Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

bazı arkadaşlar MİT'in başında polat alemdar var zannediyor.kendisi hayali bir tv karakteridir hatırlatayım.

Bu bombos dizinin yillardir hala devam etmesi beni hic sasirtmiyor ülke insanlarinin bir kismini gördükce normal karsiliyorum hatta.

Millet kaptirmis kendini gidiyor. Bu ülkenin sonu hic iyi yere varmayacak o kesin bir kere!

Ülkede istifa olmayacağını kabullenmiştik de, 'Ülkeyi yönetenleri eleştiren vatan hainidir' kafasına gelmemiz çok ağır. Yazık bu ülkeye.

Yiğitle yiğit gibi savaşırsın.. kahpeyle yiğitçe savaşamazsın..

Bugün kahpece öldürülenler arasında kardeşin anan baban olsaydı hepimiz biliyoruzki bu şekilde konuşmazdınız..

Kahpeyle, kahpe olalım yani?

Beni en iyi suçsuz yere çocuklarını kaybetmiş ana babalar anlar, siz değil. Çünkü o ana, babalar bilir ölecek olan kendi evlatlarını katledenler değil, kendi evlatları gibi masum olanlardır. Umarım siniriniz geçince saçmaladığınızın farkına varırsınız...

Burda yazan yok da twitter'da ekşi'de bu tip yazıları görmek mümkün. Daha ülkenin içindeki Cizre'yi Sur'u temizleyemiyoruz adamlar gelmiş Suriye'ye girelim diyor. Girip de ne yapacaz ? Bir bakıp çıkarız heralde. Zaten Rusya ile savaşın eşiğindeyiz. Sınırı geçmek demek savaş demek. Öyle kolay değil savaşa girmek. Bunu yazanlar ilk önce kendileri gitsin çünkü vatan için yeterince şehit verdik.

Karşılık falan da veremeyiz, CoD'dan campaign mi atıyorsunuz ?

Hepimiz biliyoruz pkk 4 yıldan beridir silahlandı her tarafa bombalar tuzakladı..

Temizleyemedik değil cizre temizlendi, sur bitmek üzere.. idil ve nusaybin de şerefsizlerden köpeklerden temizlenecek..

Ama tekrar diyorum 4-5 yıldır hükümet buna göz yumdu çözüm süreci saçmalığından dolayı..

Suriye'ye girip girmeme ye gelince.. Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması gerek..

Ama ülkemizin can damarında kahpece milletimize saldırıyorlar bunun da elbet bi karşılığı olur benim demek istediğim bu..

Bi mesaj verildi bi mesaj gönderilir elbet..

Bunu diyorsan ondan farklı değilsin, o şerefsizse yorumu sana ve forum üyelerine bırakıyorum. Ben yakıştıramıyorum bir hücre Suriye,Irak,Rusya,Abd fark etmez ortaya çıkacak alakasız, masum insanları katledecek ve ben bununla övüneceğim, sevineceğim öyle mi? Daha Terörist olmadım, olmayada hiç niyetim yok. Bu olayı yapan, destekleyen, planlayan şerefsizdir ben değilim olmaya da hiç niyetim yok.

Bizim atalarımız bize arkadan vurmayı, terör ile masumları katletmeyi değil, yiğitce, arkadan vurmadan savaşmayı öğretti ve vatanımızı savunmayı öğretti. Sizi bilmem.

Rusları patlatalım demiyorum ama günümüzde böyle bir kafa yok. Düşmanların en pis yöntemlerle üzerine geliyorsa senin de cevapların olmalı.Rus sivil patlatmazsın ama Rus askerlerine karşı savaşanlara silah verirsin vs. Çıkalım meydana birebir kapışalım işi yüzlerce sene önceymiş.

Birazcik haysiyeti olan birazcik insanligi olan adamlar coktan görevini birakmisti bu olaylara önlem alamayan en kücük pozisyondan en büyük en önemli pozisyona kadar istifa ederlerdi.

Ama nerede o yürek nerede o sorumluluk. Hic kimse sucu kabul etmez bizim ülkede, hep baskalari suclu olur. Yok dis mihraklar yok paralel yok Feto yok Ruslar yok sunlar yok bunlar. MIT denen kurumda calisanlar ne boka yariyor ve neden hala görevdeler bunca olaylardan sonra? Insan utanir lan utanir, ülkenin güvenligi böyle yavsaklara kaldi ya daha ne diyeyim ben.

Hepimiz biliyoruz pkk 4 yıldan beridir silahlandı her tarafa bombalar tuzakladı..

Temizleyemedik değil cizre temizlendi, sur bitmek üzere.. idil ve nusaybin de şerefsizlerden köpeklerden temizlenecek..

Ama tekrar diyorum 4-5 yıldır hükümet buna göz yumdu çözüm süreci saçmalığından dolayı..

Suriye'ye girip girmeme ye gelince.. Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması gerek..

Ama ülkemizin can damarında kahpece milletimize saldırıyorlar bunun da elbet bi karşılığı olur benim demek istediğim bu..

O yerler kolay kolay temizlenmez, hala sınırlar açık hala Ypg ve pyd kanadındaki teröristler içeri girmeye devam ediyorlar. Halk onlara destek veriyor. Bugün temizledim zannedersin yarın yine pislenir. Kendi sınırları içerisindeki küçük bir ilçeyi de zar zor kontrol altına alıyorsak bu ülkeden beklentileri sıfıra indirelim. Suriye meselesinde ypg'yi ABD ve Rusya destekliyor. Suriye topraklarının kuzeyinde bir Kürt devleti kurulması kesinleşti gibi. Kalan yerlerde rejime Rusya, Lübnan, İran destek veriyor. Muhalifleri Türkiye, Suud destekliyor onlar da sattı muhalifleri Türkmendağı'nda ve Halep'de gördük. ABD bize izin vermeden Suriye topraklarının 50 metre bile geçemeyiz.

Beyler şimdi saldırıyı kim yapmış belli bir şey var mı ? İşid pkk el nusra ??

Rusları patlatalım demiyorum ama günümüzde böyle bir kafa yok. Düşmanların en pis yöntemlerle üzerine geliyorsa senin de cevapların olmalı.Rus sivil patlatmazsın ama Rus askerlerine karşı savaşanlara silah verirsin vs. Çıkalım meydana birebir kapışalım işi yüzlerce sene önceymiş.

Günümüzde benim gibi düşünenler çok olsa zaten Dünya bu halde olmaz.

Rusya PKK'ya silah veriyor diye adama şerefsiz, alçak, kahpe diyoruz sonra aynı şeyi yapmaktan bahsediyoruz bu normal mi? Bana normal gelmiyor, bazılarına normal gelebilir onu anlarım ama dünyanın neresinde olursa olsun yapılan terör faaliyetlerini destekleyenleri anlayamam, benim için onların bugün bu saldırıyı yapanlardan farkı yoktur.

Ülke'de 8 katliam oldu, 557 ölüm.Arsızlık var,Pişkinlik var,Araştırılsın yok.1 istifa yok.Çünkü; haysiyet yok, onur yok.

İlginç bir ayrıntı;

Bugün Eşref Bitlis Paşa'nın ölüm yıldönümüymüş.

Ve yıllar sonra bugün üst düzey askrri kurumların olduğu yerde bu saldırı yapılıyor.

Kahpeyle, kahpe olalım yani?

Beni en iyi suçsuz yere çocuklarını kaybetmiş ana babalar anlar, siz değil. Çünkü o ana, babalar bilir ölecek olan kendi evlatlarını katledenler değil, kendi evlatları gibi masum olanlardır. Umarım siniriniz geçince saçmaladığınızın farkına varırsınız...

Bi mesaj şart bunu ülkemizdeki çoğunluk böyle düşünüyordur..

Dostoyevskilere gogollara tolstoylara saldırılmaz zaten, bir iki putin-stalin indirilecektir..

Senin ülken daha saldırıyı kimin yaptığını tespit edemiyor. Onu geçtim, bu ülkenin istihbaratı nerede ? çay falanmı içiyorlar ? kaçıncı patlama bu ?
Daha patlamaya engel olamıyorsun, Rusya'yı işgal edeceklermiş.

Senin ülken daha saldırıyı kimin yaptığını tespit edemiyor. Onu geçtim, bu ülkenin istihbaratı nerede ? çay falanmı içiyorlar ? kaçıncı patlama bu ?
Daha patlamaya engel olamıyorsun, Rusya'yı işgal edeceklermiş.

Yarın sabah namazını kremlin'de.. öğle namazını Paris'de Abd büyük lokma olduğu için yatsı namazına da onu yetiştirirdik..

Bi mesaj şart bunu ülkemizdeki çoğunluk böyle düşünüyordur..

Dostoyevskilere gogollara tolstoylara saldırılmaz zaten, bir iki putin-stalin indirilecektir..

Yanıldığını umut ediyorum. Ve bu tartışmayı burada sonlandırıyorum.

Bize veya insanlara saygınız yok bari ölen askerlere saygınız olsun bu gece, burada böyle şeyler. Terörü savunduğunuzun bir an önce farkına varmanızı diliyorum ayrıca.

Millet yine kendi kendine gaza gelmeye başlamış

Kurtlar Vadisinin etkileri Polat Alemdar girer Rusya'ya merak etmeyin

Birazcik haysiyeti olan birazcik insanligi olan adamlar coktan görevini birakmisti bu olaylara önlem alamayan en kücük pozisyondan en büyük en önemli pozisyona kadar istifa ederlerdi.

Ama nerede o yürek nerede o sorumluluk. Hic kimse sucu kabul etmez bizim ülkede, hep baskalari suclu olur. Yok dis mihraklar yok paralel yok Feto yok Ruslar yok sunlar yok bunlar. MIT denen kurumda calisanlar ne boka yariyor ve neden hala görevdeler bunca olaylardan sonra? Insan utanir lan utanir, ülkenin güvenligi böyle yavsaklara kaldi ya daha ne diyeyim ben.

Zaten teröristlerin istedigide bu degilmi renkdas???ülkede kaos yaratmak,her bombali eylemden sonra hükümetler istifa etse,bizim gibi terörün göbeginde olan ülkelerde 3 ayda bir secim yapmak zorunda olursun... misal en büyük sorumlu istihbarat,ama simdi istihbartin basindaki adami pat diye görevden alamassin..Örnek Fransada bomba patliyor Fransiz halki o hükümede devlete tam destek veriyor,hemde paris sokaklarina sanarsin askeri darbe düzenlenmis...birakin Fransiz halkini bütün dünya destek oluyor,hatta ülkemizdeki bazi aklieveller profillerine fransiz bayragi ile süslüyor,ama ayni kisiler bakiyorsun bizde bomba patladiginda ,teröristlerden daha cok sevinecekler nerdeyse,cünkü bu sekilde hükümeti elestirebilecekler...yazik bu durumlarda tamamen siyasetten arinip,birlik olmaliyiz...baska TÜRKIYE yok...

Sınır kapısı açık kimin geldiği kimin geçtiği belli bile değil.Hırsızıda girdii,teröristide girdi ne üdü belli olmayan insanlarda girdi.
Ülke bu haldeyse her ay bi yerlerde patlama sesi geliyorsa bunun sorumlusu ülkeyi yönetemeyenlerdir..
Biri çıkıpda bu olaylar ağrıma gidiyor istifa ediyorum demez.Kuru kuru laflarla geciştir sonra 2 günde unutur zaten halk.
Reyhanlı unutuldu
Suruç Unutuldu
Ankara Gar önündeki patlama unutuldu
Sultanahmet patlaması unutuldu
Bugunkü Ankaradaki patlamada unutulur ölen öldüğü ile kalır yakınlarıda hergün ölür.
İstifa edende olmaz şurda hata ettik diyende olmaz..

Geri
Üst Alt