Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

O keleşi alman zaten kafadan sorun keleş dediğin bakkalda satılmıyo dünyadaki tüm silahların üretiminden son sahibine kadar listesi var zaten..El yapımı patlayıcı yapabilirsin onunda eğitimini alman lazım keza eğitimi veren gruplar eğitim alanları eğitim alan kişiler bile bellidir..Sınırdan tek tek pasaport kontrolüyle girer ülke dılından gelen herkes.İçeride ise her terörist grubun nefes alınışı bilinir kimle ne ilkişkisi var bunlar zor şeyler değil heleki istihbarat için..
Peki böyle cevap bekliyodum zaten.Biz ülkeden bahsediyoruz.Aklen Rusya böyle bir olaya karışsa bunu gizli tutacağını biliyoruz zaten.Senaryoyu biraz daha değiştirelim.Rusya, ABD yapımı silahlar aldı.Kayıtlara da satın aldığı geçti.Bi şekilde MİTinde istihbarat aldığını farzedelim.MİT de bu bilgi varda.Eylemi nereden bilecek ? Yada demin ki örnek den yola çıkalım.Benim elimde zaten keleş var ve bende kalmasına zaten müsaade etmiş.Eylemi yapacağımı nereden bilecek ?

Son düzenleme:
dün bir arkadas bize büyük bir patlama duydum demisti. Gülüp durmustuk birsey biryere carpmistir diye. Ardindan bize bir kac resim gösterdi. 100% patlama oldu diyordu. Bir 5-10 dk sonra patlama oldugu mesajlar geldi.

Bu ülke nereye gidiyor arkadas ? Istikrar Istikrar diyorlardi. Bumu bunlarin Istikrar anlayisi ? Halen sabrimiz tükenmeye yakin diyor . Ulan baska ülkeler icin ne demistin ? BÖYLE SEYLERIN SORUMLUSU DEVLETTIR.

Peki simdi niye kiviriyorsun DANSÖZ

PKK'nın bu denli büyük bir saldırıyı kendi imkanlarıyla gerçekleştirmesinin imkanı olmadığını düşünüyorum. Asker hedef alınmasa başlı başına İŞİD saldırısı gibi duruyor, yapılış şekli, eylem büyüklüğü, ses getirmekten çok katletmeyi amaçlayan bir saldırı. PKK daha çok ses getirecek, İŞİD ise daha kanlı eylemler yapar. Ankara gibi, Suruç gibi, Reyhanlı gibi geldi bu saldırı bana tek fark askeri personelin hedef alınması.

YPG bombalamalarının karşılığı da olabilir, İŞİD'in saldırısı da, bir başkası da yapmış olabilir düşman 1 değil ki.

Irkçı değilim ama ülkedeki bütün mültecileri göndermek gerek. Şimdi diyeceksiniz ki nereye gitsinler ? Nereye giderlerse gitsin, gitsin Suriye'de vatanını korusunlar. Şuan 4 milyona yakın Suriyeli var ve her geçen yıl bu sayı artıyor. Siz sanıyormusunuz ki mülteciler, SR'de savaş bittikten sonra evine dönecek ? Adamların evi burası oldu, Türkiye'nin ismi Suriye 2 oldu neden gitsinler ? Yol yakınken hazır bahanemiz de varken gönderilmeleri taraftarıyım.

Gitsin Arap ülkeleri falan alsın, sırf 2-3 oy fazla alacam diye ülkeye ne olduğu belirsiz kişileri sokarsan bu yapılanlara şaşırmamak gerekiyor.

Al işte Diyarbakır'da askeri araacın gçişi sırasında patlama olmuş

Mülteciler bize sığınmak için geldiler aralarında terörist var diye terörden kaçtıklari yere mi geri gönderelim?

Onlara sıkı kontrol gelmesi lazım o ayrı konu. Bu sorunu çözmek için Suriye'de barış gelmesi lazım ve o şu an neredeyse imkansızdır. Gerçi ülkede petrol olsaydı demokrasi ve özgürlük için ABD orayı çoktan işgal etmiş olurdu

Son düzenleme:
Isid mit ortaklasa yapilan bir saldiri deniliyor. Amac Suriyeye girmek icin magduru oynayabilmek icin diyenler var. Kimisi suriyenin yaptigini soyluyo kimi ypg yapti diyo herkes birsey diyo arkadas

Davutoğlu ypg yaptı diyor. Ülkede o kadar çok Suriyeli var ki illa ki ypg destekçisi de vardır, kendi içimize düşmanlarımızı kendimiz aldık.

aklıma hakan fidan'ın ''suriye'ye girmek için gerekirse suriye'ye girip türkiye'ye 3-4 füze attırırım''lafı geldi.bir bit yeniği dönüyor ama neyse kokusu çıkar yakında.hükümet suriye'ye girmek için yol yapıyor gibi.abd gibi bir süper gücü arkasına almış ypg, abd nin en büyük müttefiklerinden birini vurup bu süper gücün desteğini niye kaybetmek istesin? suriye bataklığına çekilmek isteniyoruz,Allah bu ülkemizin yardımcısı olsun.

Sorun tamamen Mültecilerde değil. Daha çok önüne gelene sınırı açan, sıkı kontrol yapmadan hepsini içeri alanlar da. Her insanı aynı kefene koymaya gerek yok, genelleştirmeye gerek yok bence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Peki böyle cevap bekliyodum zaten.Biz ülkeden bahsediyoruz.Aklen Rusya böyle bir olaya karışsa bunu gizli tutacağını biliyoruz zaten.Senaryoyu biraz daha değiştirelim.Rusya, ABD yapımı silahlar aldı.Kayıtlara da satın aldığı geçti.Bi şekilde MİTinde istihbarat aldığını farzedelim.MİT de bu bilgi varda.Eylemi nereden bilecek ? Yada demin ki örnek den yola çıkalım.Benim elimde zaten keleş var ve bende kalmasına zaten müsaade etmiş.Eylemi yapacağımı nereden bilecek ?

Boş laf bunlar.. Saydığını yapılacak olsa amerikada avrupada hergün bomba patlaması lazımdı..Yok rusyadan aldım yok şuraya sattım mitin tek görevi, bu istihbarat karşı istihbarat gibi terimleri bilmediğin için mantık yürütme çabasındasın..Mit şuan sadece twitter da Cumhurbaşkanına hakaret edenleri avlama peşinde görevi bu ve onları savunan çomarlarda ülkenin içine etti..Kimin ne yapaağını mit bilir. Ayrıca Jandarma istihbarat ve polis istihbarat da bilir..Yıllardır olmayan patlamalar olmuş Reyhanlı suruç ankara garı dünkğü olay vs vs hala birilerinin suçu yok dye çırpınıyosunuz..Ayıp .. Evet suçlu biz halkız yönetenlerde suç yok haşa çünkü cahil koyun ve kasabı korumaya çalışan koyunuz hemde.. Neyse sinirliyim fazla konuşmayalım

Mit i suçlayan aslında cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Paris deki patlamadaki konuşmasını hatırlarsak 'Bu Fransa nın istihbaratı çalışmıyor muuu? diyordu.

Ee işte biz de kontrol yapamadıkları için göndermeliyiz diyorum. Yoksa sınıra yakın bir yerde mülteci kampı yapsınlar karşı değilim. Ama başı boş bırakıyorlar. Metropolleri ele geçirmiş durumdalar. İçlerinde terörist oluyor diye hiçbirini almayalım mı diyenler; evet almayalım. 1 terörist bile giriyorsa sonuçlarını görüyoruz işte.

Turkey: 'Undercover cop' beaten and shot by Kurd militia in Istanbul *GRAPHIC* - YouTube

2 gün önce olan olay.

Kanım dondu , demek ki bireysel silahlanmaya daha fazla önem vermek gerekiyormuş.

Adamın biri biyerde bulduğu polis rozetini taşıyormuş. Asında adam polis muhbiriymiş öyle diyeyim. Asıl işi mermer ustası. İşinden evine dönerken DHKPCli bir grup tarafından önce darp edilip ardından karnına tek kurşun sıkılıyor. Hastanede yaşam mücadelesini kaybediyor.

Bakın burası İstanbul Gazi Mahallesi, evime uzaklığı 15 dk. Keza Taksime , Eminönüne otobüsler kalkan bir yer Gazi mahallesi.

Yani olurda oraya işiniz düşerse yada yanlışlıkla oradan geçerseniz , önünüzün kesilmesi , kimlik kontrolü yapılması , darp edilmeniz veya karnınıza kurşun sıkılması muhtemel.

Soruyorum Emniyet ne işe yarar ? Gerçekten polis arabasının bile devriye atamadığı bir ilçe de masum insanlar kendi adaletini kendi aramaya başlarsa o zaman seyreyleyin cümbüşü...

tcz

forumdaki pkk yalakçıları hemen ypgyi savunmaya geçmiş..yok onlar yapmazmış yok mit suriyeye girmek için yapmış..tabi ypg-pkk barış güvercini uçurur onlar sevgi -barış örgütü dimi..az önce diyarbakırdaki askeri araca saldırıyıda kendi kendimize yapmışızdır..biraz adam olunda milletinizi savunun yeter be...

[h=2]Diyarbakır'da askeri aracın geçişi sırasında patlama yaşandı. Çok sayıda ambulansın istendiği bölgede 6 askerin şehit olduğu belirtildi.[/h]

Ypg nin yapmasından daha şaşırtıcı ne var acaba..Biz Esatla kavgalıyken Reyhanlıda Şebbihalar(esadın adamları) bombayla saldıryor. Biz çözüm sürecinde kardeş !! olduğumuz pkk yla savaşmadan hemen önce suruçda bomba patlıyor pkk yapıyor biz ypg yle kavgalıyken ypg yapıyor .. Ne güzel oyun haa diyelim bunlar gerçek o zaman istihbarattaki adam bi zahmet kıçını o koltuktan kaldırsın ha yok bunlar senin dümenin istihbaratın haberi var aslında diyosan bi zahmet sen kıçını kaldır o koltuktan

Bahar geldi ya fareler deliklerden disari cikmaya basladi.

Ypgnin el nusranın pkknın ösonun ışidininde allah belasını versin onları var eden bu coğrafyaya sokan tüm ülkelerin yöneticilerinin de allah belasını versin

Geri
Üst Alt