Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

Ya arkadaş demeyeyim dedim de hakediyorsunuz. Orada bizde ki gibi insanlar ölünce mutlu olacaksınız yani? Bunları yapanlar, destekleyenler şerefsiz bizde mi şerefsiz olalım. Terör saldırılarını ve masum insanların ölmesini destekler ve över hale geldiniz. Sinirle söylediğinizi umut ediyorum. Burada ölen, yaralanan insanlar alakasız insanlar ya oradan geçen, ya da ailesine para götürmek için uzman çavuş olmuş, askeri personel olmuş kişiler. Rusya'da terör saldırısı olunca da aynı şekilde alakasız insanlar ölecek ve siz mutlu mu olacaksınız?

Ruslar mutlu olmuşlar mıdır olmamışlar mıdır bu saldırı da ????? Bizde aynı duygularda olacaz onlarla..

Benim ülkemin can damarında bomba patlatacak rus yavşaklar sonra da orda patlasa masum insanlar abuk gubuk...

Bebekleri bombalayan rus şerefsizler bunun bedelini ödeyecekler ...

Masum insanlık hümanizm yemiyor artık insanlar ..

Ya arkadaş demeyeyim dedim de hakediyorsunuz. Orada bizde ki gibi insanlar ölünce mutlu olacaksınız yani? Bunları yapanlar, destekleyenler şerefsiz bizde mi şerefsiz olalım. Terör saldırılarını ve masum insanların ölmesini destekler ve över hale geldiniz. Sinirle söylediğinizi umut ediyorum. Burada ölen, yaralanan insanlar alakasız insanlar ya oradan geçen, ya da ailesine para götürmek için uzman çavuş olmuş, askeri personel olmuş kişiler. Rusya'da terör saldırısı olunca da aynı şekilde alakasız insanlar ölecek ve siz mutlu mu olacaksınız?

bana tokat atana diğer yanağımı uzatmam yapılması gereken budur tabi ilk önce olayın ne olduğunu öğrenmek lazım.

Hiçbir şey yapamayız Rusya'ya. Daha içimizdekileri temizleyemiyoruz, ülkenin başkentinde, başkentin de tam ortasında 2. kez bomba patlıyor ve bazıları Rusya'ya karşılığımızı veririz diye mesaj atıyorlar. Neyin kafasındalarsa. Bu zihniyettekiler Şam'ı 1 saatte alırız, bayram namazını orda kılarız diye ciddi ciddi düşünen insanlar. Ülkenin en büyük sorunu da bu zaten. Bile bile cahil olmak.

Rusya'ya saldırırız diyenler gitsin counter oynasın gelsin rahatlasın.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Hiçbir şey yapamayız Rusya'ya. Daha içimizdekileri temizleyemiyoruz, ülkenin başkentinde, başkentin de tam ortasında 2. kez bomba patlıyor ve bazıları Rusya'ya karşılığımızı veririz diye mesaj atıyorlar. Neyin kafasındalarsa. Bu zihniyettekiler Şam'ı 1 saatte alırız, bayram namazını orda kılarız diye ciddi ciddi düşünen insanlar. Ülkenin en büyük sorunu da bu zaten. Bile bile cahil olmak.

Burda yazan arkadaşlar gayet akıllı mantıklı yazıyorlar..

Namazı şam'da kılarız gibi saçmalıkları savunan kimseler yok burda..

Ama şu bir gerçek bunun karşılığını alacak rus şerefsizler hep beraber görecez..

ahmak herifler tam anlamiyla oç ünvani hak ediyorlar bazilari gibi

2z53ser.png

dünyanın dört bir yanında operasyon yapan rus FSB istihbarat servisinin haberi olmadan moskova'da bomba patlatabileceğimizi hem de bunu ülkesinin dört bir yanında bombalar patlarken dünyadan haberi olmayan MİT'in yapabileceğini sananlar var.call of duty'yi fazla oynamayın bence!!!

Ruslar mutlu olmuşlar mıdır olmamışlar mıdır bu saldırı da ????? Bizde aynı duygularda olacaz onlarla..

Benim ülkemin can damarında bomba patlatacak rus yavşaklar sonra da orda patlasa masum insanlar abuk gubuk...

sen ne saçmalıyon birader

red alert mi oynuyoruz

Bunu diyorsan ondan farklı değilsin, o şerefsizse yorumu sana ve forum üyelerine bırakıyorum. Ben yakıştıramıyorum bir hücre Suriye,Irak,Rusya,Abd fark etmez ortaya çıkacak alakasız, masum insanları katledecek ve ben bununla övüneceğim, sevineceğim öyle mi? Daha Terörist olmadım, olmayada hiç niyetim yok. Bu olayı yapan, destekleyen, planlayan şerefsizdir ben değilim olmaya da hiç niyetim yok.

Bizim atalarımız bize arkadan vurmayı, terör ile masumları katletmeyi değil, yiğitce, arkadan vurmadan savaşmayı öğretti ve vatanımızı savunmayı öğretti. Sizi bilmem.

bazı arkadaşlar hollywood daki gibi rusları çok çok abartıyorlar rusları fazla büyütmeyin gözünüzde afganistanda çeçenistanda dağıstanda kellelerini ellerine verdiler.

Birader Rusya'ya nasil saldirmayi düşünüyorsunuz adamlar PKK, PYD ve Assaddan destek alarak bu ülkeyi bir kaç hafta içinde çökertebilirler. Bizi yardim edecek ülke yok olsa bile çok zayif ülkelerden ibaret.

Saçmalamayin.

Yine baslamissiniz kirariz,vururuz, asariz keseriz diye.

Sen daha kendi ülkenin icindeki sorunlar ile basa cikamiyorsun. En basiti senin istihbaratin ne boka yariyor arkadas ne boka haa?? Aylardir yillardir yüzlerce insanlar öldü pisipisine.

Evine ekmek götürme derdinde olan insanlar sadece yanlis zamanda yanlis yerde olduklari icin canlarini kaybediyorlar. Böyle ülke olmaz olsun, Recebine de rusuna da akp'sine de siyasetine de sokayim serefsizler.

Bunu diyorsan ondan farklı değilsin, o şerefsizse yorumu sana ve forum üyelerine bırakıyorum. Ben yakıştıramıyorum bir hücre Suriye,Irak,Rusya,Abd fark etmez ortaya çıkacak alakasız, masum insanları katledecek ve ben bununla övüneceğim, sevineceğim öyle mi? Daha Terörist olmadım, olmayada hiç niyetim yok. Bu olayı yapan, destekleyen, planlayan şerefsizdir ben değilim olmaya da hiç niyetim yok.

Bizim atalarımız bize arkadan vurmayı, terör ile masumları katletmeyi değil, yiğitce, arkadan vurmadan savaşmayı öğretti ve vatanımızı savunmayı öğretti. Sizi bilmem.

Yiğitle yiğit gibi savaşırsın.. kahpeyle yiğitçe savaşamazsın..

Bugün kahpece öldürülenler arasında kardeşin anan baban olsaydı hepimiz biliyoruzki bu şekilde konuşmazdınız..

Burda yazan arkadaşlar gayet akıllı mantıklı yazıyorlar..

Namazı şam'da kılarız gibi saçmalıkları savunan kimseler yok burda..

Ama şu bir gerçek bunun karşılığını alacak rus şerefsizler hep beraber görecez..

Burda yazan yok da twitter'da ekşi'de bu tip yazıları görmek mümkün. Daha ülkenin içindeki Cizre'yi Sur'u temizleyemiyoruz adamlar gelmiş Suriye'ye girelim diyor. Girip de ne yapacaz ? Bir bakıp çıkarız heralde. Zaten Rusya ile savaşın eşiğindeyiz. Sınırı geçmek demek savaş demek. Öyle kolay değil savaşa girmek. Bunu yazanlar ilk önce kendileri gitsin çünkü vatan için yeterince şehit verdik.

Karşılık falan da veremeyiz, CoD'dan campaign mi atıyorsunuz ?

Sacma sacma konusup insanlari cileden cikarmayin be sizde. Zaten millet üzgün ve sinirli böyle sacma düsünceler ile mi ugracaklar bir de.

bazı arkadaşlar MİT'in başında polat alemdar var zannediyor.kendisi hayali bir tv karakteridir hatırlatayım.

Bu allahın belası hain terör örgütlerinin eylemleri sonucu hep masum insanlar hayatını kaybeder. Dünya üzerinde gerçek anlamda bu zulmü hakedenler varsa bile onlara bir şey olmaz çünkü büyük bir ihtimalle ipleri ellerinde tutuyorlardır. Yani kısaca bir yerde terör örgütleri bomba patlatıyorsa bilin ki orada masum insanlar ölüyordur. İster Türkiye ister Rusya isterse Fransa'da patlasın farketmez. Olan yine masumlara olur. Ama bazı gafiller gelmiş teröre terörle karşılık vermekten bahsediyor. İşte ışid gibi örgütleri besleyen de bu zihniyetti zaten. Bunlara sorsan 2 saatte suriye'yi alırlar cuma namazını da Şam'da kılarlar :red: Bu zihniyet ile aynı ülkede yaşıyor olmaktan aynı havayı soluyor olmaktan utanç duyuyorum. Benim kanımda terör yok olamaz da...

Geri
Üst Alt