Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence en iyi cozum taraftarin takimi yonetmesi olur.

Biz taraftara verdiğiniz 2 forvet sözünü unutmadık

Fatih Terim 'in bağıra bağıra forvet stoper ve yedek sol bek isterken sizin gidip sadece yedek sol bek almanızı unutmadık ...

Forvet alamamasını anlatmayıp, döviz kurları üzerinden siyaseti yalamayı iş edinmiş. Senin 2.başkanın transfer döneminin bitmesine 4 gün kala 2 forvet alacağız diye güvenlik kameralarına bile konuşuyordu.

Mustafa Cengiz: "Gomis ile Muslera arasında tartışma yok, yanlış duyulmuş. Sadece kendisi gol kralı, talep etmekte haklı, bazılarını kıyas göstermekte haklı. Menajerler kendilerine göre ücretinin artmasını istedi. Biz Fatih hocanın dediklerine bakarız.

Mustafa Cengiz: Anthony Modeste, transfer görüşmeleri yaparken Florya’ya gelmiş.

futboldan az çok anliyorsan bir forvetin alinmasi gerektigini anlardin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu da en az Abdurrahim kadar yalaka olduğunu öğrendik bugün.

vay be floryaya gelmis

Mustafa Cengiz: "Modeste'yi duyunca ben de araştırıyorum. Olay nedir dedim, hukuki sorun olduğunu söylediler. Duyar duymaz müdahale ettim. Biz mülkiyeliyiz, yarı hukukçuyuz. Baktığımızda çok büyük tehlike gördük. Yaklaşık 20 ile 30 milyon euro."

Mustafa Cengiz: "Modeste'yi duyunca ben de araştırıyorum. Olay nedir dedim, hukuki sorun olduğunu söylediler. Duyar duymaz müdahale ettim. Biz mülkiyeliyiz, yarı hukukçuyuz. Baktığımızda çok büyük tehlike gördük. Yaklaşık 20 ile 30 milyon euro."
umarim kisin yine gelmek isteyip kalir

Ankirman sorsana neden son gune sarkti neden baskalari olmadi vsvs diye

Mustafa Cengiz: "Modeste ile ilgili Sovyetlerden bir kulüple, Almanya'dan iki kulübün ilgisi varmış. Ancak baktık bu kulüpler imzalamamış." (Sovyetler dedikten sonra gülerek, eskide kaldı tabi, Rusya olacak... )

Mustafa Cengiz: "Adamlar 50 milyon euro harcamış Modeste için. Çin kulübü bize çok ağır laflar ediyordu, siz etik davranmıyorsunuz gibi. Bonservisini göremedik, tek taraflı fesih hiçbir şey ifade etmez. Siz tek taraflı boşanamazsınız."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt