Başkanımız Trtspor'a Açıklamalarda Bulundu

Eto gündem de yok , Almeida transferi için talep gelmiş , nezaketen bir öngörüşme gerçekleştirilmiş ancak Prandelli'nin de lüks olur gerek yok demesinin ardından tamamen iptal olmuş Almeida transferi zaten ortada bir şey yokmuş.

Olcan için imzalar bugün veya yarın atılacak , Sneijder Galatasaray'da devam edecek satılmıyor. :)

Prandelli geldi artık sahiplenin hocayı abuk subuk yorumlara gerek yok. Çokta kötü hoca değil sanki Yılmaz Vural'ı aldık.

italya milli takımından kovulmadı bilip bilmeden konusmayalım. Felaket tellallıgı yapmayalım, kesinlikle şampiyon olacagız. İnanmayan antuya

eto bitmemiş gelmiyor beyler sneijderde satılabilir değeri bulursa diyor teklif yokmuş manu alıcak sanırım dk sonrası ayvayı yedik..

Prandelli kadro şampiyonluk için yeterli demiş.

Hocaya transfer bütçemizin olmadıgı iletilmiş bunu anlamış olduk.

Mancini'den sonra son derece saçma bir isim ciddi söylüyorum şampiyonluk şansımız bitmiştir bugün..

İtalya milli takımından kovulan adamı alıyoruz..

Bizim kovduğumuzu İtalya milli takımı alır..

Çok benziyoruz birbirimize..

Ben hiç ümitli değilim..

Galiba Mancini tazminat istemedi diye bunuda kovarsak istemez diye düşünüyor..

ya şimdi sana gerizekalı diyince biz suçlu olucaz di mi

prandelli kadroya alisana kadar fb ve bjk arayi acar

manciniyi bu adam icin yollamayacaktik

Bakın size ön görümü söyleyeyim.

Prandelli gelir takımda isimleri ezberleyene kadar futbolcuların lig başlar..

Doğru dürüst para olmadığı için yabancı bir oyuncu alacağımızı sanmıyorum..

Gene puan olarak geriden gelmemiz gereken bir sezon çok başarısız bir hamle..

Yerliler gene bir İtalyan diye soğuk davranacaklardır özellikle Selçuk'u şimdiden unutuyorum bu sezon..

Gene yabancıların oynadığı yerlileri saldığı sonuç olarak kötü yerlilerimiz olduğu için başarısz bir sezon bizi bekliyor..

Prandelli geldi artık sahiplenin hocayı abuk subuk yorumlara gerek yok. Çokta kötü hoca değil sanki Yılmaz Vural'ı aldık.

çok da kötü hoca değil ne lan sanki kötünün iyisini almışısz gibi saçma saçma konuşmayın. Şu kısıtlı şartlarda başkan mucize gerçekleştirdi Prandelli gibi top class bi hocayı getirerek

Mancini'den sonra son derece saçma bir isim ciddi söylüyorum şampiyonluk şansımız bitmiştir bugün..

İtalya milli takımından kovulan adamı alıyoruz..

Bizim kovduğumuzu İtalya milli takımı alır..

Çok benziyoruz birbirimize..

Ben hiç ümitli değilim..

Galiba Mancini tazminat istemedi diye bunuda kovarsak istemez diye düşünüyor..

Kovmadı. Prandelli istifa etti. -_-

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya şimdi sana gerizekalı diyince biz suçlu olucaz di mi

Yok suçlu ben olacam İtalyan kovup Alman isteyen sonra Türkte olabilir deyip İtalyan bir hocayla anlaşan Ünal Aysal suçlu değil ben suçluyum..

Ettiğin lafta laf mı Prandelli kim la..

Mancini'den sonra nasıl bu kadar olumlu karşılarsınız..

Aklım almıyor işte bu harika hamle modundasın..

Neye dayanarak..

çok da kötü hoca değil ne lan sanki kötünün iyisini almışısz gibi saçma saçma konuşmayın. Şu kısıtlı şartlarda başkan mucize gerçekleştirdi Prandelli gibi top class bi hocayı getirerek

Biliyorum zaten nasıl hoca olduğunu yorumlarda öldük bittik olunca über süper bir hoca yazmadım oraya yani saçma konuşmadım.

Geri
Üst Alt