Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

Türkiye'deki tüm hücreler aktif hale getirdiler..

Rusyadaki hücrelerin harekete geçme zamanı geliyor ...

Ortadoğu ve baltıkları takip eden bi kişi için olayları çözmesi çok zor değil..

Mesela Fransa'daki patlamanın şifresini çözemeyen bu patlamaları anlayamaz..

Kimin hücreleri peki bu hüçreler? Ve kim harekete geçirecek?

Allah butun terör örgütlerinin belasini versin

Terör yandasi olanlarin da belasini versin

Sadece Turkiye degil avrupa'da olan butun ulkeler kendi hukumetlerinin cikari icin tehdit altinda

Sokakta yururken pisi pisine her an basimiza birseyler gelebilir yaziklar olsun

Olay yerindeki Levent Gök(chp milletvekili) : "Gördüğüm tablo sıkıntılı bir tablo, daha yanan otobüslerin içine girilebilmiş değil."

Abarttığını düşünüyorum, umarım haklı çıkmaz. Yani yaklaşık 80 kişi çevrede hasar almış olabilir mi saat ve patlamanın şiddeti itibariyle mümkün mevki çok yoğun mu bilmiyorum Ankara'yı

Abarttığını düşünüyorum, umarım haklı çıkmaz. Yani yaklaşık 80 kişi çevrede hasar almış olabilir mi saat ve patlamanın şiddeti itibariyle mümkün mevki çok yoğun mu bilmiyorum Ankara'yı

5 otobüsün ortasında patlatmışlar arabayı.her otobüs 50 kişilik desen 250 kişinin hayatı söz konusu.

Yalnız patlama anını şimdi izledim öyle böyle patlama olmamış

Ağır yüklemiş şerefsiz kansızlar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

İşin kötü yanı her patlamada bunların oy oranı artıyor.

Chp mhp hiç konuşmasın ne geldiyse onların yüzünden geldi o Deniz Baykal geçmişte Başbakanlık yolunu açtı şimdide Başkanlık yolunu açıyor soysuz adi.
Kılıçdaroglu çıkar sağduyu çağrısı yapar.
Demirtaş çıkar biz bunları Cizre de hergün yaşıyoruz der konuyu alakasız yerlere bağlar.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

6'da uçağım vardı 8'de indi. Uçağa binerken Gündem Artvin Cerattepe Direnişiydi, İndiğimde Ankara Patlamasıydı.

Bu nedir ya?

Birde böyle bir ülkeden memnun olanlar var ya hastayım, eve geldim memleketimde durum ne? müdahale var mı? diye bakayım dedim patlama haberleri. :(

Isin kotu tarafi 1-2 hafta sonra hersey unutulacak,ates yine dustugu yeri yakacak

Şuan için en önemli temennimiz servisteki araçların boş olması. Eğer doluysa tarihin en büyük terör saldırısı olabilir. Umarım boştur ya ;(

İnternete bakıyorumda ne kadar cok insan var bee ölü sayısı yükselsede akp yi yerin dibine sokalım diye hevesle bekliyorlar. Sizinde o adilerden farkınız yok.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Şuan için en önemli temennimiz servisteki araçların boş olması. Eğer doluysa tarihin en büyük terör saldırısı olabilir. Umarım boştur ya ;(

maalesef ölü sayısının çok daha fazla olacağı söyleniyor.otobüslerin albay-yarbay-binbaşı gibi üst rütbeli subayları taşıdığı söyleniyor.

5 otobüsün ortasında patlatmışlar arabayı.her otobüs 50 kişilik desen 250 kişinin hayatı söz konusu.

5 tane askeri otobüs peşpeşe ve servis saatleri biliniyor muhtemelen içeriden istihbarat olabilir. İstihbarat ne işe yarar bu ülkede acaba. Arkadaş Ankara'nın göbeği ya, göbeği de değil kritik nokta Devletin kalbi TBMM'nin falan olduğu yer. Böyle bir yerden daha güvenli neresi olabilir? Başbakanlık veya Cumhurbaşkanlığı belki bunlardan sonra en güvenli yer. Bilenler daha iyi aydınlatsın benim bildiğim kadarıyla.

şöyle bir moskova petersburg ısınsa hiç fena olmaz artık zamanı geldi bakın görün.

Agir sacmalayanlar var bu konuda.

şöyle bir moskova petersburg ısınsa hiç fena olmaz artık zamanı geldi bakın görün.

Ya arkadaş demeyeyim dedim de hakediyorsunuz. Orada bizde ki gibi insanlar ölünce mutlu olacaksınız yani? Bunları yapanlar, destekleyenler şerefsiz bizde mi şerefsiz olalım. Terör saldırılarını ve masum insanların ölmesini destekler ve över hale geldiniz. Sinirle söylediğinizi umut ediyorum. Burada ölen, yaralanan insanlar alakasız insanlar ya oradan geçen, ya da ailesine para götürmek için uzman çavuş olmuş, askeri personel olmuş kişiler. Rusya'da terör saldırısı olunca da aynı şekilde alakasız insanlar ölecek ve siz mutlu mu olacaksınız?

işid'in dergisinin son sayısı

CbcF7rZWIAACPgl.jpg

CbcF7q7XIAAAPZe.jpg

maalesef ölü sayısının çok daha fazla olacağı söyleniyor.otobüslerin albay-yarbay-binbaşı gibi üst rütbeli subayları taşıdığı söyleniyor.

Azad bölgesinde çarpışmalarda Türkmenler ve muhalifler Rusya'nın 15 üst düzey subayını öldürdü diye bir haber vardı. Türkiye, Türkmenlere destek veriyor ve Suriye'ye bizim askerlerimizin de sızdığı haberleri var. Acaba mı diyor insan.... Tabi şu an kesin birşey söylemek yersiz. Başımız sağolsun,acı bir durum.

Geri
Üst Alt