Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

PKK, IŞID, vs hepsi yapmış olabilir, benim takıldığım nokta başbakanın açıklamasındaki "Suriye'den sızan" kelimesine ben sade vatandaş olarak "Suriyelileri sorgusuz sualsiz alıyorsunuz, Türkiye'nin dört bir tarafına kontrolsüz dağılıyorlar ama içinde teröristi de var, katili de var. Yarın bu bizde güvenlik sıkıntısı yaratacaktır" diyorsam ve sen o zaman Dışişleri Bakanı olarak sade vatandaşın gördüğünü göremiyorsan, ben bu işi becerememişim arkadaş diyerek sorumluluğunu kabul edeceksin ve gereğini yapacaksın.

Ayrıca sırf bunlar ne yapıyorsa doğru yapıyor diyerek , ben üstteki cümleyi yazdığımda bu forumda karşı çıkan arkadaşlar vardı, bu işi savunanlar vardı bir kısmı hala forumda şimdi onlara soruyorum vicdanınız rahat mı?

Turkey: 'Undercover cop' beaten and shot by Kurd militia in Istanbul *GRAPHIC* - YouTube

2 gün önce olan olay.

Kanım dondu , demek ki bireysel silahlanmaya daha fazla önem vermek gerekiyormuş.

Adamın biri biyerde bulduğu polis rozetini taşıyormuş. Asında adam polis muhbiriymiş öyle diyeyim. Asıl işi mermer ustası. İşinden evine dönerken DHKPCli bir grup tarafından önce darp edilip ardından karnına tek kurşun sıkılıyor. Hastanede yaşam mücadelesini kaybediyor.

Bakın burası İstanbul Gazi Mahallesi, evime uzaklığı 15 dk. Keza Taksime , Eminönüne otobüsler kalkan bir yer Gazi mahallesi.

Yani olurda oraya işiniz düşerse yada yanlışlıkla oradan geçerseniz , önünüzün kesilmesi , kimlik kontrolü yapılması , darp edilmeniz veya karnınıza kurşun sıkılması muhtemel.

Soruyorum Emniyet ne işe yarar ? Gerçekten polis arabasının bile devriye atamadığı bir ilçe de masum insanlar kendi adaletini kendi aramaya başlarsa o zaman seyreyleyin cümbüşü...

tcz

Bunu görmemiştim, vallahi şahsen bireysel silahlanmaya karşı değilim yeter ki her ipini koparana silah verilmesin...

Moderatör tarafında düzenlendi:
forumdaki pkk yalakçıları hemen ypgyi savunmaya geçmiş..yok onlar yapmazmış yok mit suriyeye girmek için yapmış..tabi ypg-pkk barış güvercini uçurur onlar sevgi -barış örgütü dimi..az önce diyarbakırdaki askeri araca saldırıyıda kendi kendimize yapmışızdır..biraz adam olunda milletinizi savunun yeter be...

Onların milleti Kürt milleti zaten,pkk yalakçıları dediklerinin.

birileri yine bişeylerin peşinde
fazla dolaşmayın beyler

bir sürü komple teorisi üretilebilir genel kurmay baskanlıgı suriyeye izin vermiyor diye yapılmış olabilir yada rusya gözdagı vermiş olabilir pkk yapmış olabilir vs vs benim anlamadıgım nokta sen 2 yıl önce davul zurnalarla ypg yi türkiye üzerinden geçirip sonra karınlarını doyurup suriyeye geçirirken bişe yoktu şimdi noldu ypg zaten teröristi.

Boş laf bunlar.. Saydığını yapılacak olsa amerikada avrupada hergün bomba patlaması lazımdı..Yok rusyadan aldım yok şuraya sattım mitin tek görevi, bu istihbarat karşı istihbarat gibi terimleri bilmediğin için mantık yürütme çabasındasın..Mit şuan sadece twitter da Cumhurbaşkanına hakaret edenleri avlama peşinde görevi bu ve onları savunan çomarlarda ülkenin içine etti..Kimin ne yapaağını mit bilir. Ayrıca Jandarma istihbarat ve polis istihbarat da bilir..Yıllardır olmayan patlamalar olmuş Reyhanlı suruç ankara garı dünkğü olay vs vs hala birilerinin suçu yok dye çırpınıyosunuz..Ayıp .. Evet suçlu biz halkız yönetenlerde suç yok haşa çünkü cahil koyun ve kasabı korumaya çalışan koyunuz hemde.. Neyse sinirliyim fazla konuşmayalım

Eğer bana ithafen dediysen hangi lafımdan yönetenleri savunduğumuda yazarmısın ? Boşuna demogoji yapmışsın.Merak edip sordum sadece burda insanlara muhalefet olma maksatlı yazmadım ki ne o kadar vaktim var nede bunun zamanı.İstihbarat ve karşı istihbarat terimlerini bilmediğimi farzet.Herşey'den haberi olur diyorsun da sorum da burda başlıyor eğer okuduğunu anladıysan.Mantık yürütüp nasıl olcağına dair soruma cevap istemişim sen bunu bilgisizliğimle bağdaşdırmışsın.MİT bilir diyorsun ama bunun nasıl olacağına dair zarf kullanmışım sen o bilir şu da bilir diye ezbere konuşmuşsun.Neyse insanı birşeyler yazdığına pişman etmeyi başarıyorsunuz uzatmaya gerek yok.

"Hükümetimizi, Cumhurbaşkanımızı yıpratmak suretiyle birliğimize, beraberliğimize kasteden dış mihraklar ve milletin iradesini hiçe sayarak hükümeti yıkmaya çalışan hainler, cevabını en sert biçimde alacaktır. İleri demokrasi yolunda ilerleyen Yeni Türkiye'nin yükselişini ve istikrarımızı bozamayacaksınız."

AN-ÇO-DER (Anadolu Çomarları Derneği)

Siz Türkiye'ye nasıl giriyor bu insanlar diyorsunuz da adamlar ta Suriyeden Fransa'ya gelmişlerdi mülteci modunda Yunanistan da Makedonya da yardım kamplarında kalmışlardı.
Zaten antep te filan neler dönüyor fransızlar gizli kamera ile çekmişler bizim burdan araplar filan dikkat çekmemek için önce Antalya ya bilet alıyorlar ordan otobüsle Kilis e gidiyorlar orda birini arıyorlar bunları gelip lüks bir hotelden alıp motosiklet le Suriye tarafına geçip IŞİD e katılıyorlar. Akıl mantık işi değil gidenlerin içinde bankacı var doktor var çoluk çocuk ailesiyle birlikte gidiyor, 14-15 yaşında ablasının pasaportunu çalıp giden el kadar kızlar bile var.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

"Hükümetimizi, Cumhurbaşkanımızı yıpratmak suretiyle birliğimize, beraberliğimize kasteden dış mihraklar ve milletin iradesini hiçe sayarak hükümeti yıkmaya çalışan hainler, cevabını en sert biçimde alacaktır. İleri demokrasi yolunda ilerleyen Yeni Türkiye'nin yükselişini ve istikrarımızı bozamayacaksınız."

AN-ÇO-DER (Anadolu Çomarları Derneği)

Bu mallar da neyin nesi?

Bu Halk nasıl bu kadar kör olabiliyor aklım almıyor.
tape-2.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt