Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baskan fb ve ts'ye lafı koydu:

"hayaller van persie, gercekler tam tersi"

"sarmiyorsa neden 1 saat kolbastı oynadılar?!"

:asd:

Mustafa Cengiz: "Hayaller Van Persie, gerçekler tam tersi..." (Gülüyor)

Mustafa Cengiz: "Trabzonlular "Artık sarmıyor" yazmış. Peki sarmıyorsa neden orta sahada kolbastı oynuyorsunuz?"

Mustafa Cengiz: "UEFA'dan dün bize resmen teyit yazısı geldi. Yeni çıkan sıralamadaki etkileşim hakkından katkı payı olarak 10 milyon euro daha alacağız."

oys

Acikcasi 55 Milyon bana pek inandirici gelmiyor. Bu 55 nasil olusuyor bilen var mi.

Yanlış orada zaten, bu iş scout ekibiyle olmaz, menajerlede çalışmak gerekir, piyasayı bilmek gerekir

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Menajer işi olmaz bence çok kazık yeriz. Piyasayı bilen adamlar lazım bu scoutta olur, sportif t.d tarzı bişey de olur, Terim'in çok güvendiği eski futbolcu falan da olur. Belli ki adam bulamamışlar, Alanya bile Papiss Cisse'yi getirdi bedevaya alsak kim itiraz ederdi ki taraftarlardan.

0 çeksek 45 milyon euro geliyor şampiyonlar liginden dediğimde alpay sinan filan hayır fener bahçe de para alacak elenmesine rağmen diyorlardı :) havuz gelirinin %100 artacağınız yazmıştım uğur karakullukçu ingilizce çeviri hatası yaptığından ve bejekeyi övme oyuncağı elinden alınmasın diye kıvırıyordu şu an 55 milyon asgari 0 puanla gelecek beyanatı verildi :)

Hayaller van persie gerçekler tam tersi :)

1.5-2 seneye galatasarayın borcu bitecek diye 10 tane başlık açıp rakipler teknik olarak iflasta tasfiye süreçlerinin resmi olarak başlatılması kaldı dediğimde linç ediliyordum bakın başkan da aynı ifadeleri kullanıyor şu başlığı açtığımda fenerli gibi kuduran böyle bakkal hesabı olur mu diyenlere gelsin;

Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi

Hayatında bilanço görmemiş memurlar siz daha bordronuzu okuyamazsınız siz ne anlarsın borç bitirmesinden siz gidin fm oynayın manitanızla takılın ciddi mevzulara kafanız basmaz baş baş :)

Başkan yürek yemiş heralde siyasilere sallıyor gibi oldu ama farkında değil sanırım

55 nasil olacak yaw
10 coeff
15 girish
???
Yayindan 30 gelicek hali yok
Maalesef başkan yanlış bilgilendiriliyor. 15,25 ayakbasti parası + 10 milyon katsayı parası 25 milyon eder. Market-pool gelirinin 15'in üzerinde olmasına imkan yok. 0 çekersen kazanacağın max. para 40 milyon olur o da iyimser ihtimalle çünkü market-pool gelirinin daha düşük olmasını bekliyorum.
Acikcasi 55 Milyon bana pek inandirici gelmiyor. Bu 55 nasil olusuyor bilen var mi.

Dogru bir bilgi degil 55 milyon lafi

Alacagimiz para 35-40 milyon euro araliginda . Defalarca hesapladik

Mustafa Cengiz: "UEFA'dan dün bize resmen teyit yazısı geldi. Yeni çıkan sıralamadaki etkileşim hakkından katkı payı olarak 10 milyon euro daha alacağız."

oys

Yazmıştım geçen ay
10-13 arası bişey gelicekti playoffları kazanan takımlara bağlı olarak
Ama bu var diye yayından gelen para azalıor

Tatava yapma apaçiye 10 15 maç ceza verilmeli diye belirt ve kral ol!

Mustafa Cengiz: Hayaller Robin van Persie, hayatlar tam tersi.

Bunu cidden dedi mi

0 çeksek 45 milyon euro geliyor şampiyonlar liginden dediğimde alpay sinan filan hayır fener bahçe de para alacak elenmesine rağmen diyorlardı :) havuz gelirinin %100 artacağınız yazmıştım uğur karakullukçu ingilizce çeviri hatası yaptığından ve bejekeyi övme oyuncağı elinden alınmasın diye kıvırıyordu şu an 55 milyon asgari 0 puanla gelecek beyanatı verildi :)

Hayaller van persie gerçekler tam tersi :)

1.5-2 seneye galatasarayın borcu bitecek diye 10 tane başlık açıp rakipler teknik olarak iflasta tasfiye süreçlerinin resmi olarak başlatılması kaldı dediğimde linç ediliyordum bakın başkan da aynı ifadeleri kullanıyor şu başlığı açtığımda fenerli gibi kuduran böyle bakkal hesabı olur mu diyenlere gelsin;

Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi

Hayatında bilanço görmemiş memurlar siz daha bordronuzu okuyamazsınız siz ne anlarsın borç bitirmesinden siz gidin fm oynayın manitanızla takılın ciddi mevzulara kafanız basmaz baş baş :)

Yine mi sen bildin.

Bu kura çekiminde gülme olayı sinir ediyor beni. Takımları öbür gruptakiler kadar güçlü olamayabilir ama hepsi Türkiye liginin çok üstünde takımlar. Hamza zamanında 4er 4er gittiğimiz zaman gibi olabilir

Neyse 55 milyon işi biraz moral düzeltti. Anlaşılan bunlar nasıl olsa sıfır puan alsak bile dünya para alacağız diye rahat davranmış. Sıkıntı şurda ki ligde de şampiyon olmadan şampiyonlar ligine gidemiyoruz.
Neyse artık bir bok yediler 4-6-0 lı kadrolar yapmaya başlayıp Eren e dua edelim yapcak bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt