Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında başkan doğru söylüyor. Emre yerine forvet alınsa bu sefer vay efendim Emre alınsaydı da forvet almasaydık diyecektik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cengiz: "Maicon'un transferi için belgeleri biz normal zamanda girdik. Arabistanlı kardeşlerimiz zamanında giremedi. Geçen yıl da Ahmet'i zamanında bildirmiştik ama İspanyol kardeşlerimiz bildirememişti."

Şimdi tüm işi Modeste nin üstüne yıkıp aklayacak mı kendini?

Sadece dünya üzerinde forvet olarak Modeste var. Keşke gitseymiş Ahmet'le, Maicon da çıkar Abdurrahimle siz oynardınız.

World of warcraft oynayan adam trolun ne oldugunu nasil bilmez?

Ahmet ocakta malagaya gidicekti onu dior

Mustafa Cengiz: "Benim troll hesaplarım varmış. Bakın buradan söylüyorum. Benim veya aile yakınlarımın ücret vererek yönlendirdiğim böyle bir durum varsa bugün başkanlıktan istifa ederim. Yapmayın! Ayıp! Kızma hakkım var değil mi?"

Tmm yav ne modestmis. Ben herife şiir yazdim hakkında bu kadar dusunmedim yaw

ub.msji

Başkan değişik bir adam sürekli onu yapabilir miyim, şuna kızma hakkım var mı dimi diye hareketleri için müsade ister veya onay bekler gibi bir durumu var normalde özgüven eksikliğine yorulabilir ama pek öyle bir durumu da yok bu tezat hareketlerinin açılımı ne çözemedim çok içten pazarlıklı biri olsa gerek söylerken bir şeyi yanlış yere gitme ihtimalini masaya koyarak onu ortadan kaldırmaya çalışıyor gerçek niyeti o olsa bile.

Mustafa Cengiz: "Biz tam take off yapacağımız durumda Modeste riskini alamadık. Yoksa trene bineriz, demirle aramız iyidir."

Ulan az kalsın Maicon da gidiyomuş ciddi ciddi. Stoperlerden biri sakatlansa ben oynayacaktım heralde stoper

Mustafa Cengiz: "Modeste transferindeki risk %60'dı. Mali durumumuz bu haldeyken bu işe girmek çok riskliydi. Mali durumumuz rahat olsaydı, bu riski alırdık."

Bir soruya cevap verirken araya farklı cümleler sıkıştırıp olayın yönünü değiştirme veya kafa karıştırmaya çalışıyor. Net olamıyor bir türlü.

henry feghi vs forvet olarak sayiyor hö

Levent Özçelik: "Devre arasında Anthony Modeste'yi alacak mısınız?" Mustafa Cengiz: "Hayırlısıyla neden olmasın. Biz taraftarın isteğini ciddiye almalıyız. Tribünler boş olursa ne olacak. Modeste'yi taraftar istiyorsa, alırız. Olursa olur"

Doğru sorular soruyor! Belhanda'nın geleceğini de sorur umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt