Soruyorum Emniyet ne işe yarar ?
tcz
oglum kolay soru lan bu, cumbabanizi koruyor iste emniyet, ama halk patlayip duruyor. 2016'de 2 ayda 2 patlama oldu sanirim, belkide daha fazla olmusdu ben kacirmis olabilirim
Soruyorum Emniyet ne işe yarar ?
tcz
Turkey: 'Undercover cop' beaten and shot by Kurd militia in Istanbul *GRAPHIC* - YouTube
2 gün önce olan olay.
Kanım dondu , demek ki bireysel silahlanmaya daha fazla önem vermek gerekiyormuş.
Adamın biri biyerde bulduğu polis rozetini taşıyormuş. Asında adam polis muhbiriymiş öyle diyeyim. Asıl işi mermer ustası. İşinden evine dönerken DHKPCli bir grup tarafından önce darp edilip ardından karnına tek kurşun sıkılıyor. Hastanede yaşam mücadelesini kaybediyor.
Bakın burası İstanbul Gazi Mahallesi, evime uzaklığı 15 dk. Keza Taksime , Eminönüne otobüsler kalkan bir yer Gazi mahallesi.
Yani olurda oraya işiniz düşerse yada yanlışlıkla oradan geçerseniz , önünüzün kesilmesi , kimlik kontrolü yapılması , darp edilmeniz veya karnınıza kurşun sıkılması muhtemel.
Soruyorum Emniyet ne işe yarar ? Gerçekten polis arabasının bile devriye atamadığı bir ilçe de masum insanlar kendi adaletini kendi aramaya başlarsa o zaman seyreyleyin cümbüşü...
tcz
forumdaki pkk yalakçıları hemen ypgyi savunmaya geçmiş..yok onlar yapmazmış yok mit suriyeye girmek için yapmış..tabi ypg-pkk barış güvercini uçurur onlar sevgi -barış örgütü dimi..az önce diyarbakırdaki askeri araca saldırıyıda kendi kendimize yapmışızdır..biraz adam olunda milletinizi savunun yeter be...
Diyarbakırda 6 askerimiz sehit olmuş.
Amin renkdas Allah sonumuzu hayır etsin.Allah rahmet eylesin.;(
Boş laf bunlar.. Saydığını yapılacak olsa amerikada avrupada hergün bomba patlaması lazımdı..Yok rusyadan aldım yok şuraya sattım mitin tek görevi, bu istihbarat karşı istihbarat gibi terimleri bilmediğin için mantık yürütme çabasındasın..Mit şuan sadece twitter da Cumhurbaşkanına hakaret edenleri avlama peşinde görevi bu ve onları savunan çomarlarda ülkenin içine etti..Kimin ne yapaağını mit bilir. Ayrıca Jandarma istihbarat ve polis istihbarat da bilir..Yıllardır olmayan patlamalar olmuş Reyhanlı suruç ankara garı dünkğü olay vs vs hala birilerinin suçu yok dye çırpınıyosunuz..Ayıp .. Evet suçlu biz halkız yönetenlerde suç yok haşa çünkü cahil koyun ve kasabı korumaya çalışan koyunuz hemde.. Neyse sinirliyim fazla konuşmayalım
"Hükümetimizi, Cumhurbaşkanımızı yıpratmak suretiyle birliğimize, beraberliğimize kasteden dış mihraklar ve milletin iradesini hiçe sayarak hükümeti yıkmaya çalışan hainler, cevabını en sert biçimde alacaktır. İleri demokrasi yolunda ilerleyen Yeni Türkiye'nin yükselişini ve istikrarımızı bozamayacaksınız."
AN-ÇO-DER (Anadolu Çomarları Derneği)
Ben uydurdum biladerBu mallar da neyin nesi?