Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

Bu ne lan rusyaya meydan okuma falan :D adamlar belki de bizi iki kere yok olma tehlikesinden kurtarmışlardır.Rus devrimi olmasa kurtuluş savaşının kazanılması gibi bir ihtimal olamazdı.İkincisi de ikinci dünya savaşında Hitlere dur demeselerdi Hitler bizim ülkemizi de dümdüz edip direk orta doğuya petrole inecekti ki esas amaçlarından biri de buydu.Şimdi Rusyaya meydan okuyanlar görüyorum ve gülüyorum.Başımızdakiler zaten ne yaptıklarını bilmiyolar da burda da bu düşünceleri görmek komik valla.Adamların elindeki nükleer gücün büyüklüğünü öğrenin ondan sonra meydan okuyun.Adamlar 60 yıl önce hidrojen bombası denemesi yapmış sen o adama meydan okuyosun.Amerikanın japonlara yaptığı gibi iki bomba atarlar memleket diye bişey kalmaz ortada.Kesin çözüm.Ondan sonra savaş savaş diyenler arkasına bakmadan kaçar memleketten

Geçen yıla kadar Rusya her zaman sırtımızı dayayabileceğimiz bir ülkeydi çünkü çıkarlarına tersti bizim yıkılmamız. Suriye'yi, İran'ı nasıl savunduysalar ABD'ye karşı, yarın sıra bize geldiğinde yine destekleyecek en büyük ülkeydi. Ayrıca Batı ülkeleri Rusya'ya ambargo uyguladığında, bu ambargoya uymayan nadir ülkelerden biriydik. Nereden nereye 1 anda ilişkiler savaş noktasına geldi.

Mit mustesarlari gorevden alinmalidir ancak bu hicbirseyi cozmez asil gorevden alinmasi gereken kisi en tepede ancak onu gorevden alacak olan halkin beyni yok.

Suriye sinirimiz fahisenin cinsel organina dondu. Kimin girip kimin ciktigi belli degil. Bu sartlarda 70 milyon istihbaratcin bile olsa bu teror olaylarini engelleyemezsin.

Bir kerede tartışmayın polemik çıkarmayın arkadaş hemen stratejik bilgiler ortaya çıkmış sizi Einstein lar

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Ülkeyi yönetenlerin terör konusunda tek bildiği yayın yasağı getirmek.

Bu ne lan rusyaya meydan okuma falan :D adamlar belki de bizi iki kere yok olma tehlikesinden kurtarmışlardır.Rus devrimi olmasa kurtuluş savaşının kazanılması gibi bir ihtimal olamazdı.İkincisi de ikinci dünya savaşında Hitlere dur demeselerdi Hitler bizim ülkemizi de dümdüz edip direk orta doğuya petrole inecekti ki esas amaçlarından biri de buydu.Şimdi Rusyaya meydan okuyanlar görüyorum ve gülüyorum.Başımızdakiler zaten ne yaptıklarını bilmiyolar da burda da bu düşünceleri görmek komik valla.Adamların elindeki nükleer gücün büyüklüğünü öğrenin ondan sonra meydan okuyun.Adamlar 60 yıl önce hidrojen bombası denemesi yapmış sen o adama meydan okuyosun.Amerikanın japonlara yaptığı gibi iki bomba atarlar memleket diye bişey kalmaz ortada.Kesin çözüm.Ondan sonra savaş savaş diyenler arkasına bakmadan kaçar memleketten

Günün en komik fıkrası..

Geçen yıla kadar Rusya her zaman sırtımızı dayayabileceğimiz bir ülkeydi çünkü çıkarlarına tersti bizim yıkılmamız. Suriye'yi, İran'ı nasıl savunduysalar ABD'ye karşı, yarın sıra bize geldiğinde yine destekleyecek en büyük ülkeydi. Ayrıca Batı ülkeleri Rusya'ya ambargo uyguladığında, bu ambargoya uymayan nadir ülkelerden biriydik. Nereden nereye 1 anda ilişkiler savaş noktasına geldi.

Ben de onu diyorum Güray.Bak ABD bir anda nasıl sattı seni.Bir de kalkıp Rusyayı karşına aldın mı bu coğrafyadan yok olur gidersin.Devir ona buna gider yapma devri değil ama esas Polat Alemdarlar Mitin değil ülkenin başında.Senin gücün ne ki Rusyaya kafa tutmaya çalışıyosun.2 bomba atsalar işin biter.Artık devir değişti.Meydanda savaşsan eskisi gibi bir ihtimal alırsın ama artık teknoloji konuşuyor

istihbaratın 4 ağır abisi

CIA, KGB, MOSSAD, MI6

aramızdakilerden bazıları da rusyayı içerden çökertecek

nasıl 1 cehalet bu

İnsan zaten rasyonel temellerde hareket etmez, davranışları önceden kestirilemez.Gücü elinde bulundurduğun zaman sen sen olmazsın.Bununla ilgili psikoloji alanında yapılmış tonla deney var.En basitinden Zimbardo Deneyi'ne bak derim.Bana göre de yapılan bu savaşlar mezhep, din vs saçma sapan işler ama karşında bir şekilde kandırılmış, gözü dönmüş adamlar var.

Mesela önerin nedir? Çıkıp; "Ruslar bu adamlara destek veriyor, biz de Rusya'ya savaş ilan ediyoruz, hadi cepheye beyler" mi desek? Eminim Etiyopya istihbaratı bile bir yerlerde operasyonlara girişiyordur.Bu, dünyanın bir gerçeği.

Mesele eğer kendi hayatını korumaksa şeref, ahlak gibi kavramların hiçbir anlamı yok.En temel içgüdü hayatta kalma içgüdüsür ve adamlar seni öldüren bir terör örgütüne silah vererek senin yaşamına kastediyor.

Biliyorum söylediklerim hiç hoş şeyler değil, hatta belki kan sevdalısı gibi bile gelebilirim sana.Şunu bilmeni isterim ki Afrikalı aç bir çocuk gördüğümde içim acır, gün boyu aklımdan çıkmaz o fotoğraf.Hatta bugün konusunu açacaktım, ailesi tarafından cadı diye evden atılan 2 yaşındaki Afrikalı çocuğun konusunu.

Ama hayat böyle maalesef.

Benim önerim basitti aslında Suriye'den mümkün olduğunca uzak dur, mümkünse seni teğet geçsin. ama bizimkiler ortasından dalmayı tercih ettiler. Bu saatten sonra ne yaparsan yap, o bataklıktan çıkamazsın.

İstihbaratın tek işi Tayyibe kim sövmüş faceden ya da twitterda onu bulmak. Daha çok bomba patlar.

Ruslarla bizim çıkarlarımız hayat da örtüşmez..

Ruslar tamamen pasifize edilsin de diyemiyorsun diğer tarafta kapitalizmin tanrısı var..

Ben dünyadaki dengelerin ÇİN'in ilk mermiyi sıktıktan sonra değişeceğine inanıyorum..

Adamlar karınca gibi çalışıyorlar yarın birgün Çin ABD'nin karşısına çıkacak gel bakalım diyecek..

Bu ne lan rusyaya meydan okuma falan :D adamlar belki de bizi iki kere yok olma tehlikesinden kurtarmışlardır.Rus devrimi olmasa kurtuluş savaşının kazanılması gibi bir ihtimal olamazdı.İkincisi de ikinci dünya savaşında Hitlere dur demeselerdi Hitler bizim ülkemizi de dümdüz edip direk orta doğuya petrole inecekti ki esas amaçlarından biri de buydu.
Hayrına yapmadı ki bunları Rusya,bir çıkarı vardı veya Batı'ya karşı bir misillemesi. Bir de diğer taraftan bakalım Stalin zamanında Türkiye'yi tehdit ediyorlardı. Veya Rus Çarlığı döneminde birçok savaş yapıldı Osmanlı ile aralarında,en azılı düşmanlarımızdandı.Hadi onu bırakalım yakın zamanda Soğuk Savaş döneminde de pek dostça ilişkilerimiz olmadı. Sözün özü, devletlerin dostlukları veya düşmanlıkları konjonktüreldir. Daimi dost veya düşman diye birşey olamaz.Şahsen bugün müttefik olarak gördüğümüz NATO devletleri Pkk'nın en önemli destekçileri. NATO bizi Rusya'ya karşı savunsa yine o kirli geçmişini temizleyemez.

Bu olaydan Rusya ile savaş konuşmak da aşırı abartı tabii o ayrı mevzu...Bugün ülkelerin savaş kompozisyonları çok değişmiş durumda. Biz Rusya ile savaşı elbet göze alamayız,ama emin olun Rusya da Türkiye ile bir savaşı göze alamaz. Onlar eski devirlerdeymiş,şimdi birsürü yöntem var : Ekonomik,teknolojik,siber vb...Ve terörizm...

Kız arkadaşımın ingilizce kursu vardı bugün. Tam patlama olduğu saatlerde başlıyor işte. Patlamanın olduğu yerle kursunun arası 200-300 metre kadar var. Beynimden vurulmuşa döndüm, Allahtan derse girmiş yaklaşık bi 5-10 dakika önce. Yaşadıklarımı siz düşünün.

Bir de ailelerinden vefat edenler var, onlar ne yaşadılar acaba? Nasıl bi acı düşünebiliyo musunuz Türkiye'nin başkentinin en güvenli sayılabilecek bir yerinde.

Hiç bir yer, hiç birimiz güvende değiliz. Can güvenliği bu ülkede malesef kalmamıştır.

Mit kapatılsın Avm yapılsın madem, ne gerek var ki?

Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Bu güzelim ülkeyi bu hale getirenlerin de Allah bin türlü belasını versin.

Ben de onu diyorum Güray.Bak ABD bir anda nasıl sattı seni.Bir de kalkıp Rusyayı karşına aldın mı bu coğrafyadan yok olur gidersin.Devir ona buna gider yapma devri değil ama esas Polat Alemdarlar Mitin değil ülkenin başında.Senin gücün ne ki Rusyaya kafa tutmaya çalışıyosun.2 bomba atsalar işin biter.Artık devir değişti.Meydanda savaşsan eskisi gibi bir ihtimal alırsın ama artık teknoloji konuşuyor

Ama bunu söylersen Rus sempatizanı ilan edilirsin. Yakarız, yıkarız demen gerekiyor.

Biraz tarih araştırırsa insan Kurtuluş savaşında bile bu iki kutupla aynı anda mücadele etmedik, etmemizde mümkün değildir. ABD istemiyorsa, Rusya yaşamanız için çabalar, Rusya istemiyorsa ABD yaşamanız için çabalar ama ikisi de istemiyorsa şansınız çok fazla değildir. Silahı ya ABD'den, ya Rusya'dan alacaksın. Uçağı, Savunma Sistemini. Bunlardan aldığın sistem ile bu ülkelere mi kafa tutacaksın gerçekçi olalım.

Geri
Üst Alt