi bilirim. Başkanının yalanlarını savunamaz haldesin. O yüzden ben şöyle Galatasaraylıyım böyle Galatasaraylıyım havasına giriyorsun. He oldu kombine sahipleri daha büyük diğer Galatasaraylılardan öyle mi? Sucuk ekmekci misin yoksa? :) senin verdiğin 700 liralık kombinenin kat be kat fazlasını harcayan taraftarlar var!

Kaçışlardayım çünkü senin terbiyen,yüreğin,kelime dağarcığın yetmez aslanım konuşmaya tartışmaya.Gördük daha ikinci postta neler yazdığını.

Terbiye yoksuluğun olduğu gibi insanları küçümseme, yukardan bakma gibi huylarını da belli ediyorsun, aferim :)
Bazısı milyonlar kazanır, 3-5 bin lira verir Galatasaray için, bazısı 1.500 TL maaş alır, 500-600 TL'sini verir takımı için, hangisi büyük Galatasaraylı ?

Senin daha çok yolun var.Böyle devam et.
Çok paran varsa Başkan ol da buralarda yazacağına takımı kurtar finansal olarak, bizde burdan alkışlayalım dimi ? Anca laf.

Kaçışlardayım çünkü senin terbiyen,yüreğin,kelime dağarcığın yetmez aslanım konuşmaya tartışmaya.Gördük daha ikinci postta neler yazdığını.

Terbiye yoksuluğun olduğu gibi insanları küçümseme, yukardan bakma gibi huylarını da belli ediyorsun, aferim :)
Bazısı milyonlar kazanır, 3-5 bin lira verir Galatasaray için, bazısı 1.500 TL maaş alır, 500-600 TL'sini verir takımı için, hangisi büyük Galatasaraylı ?

Senin daha çok yolun var.Böyle devam et.
Çok paran varsa Başkan ol da buralarda yazacağına takımı kurtar finansal olarak, bizde burdan alkışlayalım dimi ? Anca laf.
Taraftar kıyaslama yarışına girince şimdide asgari ücretli mağduru ayağına mı yatıyorsun. Yahu he insanlar var şurada... Galatasaraylı oldukları için utanıyoruz bazen.. Başkanın yalanlarını savunan birine böyle davranmak gayet normal. Neysen o'sun. Sana böyle davranmamızın sebebi var. Kendin de birgün fark edersin :)

Kemerburgaz
Riva ve Florya gelirleri
Borçların ödeme planı
FFP ve transferler
Basketbol Salonu

Bunlar sorulacaktır. Yine geçiştirirse hiç bir planı olmadığına kanaat getireceğim.

Genç bir ekip gelmeli artık.

O yüzden seçimde Ozan Korkut’u istiyordum.
O adam yanlış seçtimde aday oldu bence seçilmeyeceği barizdi.

Taraftar kıyaslama yarışına girince şimdide asgari ücretli mağduru ayağına mı yatıyorsun. Yahu he insanlar var şurada... Galatasaraylı oldukları için utanıyoruz bazen.. Başkanın yalanlarını savunan birine böyle davranmak gayet normal. Neysen o'sun. Sana böyle davranmamızın sebebi var. Kendin de birgün fark edersin :)

Yalanı savunduğum bir tane post bile yok.Yine uydurdun, yine olmadı.
Kişisel hakaretlerinden, başkanı konuşmaya gelemedik ki; nasıl savunayım ?
Utanç karşılıklı.Emin olabilirsin.Umarım sende bir gün fark edersin bazı noktaları.

Utanç karşılıklı.Emin olabilirsin.Umarım sende bir gün fark edersin bazı noktaları.
E yalancıya nasıl eleştiri yapılırsa onu yaptık bizde! Sende kalktın izleme o zaman, şampiyon olunca gel falan dedin! Sonra kalktın asgari ücretliyim mağdurum ayağına yatmaya kalktın? Noldu?

O adam yanlış seçtimde aday oldu bence seçilmeyeceği barizdi.

UEFA’dan ceza almadıysak Mete İkiz ve Burak Elmas sayesinde oldu ama Burak Elmas linç edildi seçimden önce sorun çıkartan adam gibi öne çıkarılarak.

Karalama kampanyası kim tarafından yönetildiyse vebali boynundadır. Bir grup başkanın trolleri diyor ama ortada net bir kanıt da yok.

E yalancıya nasıl eleştiri yapılırsa onu yaptık bizde! Sende kalktın izleme o zaman, şampiyon olunca gel falan dedin! Sonra kalktın asgari ücretliyim mağdurum ayağına yatmaya kalktın? Noldu?

Kavga etmeyin yav, neyi paylaşamıyorsunuz

UEFA’dan ceza almadıysak Mete İkiz ve Burak Elmas sayesinde oldu ama Burak Elmas linç edildi seçimden önce sorun çıkartan adam gibi öne çıkarılarak.

Karalama kampanyası kim tarafından yönetildiyse vebali boynundadır. Bir grup başkanın trolleri diyor ama ortada net bir kanıt da yok.
Yalan yok bende tepki göstermiştim Burak Elmas'a çünkü o zaman dışardan bakıldığında aşırı hatalı 1 yönetim yoktu ve karşıda dursun tehlikesi vardı.Bence bu riske girerek hata yaptılar gibi, mesela şuan yeni seçim olsa ilk defa aday olmuş olsalar o gün verilen tepkinin 10 da 1 i verilmez bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt