Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

Bu ne lan rusyaya meydan okuma falan :D adamlar belki de bizi iki kere yok olma tehlikesinden kurtarmışlardır.Rus devrimi olmasa kurtuluş savaşının kazanılması gibi bir ihtimal olamazdı.İkincisi de ikinci dünya savaşında Hitlere dur demeselerdi Hitler bizim ülkemizi de dümdüz edip direk orta doğuya petrole inecekti ki esas amaçlarından biri de buydu.Şimdi Rusyaya meydan okuyanlar görüyorum ve gülüyorum.Başımızdakiler zaten ne yaptıklarını bilmiyolar da burda da bu düşünceleri görmek komik valla.Adamların elindeki nükleer gücün büyüklüğünü öğrenin ondan sonra meydan okuyun.Adamlar 60 yıl önce hidrojen bombası denemesi yapmış sen o adama meydan okuyosun.Amerikanın japonlara yaptığı gibi iki bomba atarlar memleket diye bişey kalmaz ortada.Kesin çözüm.Ondan sonra savaş savaş diyenler arkasına bakmadan kaçar memleketten

Ben de sana ABD ve İngiltere Rusya'ya yardım etmese Almanya onları dümdüz ederdi derim

Bu kadar da abartılmaz

Rus ergenleri de nükleerin ardına saklanıp kendilerini bir şey sanıyor aynı onlar gibi konuşmuşsun da nükleer atmak çok uç nokta bir iş

Onu genelde savaş olmaması için ülkelere göz dağı olarak yapıyorlar

Türkiye'yi o kadar hafife alma bir şey yapabilse Rusya çoktan yapardı zaten

Türkiye güçlü bir ülke ama tüm bu yaşanan patlamalar hep akp yüzünden Suriye politikasıyla güvenlik sorunu yarattı

Acilen bu akp'den kurtulmak şart oldu

Şu Rusya'yı övenleri, ABD kötü polis Rusya iyi polis tiyatrosuna kananlara çok gülüyorum

İkisi de aynı Suriye de bu iyice net olarak görüldü

Rusya ekonomisine yapılan darbelerden sonra iyice ABD gibi siyonistlerin uşağı haline geldi

Büyük İsrail'e dönüşecek sözde kürt devletini kurmak için onların da tam gaz gaza gelerek hareket etmesi buna çok iyi bir delil

Rusya gözünün içine baka baka Suriye'de ki kürt koridoru için her şeyi yapacak sen eyv abi çekeceksin niye çünkü ONLARDA NÜKLEER var :D

O koridor tamamlansa pkk çok daha güçlü gelecek senin karşına ve sıra senin ülkene gelecek.
Herifler senin yaşamına geleceğine kastediyor sen ne diyorsun

Rusya ile savaş zaten olmayacak bence ama senin ki gibi bir kabullenme de asla olmamalı

Bu ülkede ki über yabancı hayranlığı başka hiç bir yerde yoktur kesinlikle

Ayrıca Türkiye'de nükleer silah olmadığını nereden biliyorsunuz?

Pakistan bile yapabiliyorsa Türkiye istediği taktirde çok rahat yapar

Ama tabii yapsa bile gizlemek zorunda yoksa büyük bir ambargo ile karşı karşıya kalır

Ve tabi Irak'a yapılan işgal bahanesi gibi şeyler bize de yapılabilir ben bizde de olabileceğini düşünüyorum

Onlar da kolay kolay savaş açamazlar bize cesaretleri olsa çoktan yapmışlardı zaten
Rusya bizi yense bile kendileri de bizden çok büyük darbe yer bunu da unutma.
Bu ülkede ki insanların ezik psikolojisine hayranım cidden :D

Son düzenleme:
Denemesi yapılmadan kullanılan bir silah değildi ama.Bunların olacağı bilene bilene kullanıldı o bombalar.İki bomba atıldı ve atılma zamanları arasında 2-3 gün süre var.İlkini atıp sonucunu görenler ikincisini neden attı o zaman derim ben de?

Denemeleri biliyorum ancak denemelerde kullanılanlar o bombaların bayağı hafifletilmiş versiyonları.Truman savaşı kazanmak için alelacele attırdı.Fizibilite çalışması o kadar derin değildi.

Nükleer silah kullanımı demek sadece bize değil Dünya ya mesajdır. Merak etme özellikle tehlike altında olan Avrupa bile buna karşı birlik oluşturup cevabını vermek ister. Buna benzer hiçbir savaş suçu işlenmemiştir tarihte hiroşima vakasından sonra, bütün Dünya bunu kullanmayacağına dair anlaşmalar yapmıştır. Hatta uranyum zenginleştirmesini bile denetleyen örgütler var, teamüllerin dışına çıkarsa anlaşmayı çiğnemiş muamelesi görür. Bu da o ülkeye karşı savaş ve ya buna benzer yaptırımları gerektirir. Nükleer silahlanma sadece diplomatik alanlarda koz görevi görmek dışında şu anda manasız bir şeydir, zira bir ülke başka bir ülkeye karşı kullanırsa nükleer bir savaş ihtimalini bile doğurabilir bu da Dünya'nın sonunu getirebilir. E mantık olarak kimse bunun olmasını istemez.

Sent from my iPad using Tapatalk

Anlaşmaları imzalayıp gizli gizli nükleer silah geliştirmeye devam edenlerin olduğunu az çok sende tahmin ediyosundur.Yani anlaşma imzalamak bişeylerin gizliden yürütülmesine engel değil.Zaten nükleer bir savaş çıkmasın diye ABD,Rusya gibi ülkeler diğer ülkelerin nükleer silah bulundurmasını istemiyor.Yoksa o silahlar kendilerine karşı kullanılacak biliyorlar ve kendileri gizli gizli çalışmalar yaparken bütün diğer silahları temizliyorlar ki sonuçta artık devir değişti.Elindeki nükleer güç ne kadar büyükse sen de o kadar büyüksün.Ordu büyüklüğü eskilerde kaldı artık

CNN Türk’te Mirgün Cabas’ın konuğu güvenlik analisti Metin Gürcan’dı. Gürcan*“Daha önce böyle bir saldırı ile karşılaşmadık. Daha önce bir intihar saldırısı olmuştu, fakat araçlı bir saldırı değildi. Araçlı olması sebebiyle bu tarz bir saldırı ilk kez diyoruz”*dedi.
Emniyet İstihbarat eski Daire Başkanı Sabri Uzun ise bombanın cinsinin, IŞİD saldırısını işaret ettiğini söyledi.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Ölü sayısı 50 civarına yakınsa o saldırı yüzde 90 IŞİD bağlantılıdır.Ankaradakiler,suruçtaki patlama,Reyhanlıdaki patlama.Bunlar hep onlarla bağlantılı.Böyle aşırı miktarda patlayıcıyı kullanan bu şerefsizler

rus uçağını vuran hava kuvvetlerinin önünde bomba patlatılıyorsa,

kandil'i dümdüz eden hava kuvvetlerinin önünde bomba patlatılıyorsa,

işid'i vuran incirlik hava üssüne sahip hava kuvvetlerinin önünde bomba patlıyorsa,

failler bellidir!!

10168151_1108578575867503_9100163637770082474_n.png

lkemizin Başı Sağolsun - GALATASARAY.OR

kobane ye yardım götüren gençlerin katledilmesine üzülmeyenler, ankara emek barış demokrasi mitinginde olan katliama üzülmeyenler, bu katliama üzülecek mi şimdi? yoksa sıranın kendilerine gelmesini mi bekleyecekler? bu katliamlara susan herkesin payı var bu olayda. ama farkında değiller. en acısı da o, onlar için.

Siyasetçilerimiz kınama açıklamalarını yapmış, cumhurbaşkanın talimatıyla geniş çaplı bir operasyon da başlatılırsa bir iki haftaya olayı unuturuz.

Su her saldirida ayirim yapan insanlarin agizina kürekle vurmak istiyorum ama bu terörü yapanlardan ne farkim kalir.

Adam degil, önce insan olun!

Devletimizin istihbaratı suriyeye 4 adam gönderip Türkiyeye 8 füze attıracak süleyman şah türbasına saldırarak savaş gerekçesi üretecek ne idüğü belirsiz iran uzantılarından oluşuyor. Bu uzantılar tonlarca patlayıcının güneydoğuya askerin polisin geçiş güzergahlarına taşınmasına göz yumdu ankaradakinede göz yummuştur belki ortak icra etmişlerdir. Mevcut iktidar partisinin aç köpekleri para için altlarına önlerine yatmayacağı saldırmayacağı kimse yok. Şimdi bunu bahane edip suriyeye mehmetçiği sokmaya çalışabilirler. Başkanlık olsaydı bunlar olmazdıda derlermi acaba. Cemaate kimlerin burs verdiğinin himmet verdiğinin peşinde koşmaktan gerçek teröristleri takip etmemişler.

Bir devletin içinde cinayet işleniyorsa insan ölüyorsa sorumlu bellidir çok uzaklara gitme demişti Obama ya Erdoğan geçmişte.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

ISID,PKK,DAES her ne .oksa benim memleketimin başkentimin ortasında tam kalbinde bomba patlatabiliyorsa çok büyük sıkıntı var aga. Artık topyekün savaş mı olur ne olursa biz hazırız tecilini bozdurmayan Mustafa en adi şerefsizdir. Er eksikliği mi profesyonel asker eksikliğimi mühimmat eksikliği mi artık neyse bir sıkıntı var bu işte 5-10 dangalağı yok edemedik anasını satıyım 30 senedir. Başlarım riskine miskine yığın orduyu doğuya ilan et seferberliği ne olacaksa olsun. Mantıklı düşündükte ne oldu bu zamana kadar sürekli düşman kazanıyoruz.

ne kadar çok bilmiş insan var bu forumda... birisi ABD dıyor Diğeri Rusya bizi dümdüz eder diyor... öbürü bizim çapımız ne ki ? diyor...

ya Particiliği bırakında bir kere olsun '' Bir Kerecik Olsun'' kendi ülkenizin yanında olun ayıptır ya... bu nasıl vatandaşlıktır..

Akp'yi sevmıyor olabılırsın , Chp'den nefret edıyor olabılırsın , Mhp'den hoşlanmıyor olabılırsın ama burası senin yaşadığın topraklar be kardeşim !! bir kere olsun kendi toprağını savun be..

Elinizden gelse ABD ve Rusya'nın yanına gidip Türkiye'ye karşı savaşacaksınız... yazık valla tüm yorumları okudum yazık...

osmanlı devleti 600 küsur yıl yaşadı içerisinde her milletten inançtan dinden insanlar vardı ve böylesine insanları arasında toplum içinde ayrışma olmadı

ama 100 yıllık cumhuriyetimizde insanlar arası ayrışma hiç eksik olmadı ve simdi en güclü halinde

mohaçta,çanakkalede sırt sırta savaşan şehit olan türkü kürdü çerkezi vs simdi nerdeyse birbirini kesecek vaziyette

bence siyaset yapmaya gerek yok illaki bu işlerin sorumluları var ama artık öyle bir hale geldik ki bu olaylar karşısında siyaset yapmaktan birbirimizin doğruları görmesini engeller hale geldik.Çözüm aramak yerine kavga etmemizi isteyenler bu işleri yapanlar zaten.Bugün orda ölenler akp,li yada chp,li yada mhp,li diye seçilmedi.

Bu saldırı hepimize yapıldı hiçbirimiz ayırt edilmeden o yüzden artık şu siyaseti bırakalım da kardeş olduğumuzu hatırlayıp tepkimizi koyalım.

Sen gel milleti savaşın eşiğine sok, berbat bir dış politika izle, bütün dünya ülkeleri ile düşman ol. Ondan sonra gel buraya ülkeni niye desteklemiyosun diye milleti sorgula ...

Yok öyle yağma.

Bugün Türkiye'nin içinde bulunduğu durum AKP ve ona oy verenlerin sorumluluğundadır.
O Cumhurbaşkanını ve hükümetini ben seçmedim. Beni temsil etmiyor.
Onların verdiği yanlış politik kararların sonuçlarını ben değil, hükümet ve onun seçmeni ödemeli.

Sen bizim yanımızda olun diye ağlıyacağına, oy verdiğin hükümet işini yapsın diye ağla.

Ülke savaşa girmesin diye eleştiriyoruz, yok efendim Rus sevici, Putin sevici.
Ne halt yerseniz yiyin, gidin savaş açın Rusyaya, Suriyeye. Kimse sizi tutmuyor.

Ülkenin hali ortada, dolar, euro fırlamış, elektrik faturası, doğalgaz faturası adı altında hırsızlık yapılıyor.
SGK insanların sağlık hizmetleri ödememek için elinde geleni yapıyor.

Herif hükümeti ve politikasını eleştireceğine, gelmiş hükümeti eleştiren adamı eleştiriyor.

Son düzenleme:
ne kadar çok bilmiş insan var bu forumda... birisi ABD dıyor Diğeri Rusya bizi dümdüz eder diyor... öbürü bizim çapımız ne ki ? diyor...

ya Particiliği bırakında bir kere olsun '' Bir Kerecik Olsun'' kendi ülkenizin yanında olun ayıptır ya... bu nasıl vatandaşlıktır..

Akp'yi sevmıyor olabılırsın , Chp'den nefret edıyor olabılırsın , Mhp'den hoşlanmıyor olabılırsın ama burası senin yaşadığın topraklar be kardeşim !! bir kere olsun kendi toprağını savun be..

Elinizden gelse ABD ve Rusya'nın yanına gidip Türkiye'ye karşı savaşacaksınız... yazık valla tüm yorumları okudum yazık...

Kardeşim biz kimsenin yanında savaşmayız.Bizim dediğimiz haddimizi bilelim,bir savaş çıktığında bu ülkenin ne hale gelebileceğini az çok gördüğümüzden öyle diyoruz.Yoksa Rusya sevicisi değilim ben ama adamın gücünü de inkar edip ''siz kimsiniz lan'' diye bazıları gibi çığırtkanlık mı yapalım.Benim olmayan bir savaşa ben niye gireyim.Suriye olayını kaşıyıp bu duruma getiren de bizim başımızdakiler.Bir savaş çıkarsa da emin ol yine bazıları pılısını pırtısını toplayıp bu ülkeyi terk edecek.Onların kim olduğunu sen de az çok bilirsin

Geri
Üst Alt