Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.289
- 0
- 341
Bu ne lan rusyaya meydan okuma falanadamlar belki de bizi iki kere yok olma tehlikesinden kurtarmışlardır.Rus devrimi olmasa kurtuluş savaşının kazanılması gibi bir ihtimal olamazdı.İkincisi de ikinci dünya savaşında Hitlere dur demeselerdi Hitler bizim ülkemizi de dümdüz edip direk orta doğuya petrole inecekti ki esas amaçlarından biri de buydu.Şimdi Rusyaya meydan okuyanlar görüyorum ve gülüyorum.Başımızdakiler zaten ne yaptıklarını bilmiyolar da burda da bu düşünceleri görmek komik valla.Adamların elindeki nükleer gücün büyüklüğünü öğrenin ondan sonra meydan okuyun.Adamlar 60 yıl önce hidrojen bombası denemesi yapmış sen o adama meydan okuyosun.Amerikanın japonlara yaptığı gibi iki bomba atarlar memleket diye bişey kalmaz ortada.Kesin çözüm.Ondan sonra savaş savaş diyenler arkasına bakmadan kaçar memleketten
Ben de sana ABD ve İngiltere Rusya'ya yardım etmese Almanya onları dümdüz ederdi derim
Bu kadar da abartılmaz
Rus ergenleri de nükleerin ardına saklanıp kendilerini bir şey sanıyor aynı onlar gibi konuşmuşsun da nükleer atmak çok uç nokta bir iş
Onu genelde savaş olmaması için ülkelere göz dağı olarak yapıyorlar
Türkiye'yi o kadar hafife alma bir şey yapabilse Rusya çoktan yapardı zaten
Türkiye güçlü bir ülke ama tüm bu yaşanan patlamalar hep akp yüzünden Suriye politikasıyla güvenlik sorunu yarattı
Acilen bu akp'den kurtulmak şart oldu
Şu Rusya'yı övenleri, ABD kötü polis Rusya iyi polis tiyatrosuna kananlara çok gülüyorum
İkisi de aynı Suriye de bu iyice net olarak görüldü
Rusya ekonomisine yapılan darbelerden sonra iyice ABD gibi siyonistlerin uşağı haline geldi
Büyük İsrail'e dönüşecek sözde kürt devletini kurmak için onların da tam gaz gaza gelerek hareket etmesi buna çok iyi bir delil
Rusya gözünün içine baka baka Suriye'de ki kürt koridoru için her şeyi yapacak sen eyv abi çekeceksin niye çünkü ONLARDA NÜKLEER var

O koridor tamamlansa pkk çok daha güçlü gelecek senin karşına ve sıra senin ülkene gelecek.
Herifler senin yaşamına geleceğine kastediyor sen ne diyorsun
Rusya ile savaş zaten olmayacak bence ama senin ki gibi bir kabullenme de asla olmamalı
Bu ülkede ki über yabancı hayranlığı başka hiç bir yerde yoktur kesinlikle
Ayrıca Türkiye'de nükleer silah olmadığını nereden biliyorsunuz?
Pakistan bile yapabiliyorsa Türkiye istediği taktirde çok rahat yapar
Ama tabii yapsa bile gizlemek zorunda yoksa büyük bir ambargo ile karşı karşıya kalır
Ve tabi Irak'a yapılan işgal bahanesi gibi şeyler bize de yapılabilir ben bizde de olabileceğini düşünüyorum
Onlar da kolay kolay savaş açamazlar bize cesaretleri olsa çoktan yapmışlardı zaten
Rusya bizi yense bile kendileri de bizden çok büyük darbe yer bunu da unutma.
Bu ülkede ki insanların ezik psikolojisine hayranım cidden

Son düzenleme: