Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

hukumeti elestirene direk hain pkkli damgasi vuran akpli arkadaslar, gecen gun askerimizin boğazını kesmiş cihatci teroristler nerdesiniz sesiniz cikmiyor tabi kankileriniz oldugu icin ses etmezsiniz islamcı teröristlere laf yok her zmanki gibi her turlu destegi vermeye devam edin

halk bunu istedi istikrar icin , maalesef kuru yanında yas da yanıyor

İşin ilginç tarafı, 7 Haziran sonrası kargaşa çıktığında "AKP'yi iktidar yapmadınız, kaos çıktı. İşte muhalefet başa geçince böyle oluyor !" dediler. 1 Kasım geldi çattı, tekrar iktidar oldular, çatışma, kaos daha da arttı, ama suçlu yine de AKP değil Çok merak ediyorum. Misal ne olursa suçlu olacak AKP ? Hangi koşulda hata onlarda olacak ?

Şaka gibi lan, "YPG niye yapsın"mis.Adamlar terorist lan, Sur ve Cizre sürecinde devleti katil, PKK'yı özgürlük savaşçısı addeden, önderi Apo olan manyak bir oluşum.Sekulermis, böyle sekulerin içine tükureyim afedersin.Daha 2-3 hafta önce içerisindeki lejyoner çeteler " Tüm Türk kurumlarına saldırın ve direnişe katilin" çağrisi yapiyor, bizim PKK / YPG destekçileri onları barış güvercini bellediginden konduramıyorlar.
Burda ypg niye yapsın denmedi. Ypg yaptığında yayın yasağı genelde olmuyor yayın yasağı olduğunda devletin bir kaç açığı oluyor onu kapatmak amaçlı yaptıklarını düşünüyorum bir kaç gizli olayları ört pas etmek için. Benim ilk aklıma gelen daes ti ama ypg diyorlar. Şaşırdımmı hayır ypg yi buralara getirenin kim olduğunuda iyi biliyoruz. Daha ne bekleniyor anlamıyorum gün birlik günü demeyle kınama ile bu işler çözülmez. Yönetemiyorsan bırakacaksın ağa bu Krallık değil.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

yok siyaset konusmak dogru degilmis, yok insanlar oluyormus.
insanlar turkiyenin son 10 senedir yuruttugu siyasitin yuzunden oluyor, kimse bunu anlamiyor malesef. tabiikide siyaset konusacagiz, turkiyede bir degisim olacaksa buda siyasetden gecmelidir, baska turlu olmaz. ben sahsen biktim artik, her ay bir bomba her ay yuzlerce insan yaralaniyor, oluyor. biseyler degisdirmeli, kac insan daha olmelidir bunun bir anlami olmasi icin?

bomba nın patlaması bize 7-8 km uzaklıktayken evin içinden duyuldu tayip rus uçağını düşürdük diye hava ata dursun putin pkk ve pyd yi kullanarak kat ve kat daha fazla zarar verdi

Ayrıca benim için saldırıyı kimin yaptığının çok bir önemi yok PKK(PYD,YPG,TAK) veya İŞİD bugün biri yapmıştır, yarın öteki patlatacaktır, dün patlattıkları gibi. Önemli olan bunların önüne geçmek, engellemek için kararlı olmak. Hükümeti, İstihbaratı suçlamayın efendiler diye dolaşmanın anlamı yok. Sert önlemler gerekirse mültecileri toplayıp göndereceksin. Önce senin insanının can güvenliği gelecek. Bunları yapmıyor ellerin kolların bağlı oturuyor,saldırıları, güvenlik zafiyetini engelleyemiyorsan, diğer insanları kendi topraklarında yönettiğin insanlardan daha çok önemsiyorsan ben seni suçlarım kimse kusura bakmasın.

Evet Suriye'de insanların canını düşünmek lazım, onları korumak lazım ama önce kendi insanını, korumakla, güvenliğiyle sorumlu olduğun kendi vatandaşlarını koruyacaksın

Saldırıyı kim yaptı ise yaptı. Türkiye'nin kalbinde bomba patladı. Herkes her koşulda birilerini aklama peşinde koşuyor. Olan canlarımıza, bizim insanlarımıza, evlatlarımıza oluyor.

Bak misal İşid'in Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin 5. Sayısında TSK resmen tehdit edilmiş; ''Firavunun Askerleri'' olarak nitelenmiş. Her sakallı senin deden olmadığı gibi her tekbir getiren de senin dostun değildir. Millet halen hangi terör'ün iyi olduğu konusunda kafa yoruyor. Şaka olmalı tüm bunlar. Fuzuli'nin söylediği gibi; ''Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil''

"Türk ordusu NATO'yla beraber müslümanları katletmektedir" "Tağuta küfretmek imanın ilk hükmüdür. Tağuta küfredilmeden iman sahih olmaz''

"Türkiye gibi tağuti sistemlerle yönetilen ülkelerde, askerlik ve polislik gibi silahlı güç olmak ve onların ordularında yer almak küfürdür"

"Allah’ın izniyle İslam Devleti, müslümanları katleden bu kafirlere bunların bedelini en ağır bir şekilde ödetmektedir ve ödetmeye de devam edecektir"

Türkiye gibi tağuti sistemlerle yöneltilen ülkelerde, askerlik ve polislik gibi silahlı güç olmak ve onların ordularında yer almak küfürdür. Bu tür ülkelerde asker ve polisler muayyen olarak(fert fert) kafirdirler. Onlar, küfür ve riddet ehli oldukları için onlarla savaşmak ve onları öldürmek caizdir. Öldüklerinde küfür üzere ölürler ve varacakları yer ise cehennemdir"

Son düzenleme:
qPgRd5.jpg

''Ama barış olsundu,insanlar ölmesindi''

İki yüzlü riyakar hdpkk'lıların gerçek yüzü bu işte

İnsanlar ölmesin derken kastettikleri ''insanlar'' sadece pkk'lılar.

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.

Yaralılara da acil şifalar... Umarım bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.

Burada yok mu sanki PKK-PYD seviciler ? Adam yönetici Forum'da yahu neden bahsediyorsunuz.? Ama Onlar barışçı barış güvercinleri onlara laf söyleyemeyiz.

Ayrıca Şehitlerimize Allah'tan Rahmet yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı diliyorum.

Burda ypg niye yapsın denmedi. Ypg yaptığında yayın yasağı genelde olmuyor yayın yasağı olduğunda devletin bir kaç açığı oluyor onu kapatmak amaçlı yaptıklarını düşünüyorum bir kaç gizli olayları ört pas etmek için. Benim ilk aklıma gelen daes ti ama ypg diyorlar. Şaşırdımmı hayır ypg yi buralara getirenin kim olduğunuda iyi biliyoruz. Daha ne bekleniyor anlamıyorum gün birlik günü demeyle kınama ile bu işler çözülmez. Yönetemiyorsan bırakacaksın ağa bu Krallık değil.

Arkadaş, yayın yasağı denilen sey, olay yerinden canli yayın yapılmaması, ceset fotolarinin gosterilmemesi gibi şeylerden ibaret.. Tüm haber kanalları saldırı ile ilgili haber vermiyor mu, veriyor.
YPG kaç eylem yaptı da yayın yasağı konacak? İkincisi, yayın yasağı konulurken eylemi kimin yaptığı bile bilinmez, YPG yaptığında yayın yasağı olmuyor diyorsun.

Devletin ne gibi bir açığı olacak?açığı olsa bile yayın yasağının bu açıklari ortmekle ne ilgisi var?
Deas YPG/PKK ihtimallerini yarı yarıya olarak gordum başta ama askeri bölgenin hedef alındigini ogrenince PKK ihtimali artış gostermisti bende.
Belli ki bunlari son birkaç gündür obüslerle vurunca iyice kudurdular ve eylemi yaptılar.

Arkadaş, yayın yasağı denilen sey, olay yerinden canli yayın yapılmaması, ceset fotolarinin gosterilmemesi gibi şeylerden ibaret.. Tüm haber kanalları saldırı ile ilgili haber vermiyor mu, veriyor.
YPG kaç eylem yaptı da yayın yasağı konacak? İkincisi, yayın yasağı konulurken eylemi kimin yaptığı bile bilinmez, YPG yaptığında yayın yasağı olmuyor diyorsun.

Devletin ne gibi bir açığı olacak?açığı olsa bile yayın yasağının bu açıklari ortmekle ne ilgisi var?
Deas YPG/PKK ihtimallerini yarı yarıya olarak gordum başta ama askeri bölgenin hedef alındigini ogrenince PKK ihtimali artış gostermisti bende.
Belli ki bunlari son birkaç gündür obüslerle vurunca iyice kudurdular ve eylemi yaptılar.

Valla ben direk IŞİD i düşündüm firavun askerleri filan diyip türk askerini tehdit ettiklerini görünce türkçe çıkan dergilerinde.

Ben onu bunu bilmem bunun sorumlusu devlettir eskiden pkk böyle havlayamıyordu ne olduysa o açılım barış modları sonrasında oldu. Sosyal medya ya giriyorsun adamlar artık bas bas bağırıyor ben pkk liyim ohh iyi oldu gibi şeyler yazabiliyorlar. Bu ülke önce böyle değildi bir kürt ben kürdüm derken çekiniyordu benim kökenim kürt ama Türk vatandaşıyım gurur duyuyorum derdi çoğu şimdi adamlar apo bayrakları asıyor balkonuna mecliste cirit atıyor başbakanla cumhurbaşkanıyla beraber el ele türküler söylüyorlar. Sonra neymiş efendim hükümeti eleştirme zamanı değilmiş birlik beraberlik zamanıymış. He yersen

Illa hain ariyorsaniz Suudi pezevengi icin yas ilan edenlere ,rabia ayagina salya sümük aglayanlara,ülkeyi suriyeli cöplügüne cevirenlere,sinirlari kerhane kapisina cevirenlere,Tir yakalatip hesap vermektense gazeteciyi hapise tikayanlara,Emevi camiisinde namaz kilmayi düslerken Süleyman Sah türbesini kahramanlik destani yazilmis gibi lanse edenlere, ortadoguda cakma osmancilik pesinde kosanlara, hem de osmanliyi tarumar eden suudlarla isbirligi yapacak kadar alcaklasanlara bakmaniz kafi..Lafi cevirmenin,haini disarda aramanin hic bir getirisi yok,öyle yandas medya izleyerek olmaz bu isler..Tek yönlü beslenme nasil insana zarar veriyorsa sadece yandas medya izlemekte insanoglunun beyin funksiyonlarinin cökmesine sebebiyet verir..
Uzun lafin kisasi birakin artik bu komplo teorilerini, yok Abd;yok Rusya ,yok kahrolsun siyonizim naralarini..Sen davetiye cikartirsan adamlarda gelir geregini yapar..
Ortada tek suclu var o da Recep Tayyip Erdogandir..

☆$☆

NATO ya ve ABDye göbekten baglanmayi Menderes sagladi
PKK yi tombis Özal dogurdu
PYD yi de Uzun adam erdogan meydana getirdi

bunlarin ortak özellikleri nedir
Millete dini konularda biraz verip , emperyalistlere vatani peskes cekmeleri

ben Nizami Alem Ülkücüsüyüm
simdi aktroller saldirmasin

Son düzenleme:
dünyanın hiçbir yerinde polis,asker çocuk,kadın şehit ederek "biz barış istiyoruz" diyen başka bir şerefsiz topluluk daha yoktur.

Biz biliriz hemde çok iyi biliriz kendimize laf sokmayıda biliriz

11f92bd637d0d8b263bec48d3e41bacf.jpg

Vay anasını ondan sonra neden dışlıyorsunuz falan derler

Pkk'lılar falan ugandalı zaten onları dışlamamız gerek yani diğer malum kişiler melek suçsuz

İşin garibi bu videoda ki şerefsizlere kamera doğrultsan ''Vollahi biz barış istiyoruz haa'' falan derler İnsanlar ölmesin derler

Klasik ezber riyakar pkk'lı konuşması

Bu görüntü için bile yer yerinden oynamalı aslında orası o şerefsizlerin başına yıkılmalı (gerçi bu yapılırsa hemen tatlı su solcuları olaya el atacaktır :D )

O şerefsiz evlatları da vatandaşlıktan çıkarılıp sürgün edilmeli,insanlar ne kadar tepkisizleştirildi, uyutuldu

Yeter ya

Böyle mahalleler çok.Geçen Kanarya'da kahvehane taradılar kimsenin umrunda olmadı.Çünkü çok sansasyonel bir eylem olmayınca sosyal medyadan şovunu yapamayacak balık hafızalı milletimiz ona pek ilgi göstermedi.Zaten son zamanlarda her gece kahvehane taranıyordu.

Ülke tamamen terörize olmuş durumda.Daha da kötüsü, bunları almaya kalksan salak bir grup "sovollor kotlodoloyor" diye ortalığı inletir.Bu yaratıklar ortalama insanın yaşam kalitesini de düşürüyor.

Kanarya, Gazi İstanbul'un pislik çukurları.Cenazelerinde uzun namlulu silahlarla ortalığa çıkan tipler var.Yıllar önce bir kere girdim Kanarya'ya, bir daha tövbe ettim.

En son durmayan bir adamı öldürmüşlerdi.

Kahraman K�m�rc� de akrabası Serap Eser gibi Kanarya Mahallesi'nde �ld�r�ld

Son düzenleme:
İşte bende tam olarak bundan bahsediyorum

Bizde bu olay normal gibi karşılanırken,Fransada olunca dünya ayağı kalkıyor

Sadece Türkiye bazında değil,Dünya bazında İnsanlıktan bahsetmek oldukça güç
Çok haklısın ama üzülmeyi bırak çoğu yabancı seviniyor
Daha fazla terör saldırısı olmasını falan istiyorlar Türkiye'de

İyi olmuş haha falan diyorlar youtube videolarında ki yorumlarda gördüm

Aynı şey bir batı ülkesinde olsa hepsi üzülürdü insanlıktan falan bahsederdi

Paris: Pray for Paris. Fuck terrorism
Turkey: They deserve it.

Dünyanın yaşanan terör olaylarına karşı bakış açısı bu